Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zrovna jsem sem chtěl napsat, jak se mi líbí ta taktická cestovací mapa na tom screenu s vesničkou co je u ní ohrada s krávama nebo s čím *15*
  • Ten boj byl hodně "levnej" Prostě na to neměli prachy. Animace strašné a postavy nějak padaly, meče se nekřížily a další.

Snad to zlepší. Měli by jít na Kickstarter a nabrat prachy a lidi aby další díl byl skok. Jako Kingdom cume, jen ve větším měříku.
  • Tak hlavně abych se toho dožil...
  • Grafika bitev / omáčky v 3rd/1st pohledu by mi vcelku stačila. Ale vážně nerozumím proč musí být globální mapa pořád tak hnusná? *8* Chápu že se vývojáři chtějí přidržet stylistiky M&B, ale držet se i vyloženě nepovedených věcí (nasvícení, barvy, příšerný font) je chyba. No nic, M&B je stejně srdeční záležitost.
  • Tak zní to velice dobře, jen doufám, že pokud budu v pozici lenního pána, tak budu mít možnost najmout nějakou skupinu žoldnéřů, která by moje vesničky hlídala, protože člověk nemůže stíhat kroužit kolem a hlídat svůj majetek a do toho třeba válčit.

Jinak vypalování vesnic je ve Warbandu docela častou kratochvílí většiny NPC lordů *1* A to i třeba těch co mají takovou armádu, že by zvládli polovinu sil protivníka sami *3* takže na tom by mohli taky zapracovat, protože vidět krále jak s 300+ vojskem vypaluje jednu bezbrannou ves je docela ubohost *4*
  • walltar
    Tak jsem si vždycky říkal, že je to hrozná škoda... Imho mohli zkusit získat peníze navíc na KS a investovat do grafiky.

Ale I tak... Pokud se jim podaří udělat dobrou hru, jako Warband, nebo lepší... tak jim na grafiku kašlu a ztratím v tom zase pár stovek hodin.

Už aby to bylo. *1*
  • Inquisitor
    Třeba Ubisoft :D
  • Morraw
    Skoro bych chtěl, aby se tohoto konceptu chopila velká firma, což by znamenalo lepší grafiku,obsah, možnosti... Ale jak to tak bývá, tak by to obsahovalo akorát plno DLC a mikrotransakce.
    Takže nezbývá než čekat na Bannerlorda. Warband je jen jedna z velmi mála her, kterou jsem rozehrál hned několikrát.
  • Tuto sérii jsem hrál až později, ale o to víc se těším na pokračování. Soubojový systém je velmi dobrý (hratelností se mu přiblížilo snad jen Jedi Academy), RPG prvky jsou taky dobré, pokud budou přidávat další zajímavé varianty, není co řešit :)
  • Tilwaen
    Pokud bude boj v Bannerlordu alespoň tak zábavný jako ve Warbandu, skoro by možnost vést ekonomickou válku ani nebyla potřeba *4* Zní to ale dobře. Skvělá by byla možnost právě v úzkém průsmyku nějakou karavanu přepadnout ze zálohy, aby se neotočila sotva je hráč na dohled.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit