Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uplne ste zabudli na to ze (ME1 SPOILER) Vigil na Ilose Shepardovi ukazal stasis pody so zivymi proteanmi. Par ich teda este zije. Ked zistia ze prichadza boj ktory pred 50.000 rokmi prehrali tak sa Vigil rozhodne ze jedneho moze uvolnit na pomoc tejto generaci. Ja uz asi nebudem citat ziadne nove info o ME3 lebo kym to vide tak to cele vyspoiluju.
    • Cahir
      Protheané obývali celý známý vesmír, takže podobných projektů jako byl Illos mohlo být více. Pokud nějak rozumně vysvětlí, kde se se ona stázová komora vzala, nevidím v tom žádný problém. Zase diskuze o ničem.
      • Reagoval jsem na tvrzeni Zaja ze "na Ilose Shepardovi ukazal stasis pody so zivymi proteanmi", coz jednoduse neni pravda (jak rikam,zrovna vcera jsem znova ten usek prosel a Vigila jsem dukladne vyzpovidal).

        Jedine co je o "nicem" je tvoje zbytecna poznamka.
    • ME1 jsem dohraval zrovna vcera, v ramci pripravy na ME3, a zaden zivy protean na Ilosu nebyl!
      Sam Vigil rikal,ze postupne odpojoval stasis pody vsech nedulezitych proteanu, nakonec zbylo jen nekolik nejdulezitejsich vedcu a i jejich pody byly na pokraji selhani.
      Nakonec vse dobre dopadlo, Reaperi odtahnuli, tucet proteanskych vedcu prezil a venovali se vyzkumu,jak zastavit reapery. Nakonec vsichni odesli na Citadelu a tam pak pravdepodobne zahynuli...navic to bylo pred 50tis lety.
      TL;DR = ten hratelny protean by nemel byt z Ilosu.
      • No v tej obrovskej miestnosti s tymi podmi ich bolo v staze par 100viek, a ked by odpojil vsetkych okrem 12 top vedcov, vydali na Citadelu a co bolo s nimi dalej to nikto nevie, takze mozno daky prezil. Mna by skor teraz zaujimalo nakolko tuto postavu rozvinu a aky velky vyznam jej daju. Ked si ho dam do party a navstivim napr Citadelu ze ake budu jeho reakcie a ako zareaguje napr. senat.
        • Na Ilosu uz vazne zaden zivy protean nezbyl, ver mi, bylo to tam jasne receno :-).
          Jinak se obavam,ze diky tomu,ze ten protean bude DLCkoy, ze se zadnych velkych reakci na nej nedockame, mozna jen nekde nejaka veta, podobne jako reakce na Legiona.
          Je to rozhodne skoda, protoze 50 000 let stary Protean by urcite vyvoval sakra velke pozdvizeni a zaroven dal prostor, aby se hrac o proteanech dozvedel o neco vice.
          Takhle to nejspis bude jen takovy Zaeed s divnou hlavou....
  • Veskoslav
    Stejně si myslím, že za tímto stojí ti mamrďáci z EA. Jde jim to s CoD, tak to zkouší i tady....
    • Až na to, že CoD patří Activision... Jsem rád, že v tom máte zcela jasno.
  • TotalBiskuit se na toto téma docela rozhovořil. Porovná různá DLC a proč je tohle DLC špatně...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ri0vrJ-y2zM&feature=youtu.be&a
  • Oddělit co se zdá být důležitá část příběhu ze hry jako DLC a prodávat zbytek hry jako by to byl celek je pěkná sviňárna. To je jako jako prodat knihu s chybějící kapitolou a jakmile si zákazník začne stěžovat nabídnout zbytek za $10. To se prostě nedělá.
    • Veskoslav
      A jak víš, že bude důležitá?:) Třeba to prostě bude jenom "tělo" bez duše, s vymazanou pamětí a jenom geneticky stejný jako Prothean, tudíž pro budoucí úspěch mise bude mít nulový přínos. Já si počkám, až se to vydá. Zaručené informace se stávají zaručenými, až si to člověk sám ověří.
      • Hairy_Ass
        Vím, vis leaknutý scénář k ME3. *3* *5*
      • Jakýkoliv výskyt Proteana, člena vymřelé rasy kolem které se točí velká část příběhu, má velký dopad na příběh.
        • Napsals ho snad ty, že to tak dobře víš. Nechápu, co všichni tak nerdíte. Mně je to fuk, jsem jen zvědavej.
          • Nerdit? Tady jde o to nenechat si srá* na hlavu. Když mi bude někdo prodávat neúplný produkt jako by to celek, tak má člověk dát najevo, že takhle by to nešlo. To by mělo být normální nejen u her.
        • Veskoslav
          Já ti nevím. Znám spoustu sci-fi knížek, filmů či seriálů, kdy kdysi vyspělé a mocné rasy, se ukázali a nebyly nakonec důležité. Nechme se překvapit:)
  • Ja teda nevim proc resite takove veci jako napr. cena, kdyz TOTO DLC vpodstate sebralo pomerne DULEZITY zvrat v deji ME. Dyt prece Protheani jsou davno vymrela rasa, jakto ze je tady teda zivy? To zjistime jen kdyz si koupime nejakou deluxe edici? Proc nam BioWare/EA sebrala tento dulezity dejovy zlom? Prece to ma byt soucasti hry a ne jen "nejaky" stazitelny obsah! To je uplny vysmech do tvare zakazniku. To je skoro jako dat konec cele trilogie v podobe DLC. Chces vedet jak to cele dopadne? Zaplat 8000000000000000MS points trololololol. Absurdni. A to nemluvim o spoileru, ktery toto DLC prozradilo.
    • Veskoslav
      No já ti nevím, ale některé DLC pouze vysvětlují věci mezi 2 a 3. Bez nich se klidně obejdeš, ale pokud chceš mít jasno, tak si je koupíš. Cena ani není ysoká, jednu dobu to vycházelo na pěkných 79 Kč za jeden DLC (1-2 hodiny u Arrial např.) Takže nevím, co tu zase trolíš. A pokud nechceš spoilry, tak doufám, že jsi nehrál demo, nedíval se na žádné ukázky či trailery.


      Navíc si myslím, že toto DLC bude opět součástí nějakého systému jako to bylo u dvojky v sití Cerberus.
      • Prece je v clanku napsano, ze je to za 10 dollaru...
      • Nebude. Je součástí sběratelské edice nebo stojí $10. Hra se prodává při vydání neúplná!
    • Zayl
      Jaký spoiler prosimtě. Ty se radši ani nedívej do artbooku, protože by ti z toho pukla hlava.

      Nevím, děláš jak kdyby to bylo poprvé co Bioware cpe něco důležitého do DLC.

      Arrival byl sakra důležitý a LotSB taky, hlavně pro ty co to táhnou s Liarou od jedničky.
      • Ja se tu nechci hadat o dulezitosti deje, ale tohle je vpodstate zlom cele trilogie. Co prinesl Arrival a LotSB? !SPOILER! Velice lajcky receno, ze Shepard zpomalil prichod Reapearu a Liara se stala Shadow Brokerem? !SPOILER!. Jaky to ma vliv na cele trilogii? Treba budu prekvapen, ale tipnul bych si, ze mnohem mensi vliv nez fakt, ze alespon jeden Prothean je na zivu...
        • Zayl
          No, myslím že toho Protheana kapku přeceňuješ. Jak zmiňoval vedle kolega, bude mít tak maximálně nějaký research navíc a historky o tom jak to za nich bývávalo. Liara jako Shadowbroker ti nabídne kvantum informací a všichni víme že informace jsou moc. V Arrivalu nejde ani tak o Reapery ale spíš o to jak je Shepard zpomalí, což se přímo promítne do začátku trojky.

          Já osobně považuju toho Protheana za nejmenší dějovou atomovku. Ono to znásilní lore, ale to je jiná věc.

          Jo fun fact, ten Prothean má Jamaican accent.
          • Hmmmm, tak se proste najednou Prothean s Jamaica accent objevi z niceho nic pred Shepardem, kdyz mel byt uz kolik, 50 000 let? (nejsem ME wiki), mrtvy a rekne neco na zpusob: "Cau kamo, nechces hefnout s temi Reapery? Jsem jen vedlejsi postava, takze te v pribehu nikam neposunu, ale jestli chces, muzu ti vypravet, jake to tehda bylo, dokad nasi rasu Reaperi nevymytili.". To by byl scenarista v BW naprosty amater nebo neskutecny troll, protoze tajemstvi ohledne Prothean se resi skrz celou trilogii.
            • To Zayl:
              Uch... dobre, vzdavam se, mate naprostou pravdu, vse mi to je najednou uplne jasne...
              To DLC je vpodstate uplne zbytecna cast pribehu a nic nevysvetluje...

              Uz se nedivim, ze se ty DLCcka prodavaji tak dobre, zachvilku to bude vypadat takto a vsichni to budou brat jako samozrejmost:
              http://www.youtube.com/watch?v=h472NmF1HEQ
            • To Zayl:
              Takže se probudí a bude mlčet jamajským přízvukem. *1*
            • Zayl
              Jaké tajemství. Ty to moc uspořádané ohledně ME lore v hlavě nemáš, co?

              Vigil v jedničce jasně řekne co se stalo s celou jejich slavnou rasou.
              Zdroj- Ilos
              Ve dvojce zjistíme že se jich pár zachovalo v lehce mechanizované podobě.
              Zdroj- Omega-4 a collector vessel.
              Ve trojce se ten squadmate odstázuje a přidá k Shepardovi.
              Zdroj- Artbook a datamining dema
    • Ringwraith
      No tak oni přece chtějí, aby jsi si to DLC koupil.

      A toto je jeden ze způsobů, jak přesvědčit určitou část fandů.
      • Tady ale jde o princip. Pokud by to byl nejaka skin, zbran, brneni, cokoliv co by neovlivnilo nejak drtive hru samotnou, nevadilo by mi to (pokud by to ovsem nebylo overpowered). Ale tohle DLC melo byt soucasti pribehu samotneho tedy jiz ve standartnim verzi. To ma clovek zaplatit o cca 300Kc vic, aby dostal neoklestenou verzi pribehu?
        • Ringwraith
          Mě to říkat nemusíš. *3*
          Já si na to tady taky stěžuju.
  • Veskoslav
    Ona je další možnost. Hra bude stát v základu 1499 (jako kdysi HL2, W3) a bude obsahovat všechny DLC, přídavky atd. Nebo bude stát 1000 a DLC si člověk dokoupí podle chuti. Kdyby nabídli oba modely, nezlobil bych se.
    • Tak to je na konzolích DLC Season pass. Ale kombo hra + pass za zvýhodněnou cenu jsem ještě neviděl.
      • Veskoslav
        No kup si teď ME 2 a máš to i se všemi DLC za cca 248 hra +499 DLC:-D Ale máš pravdu, že tento způsob prodeje jsem ještě neviděl.
        • Taky mě docela udivuje, proč nevyšla kompilace hry + všechna DLC (s výjimkou Collector's armour) podobně jako v případě Dragon Age 1. Ale ona na PC nevyšla ani v případě ME1. první DLC je součástí patche, druhé je dodnes placené. Možná se někdy dočkáme "The Complete Mass Effect Trilogy".
  • Mayuri12
    pořád mnohem lepší než activision: pět map do CoD za 13 doláčů to je teprvé zlodějna
    • Ringwraith
      To jo no.

      Ale to, že je někdo jinej horší neomlouvá něčí špatné jednání.
      • Mayuri12
        To rozhodně ne šak ty díelcí nejsou poviný když je někdo poš*k jako já a chce za to utráce je to jen jeho problém. Vlastně jeho a jeho peněženky.
        Sakra poš*k je zakázaný slovo jak je po tom možný že tu někdo napíše píč* bez cenzury a nikdo a nic ho neblokne v tom budou natuty koministi.
        • Zayl
          "jako já a chce za to utráce je to jen jeho problém. Vlastně jeho a jeho peněženky. "

          Vidíš, ono to zase tak exkluzivní pro tvoji peněženku není, jelikož na trhu se pohybují lidi jako ty a lidi, kteří by rádi celistvé zážitky. Bohužel, pokud jedna skupina převáží tu druhou, vznikne trend, který pro část zákazníků není pozitivní.
          • Mayuri12
            A co stím mám dělat remcat na diskuzi a pak zhlídnou gameplay na you tube.
            Pro každou hru bych to neudělal ale zde platí mé předešlé tvrzení.
        • Ringwraith
          To máš dozajista pravdu.
          Ono hlavně jde o to, že se to postupně zhoršuje... DLC jsou pořád menší, pořád dražší, pořád častější atd. Osobně se obávám, kam až to může dospět.

          Jinak taky jsem si všiml, že filtr si někdy dělá co chce. Někdy něco blokne a podruhé to stejné zase pustí atd.
  • Spoiler hned v nadpisu. *13*
  • Ringwraith
    Libí se mi, že si lidi stěžují na předražená DLC.

    Nelíbí se mi, že to stejně bude prd platný, protože jde o hlavní zcákačku Q1 2012, tedy MAss Effect 3, takže ani nutnost Originu, ani předražená DLC lidi neodradí od koupě a EA si neuvědomí, že takhle to dál nejde. No, spíše se jim potvrdí, že takhle to dál jde.
    • Mayuri12
      Věř mi mass effect 3 bych si koupil i kdyby se za celou dobu před vydáním neobjevilo jediné video a po nainstalování originu mi v bytě přespával šéf EA.
      • "a po nainstalování originu mi v bytě přespával šéf EA." Chlape ty jsi mě rozsekal :D :D :D :D
      • A tim se jako chlubis jo? *1*
      • Ringwraith
        Jo já vím, že ty jsi z ME hotovej, už jsi to zmiňoval několikrát v různých diskuzích...
        • Mayuri12
          Jsem rád že si to pomatuješ
  • Pokud je člověk fanouškem hry, nevidím problém si pořídit dlc v hodnotě cca. 800 BW bodů, ale vemte si to takhle: Dlc přidává cca. 2-3 hodiny zábavy srovnatelné s hlavní hrou (různé zbraně a doplňky navíc nepočítám). Herní doba je cca. 25-30 hodin. Pokud je hra za cenu 1000 Kč, tak by dlc mělo stát maximálně 100 Kč (jde pouze o nový obsah, ne novou hru), proto vidím cenu jako maximálně nadsazenou. Například i takovej do nebes vynášenej LotSB mělo za hodně peněz málo muziky (to, že přinášelo více obsahu než ostatní dlc je věc jiná). Nehledě na to, že to všechno mělo být už v původní hře a není to obsah vytvořený dodatečně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit