Přejít na výpis diskuzí
V postapokalyptickém I Am Alive nedostanete nic zadarmo
27.2.2012 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Teď to vyznělo jako by ses měl bát návalu adrenalinu, sakra :D
-
Ber v potaz, že ze strachu před pádem a návalem adrenailinu by ses přicucl co nejpevněji to jde :D
-
Wow, takze jsi nasel video cloveka, ktery se tim zabyva pulku zivota a ted mi ukaz jak to dela normalni clovek.
-
Jsem si docela jistej, ze preruckovat 20 metrovou traverzu stovky metru nad zemi by jsi rozhodne nezvladl.
-
No taky koukám. Máte to ověřený. Protože jestli jo tak super.
-
No sorry, ale ručkovat po traverze bych zvládl snad i já. :D
-
ty jsi to zkoušel? Mě stálo hodně úsilý naučit se a zvládnout ve Vyškově opičí dráhu.
Pokud se člověk věnuje atletice a gymnastice (parkour) pak skutečně dokáže divy, ale je to dáno tvrdym tréningem a i dost vyváženou stravou, kterou asi v postapokalyptickym světě mit nebudeš.
Když šel v obdobnym prostředí stvořit Riddick, který po traverzách a mrakodrapech neskákal, proč to nejde znovu? Přijde mi to v dnešních hrách jako strašná úchylka, spolu s krycim systémem. Bez něj byly dřív FPS daleko záživnější. -
Určitě vyjde i na PC ? ?
-
hmm.... a druhý scénář: Past zaklapla. Bezvládné tělo visí nad ulicí. Najednou z poza rohu vyběhne pět dalších. co vy s tím? :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=zQgFxDSqft4&feature=relmfu řekl bych že ručkování po traverze je to nejmenší...
-
"Jste uplne obycejny clovek vcetne vsech omezeni" ... nasledovany chlapkem co ruckuje po traverze.
-
Podle nadpisu jsem myslel ze vsechno bude formou DLC :D