Přejít na výpis diskuzí
V nových osmnácti minutách No Man's Sky evokuje variaci na Elite: Dangerous
7.7.2015 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Vypadá to stejně nudně jako Star Citizen
-
-
Nahlášeno za kradení nicku.
-
-
Jestli nepoznáš rozdíl mezi O a 0 tak se jdi léčit. :)
-
-
Jestli ti přijde normální, že si s tímhle nickem, který si založil pár hodin po mě už 2x změnil profilovku na tu samou, co sem si dal já, všude trolluje a píše opaky mých názorů, tak se jdi léčit. *15*
EDIT: Samozřejmě bych nebyl překvapen, kdyby Vojta_Ilavsky a delO byl jeden a ten samý člověk. Mentálek je na to dost. *15* -
-
nahlášeno. *15*
-
-
Nahlašovat někoho, komu kradeš avatar a ještě sis založil nick po něm (obojí ještě krásně prokazatelné), to může dělat fakt jen diskuzní mentálek. Ty musíš mít asi hodně ubohý život. Tipuju nějakého šikanovaného mrzáka, co si kompenzuje sociální komplexy na Internetu. V reálu by stačil špatněj pohled a brečel by. *15*
-
ano, to říká spoustu lidí. Můj bratr je poněkud opoždělý, proto má často chování desetiletého...
-
To se mi zdá spíš obráceně, tobě je 15 a jemu 12. *7*
-
12 *15* čili o tří roky méně než mému bratrovi, ale i tak na něho musím stále dávat pozor.
-
Kolik ti je?
-
-
-
-
*15* nenech se vysmát... Víš co je krádež? To že bych ti ukradl tvůj účet, takže se laskavě vzpamatuj trollíku *15*
-
-
"I přes anonymitu našich diskusí je zakázáno vydávat se za někoho jiného."
Nahlášeno. Účet sis založil až po mě a 2x sis změnil profilovku na tu mojí, což si admin může dohledat. Porušuješ pravidla diskuze, trolíku. *15*
EDIT: Tímto si měním profilovku po třetí. Dávám si nick do avatara. Tato diskuze budiž důkazem pro admina. Máš smůlu, mrzáčku. -
-
ok. *15*
-
-
Krásně ukradenej avatar. To sem přesně chtěl. Aby bylo viděť, kdo tu krade avatary. Ty si fakt duševní mrzáček a očividně dost hloupej.
-
-
-
-
-
-
Na YT je video v 60fps. Nějaké informace jak to na PS4 bude fungovat v tomto ohledu?
-
-
fps videa nemá absolutně nic společnýho s fps hry.. *7*
-
-
Jak jsem se na tu hru těšil, tak jsem teď zklamaný. To video jsem ani nedokoukal jaká to byla nuda. Co se mi tam líbí tak je přistávání na planetě. Ani jsem to celé nedokoukal jaká to byla nuda.
Asi to bude takové pestrobarevné, hodně zjednodušené Elite.
Ale stále jim držím palcea ať to vychytají. -
-
Zjednodušené Elite? Příjde mi, že v Elite je toho mnohem méně. Možná myslíš letový model, to pak jo.
-
-
Myslím zjednodušený model, ovládání, a hratelnostní prvky jako je přelet a těžba. Působí to na mě jako, že tam všechno bude vše hned hotové. Že to bude spíše taková rychlá barevná show.
-
Asi myslel zjednodusene celkovo..letovy model, low poly modely atd. Vsetko posobi prilis easy narozdiel od Elite.
Je tam toho vela, ale tak ako pri Elite aj tu to moze byt ten isty problem. Obrovska galaxia ale budes mat niekolko verzii stanic, lodi, zemskych povrchov a tie sa budu nejak random menit.
Kazdopadne v takomto duchu by som si predstavoval v Elite planetary landings, obavam sa, ale ze to nebude zdaleka taketo(nemyslim graficky), alebo to bude za 2 roky:)
-
-