Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Neřeknu Ken Block, ten už je fakt všude, ale takový Akira Nakai San a říct o něm že je tragéd? Tahle hra vypadá, že by měla být určena pro ty, kteří rozumí automobilové kultuře a líbí se mi, že tam budou reálné postavy, které o autech něco ví.
  • Meznia
    Spíš se skrz ty "tragédy" snaží protlačit hru. Morohoshi a Nakai (ty ostatní neznam) jsou majitelé prosperujících tuningovejch společností. Morohoshi jako outlaw je narážka na to, že je "dvorní tuner" yakuzy a nebejt jeho, tak bych si ani nepřečet, že se NFS má vracet ke kořenům NFSU a odmáv bych to jako další debilní pokračování. Určitě to bude cheesy, ale pokud to nebude simulátor strojvedoucího jako předchozí díly, tak jim to rád odpustim.
  • je to uz jedno ea zakopalo vse co mohlo a jejich frostshaze engine tomu jen prospiva..
  • reaguji na týpka nad tebou... dalo se to z toho kontextu přece vyčíst..
  • si si istý že reaguješ na správne vlákno?
  • NFS - Chceme pouze obyčejné závody, hezké mapy a hudbu, nic nového nevymýšlejte!

SW:Battlefront - Fůůj, obyčejná střílečka který tu už dávno několikrát byla, chceme něco nového!

Já už nevím lidi.. víte vůbec co chcete? Jsou to sice rozdílné žánry, ale principiálně to jsou jen hry, a s nějakou svojí ságou/historií.
  • kcemu tam davaji ty filmecky v nfs most wanted to bylo onicem preskocil si a hral si, akorat to zdrzuje, kezz by tam daly poradne auta z italie(fiaty,alfy,lancie) proste evropsky auto od roku 95-07 treba to by se tunilo to by se jezdilo a ne ty s**** co tam furt sou dokola stejne modely.
  • Je potěšitelné, že trailer má normální hudební podkres. Ale tohle křoví není důležité. O tom, jestli to bude dobrá hra, rozhodne jízdní model. A ten bude dobrý jenom pokud se úplně vykašlou na všechno, co v NFS bylo posledních 10 let, a udělají ho od nuly. Dost pochybuju, že by se to stalo.
  • Čo to trepeš ? To bol kompliment ty pako. *7*
  • Vojta_Ilavsky
    Feeling jak z Undergroundů, a že jsem si jich nahrál. I v traileru stejný záběry jako před lety. Pro mě velice pravděpodobně must have.
    Nechápu ale co tam dělá Ken Block, ani za Boha ne.
  • strč si to svoje národovectví do špic
  • Pro mě byly nejlepší NFS6: Hot Pursuit - závodění v otevřené krajině a s perfektní hudbou, sedící k rychlému tempu jízdy. Žádný jiný díl to nikdy už nepřekonal..
  • Hlavně tou konzervou kompotu ses trefil na 99,5% českých tunerů. Podobným bych rovnou zabavoval auta i s řidičákem a jestli se za takovými šašky otáčí jejich vrstevnice, jen si říkám, kam ten svět spěje.
  • Na tvojom komente sa už asi 5 minút rehocem.*15* Ako vidím, tak aj češi vedia pekne nadeliť.*4*
  • jasna koupe, pokud na pc pobeží vic jak 30 fps
  • most wanted z 2012 a rivals sú veľmi dobré nfs hry taktiež
  • Já dávám sedum!
  • Lawliet
    Škoda že tam nehrál Vin DIesel.
  • tyhle pribehovy koncepty kterejm se neda vyhnout at si strci do spic
  • :-D výborný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit