Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych hru neměl a měl bych chuť na nějaké MMO tak určitě půjdu do GW. Asi bych si teda i stáhnul Neverwinter (protože je f2p) ale nakonec bych si GW koupil. Zaplatíš a hraješ jak chceš, což je super model, není to pay to win ani měsíční poplatky které tě nutí být závislákem.
    Vzhledem k té ceně dostaneš dost rozsáhlý obsah, který navíc co měsíc narůstá. Jak ale píšou lidi nahoře, hra je dost specifická. Jestli někoho baví těžké guildovní raidy s teamspeakem, kde každý má svou roli a nesmí ji pokazit atd. GW2 pro něj moc není (krom WvW možná). Hard core end game je v GW2 bohužel především o grindu. Kdo ale hraje jen tak pro zábavu, umí hru obdivovat a vychutnat si ji - ať už dost často zábavné questy/eventy nebo prostředí, tak pro něj je to jasná volba.
    Já třeba hraju od relese, mám nahrané stovky hodin ale do teď mám jen jednou max lvl, nemám hotovou hlavní příběhovou linii ani prozkoumanou celou mapu. Stejně mě hra ale furt baví.

Btw proč je slovo p odě lat zakázané? oO
  • stejne tak nikdo normalni, resp. normalne smyslejici jedinec nemuze vyplodit takovou kravinu, jakou si prave vyplodil.
  • fanusik ? ja nejsem zadny fanusik. Pouze se ho ptam proc to rika
  • několikanásobný akorát tak že si pokecá s lidma, gw2 je udělané tak že od levelu 1 do max takřka partu nepotřebuješ a na max i dungeony se daji v pohodě chodit s random lidma co najdeš před dungem....
  • Ja tam mam zhruba 1400 hodin a muzu vicemene potvrdit co pises.
    Aktivne jsem tu hru prestal hrat uz pred par mesici. Neni tam zadny hard core obsah jako v GW1 (viz. UW, DoA, Urgoz a The Deep).

Hra zabavi a je pekne zpracovana ale jak pise "unknown" je to pro casual hrace, pote co nahrajete par stovek hodin je to uz jen neskutecne nudnej grind neskutecne jednoduchejch az primitivnich dungeonu.

Classy jsou hrozne nevybalancovany Warrior ma nejvetsi damage v cely hre. Prakticky vsechny teamy spocivaj ze ctyr warrioru a jednoho guardiana jako tanka. Pripadne 3 Warriori, 1 guard a 1mesmer.

Classy jako necromancer, engineer a ranger nehraje v pve vubec nikdo, protoze jsou proste useless v porovnani s warriorem a guardianem....
    No a updaty sice pridavaj prividelne novej obsah, ale je to hrozne nudny a nenapadity. Achievement dostanete za kazdou pitomost, ze bych rek ze i 7mi lety decko by mohlo v tehle hre zarit.
    Ale jak pise "uknown" pokud nejste velci gameri je GW2 dobra volba.
  • Hodně mě překvapil Secret World, parádní MMO, který jde svým vlastním směrem.
  • Len jedna vec mi príde vtipná :D
    Citácia: "Je to hra pro casual hrace, ktery moc nehrajou."

Napíše človek ktorý od relasu ak dobre počítam tomu venoval min. 4 a pol hodiny každý den? :D
  • jsi mimo
  • tohle už nikdo normální hrát nemuže, nema to potencial aby te to bavilo delsi dobu.
  • To není pravda, lidi to hraje porad dost. Vim o cem mluvim jelikož AoC hraju pravidelne jiz od vydani.
  • jednoduchá opověď:v roce 2015 má vyjít MMORPG WH40K,je to temné a epické universum,doufám,že to nezprzní
  • to jako vážně 2000 hodin ? *8*
  • Darkfall je hodne slusny :) http://www.darkfallonline.com/
  • V gw2 jsem mel nahrano kolem 2.000 hodin. Je to hra pro casual hrace, ktery moc nehrajou. Pokud takovy nejsi, max level jsi za par dni, nej gear mas behem par dni a potom zbyva nehorazny grind (stovky hodin pro jeden skin atp) kde je vsechno rng, takze tvuj kamos muze byt nehorazne bohaty ale ty pozadu pri stejnych aktivitach. Svet je malicky ve srovnani treba s lotro. WvWvW je takove pve se zergem, kde rozhoduje gear (1 skill muze oneshotnout underlevel hrace). PvP, ktere jsem hral nejvic, neni spatne. Nicmene ma to spatne mechaniky (thief vs thief, mas pul sekundy na to zareagovat, jinak jsi ihned mrtvy. to je vzhledem k tomu, ze servery jsou nekde v usa a ping 150 skoro nemozne), nekolik class je naprosto odepsanych a zbytek class ma pouze 1, nekdy dva buildy, ktere funguji (pvp). Nejlepsi teamy farmi pugy, co se pripoji jednotlive a diky jejich 'krasnemu' matchmakingu hrac rank 1 (2 minut nahrano) hraje i proti hracovi rank 60 (1500 hodin nahrano). S tim ze komunita je malinka, a panuje tam esports atmosfera a elitismus (coz je ostatne i v pve, farmeni dungeonu vladnou 3 classy a casto te do party nevezmou, pokud nehrajes 1 z tech 3).

Pokud hrajes par hodin tydne, nic lepsiho nenajdes. Ti kdo hraji daleko vic kazdy den, at se tomu vyhnou. Co jsem napsal je objektivni skutecnost o tom, jak to tam je.
  • TheGGG
    To už bohužel téměř nikdo nehraje.
  • Souhlasím, ty mmorpg jsou většinou tématicky podobný a to díky wow, protože se každá firma bojí přijít s něčím novým a neotřelým. Díky tomu mne nikdy nenapadlo uvažovat o koupi mmorpg. Není to můj šálek kávy.
  • na to je uplne jednoducha odpoved. Age of Conan.
  • zase hater vs fanusik :D
  • TheGGG
    PROČ? Nemůže vzniknout taky nějaké normální mmorpg, které by nevypadlo jak omalovánka pro úchyly, nebylo by zasazeno do rádoby fantasy jako wow, ale mělo by pořádnou a temnou atmosféru a dospělý příběh. Questy by nebyly na jedno brdo a hra by člověka bavila alespoň 10 hodin.
  • určitě do toho jdi, já to hrál od releasu půl roku prakticky denně, teď si dávám pár měsíců oddych a pak se k téhle hře zase vrátím, jelikož opravdu stojí za to.

jinak si před koupí projdi web a poohlídni se po nějaké české guildě s TS, herní zážitek pak bude několikanásobný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit