Přejít na výpis diskuzí
V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana
22.2.2012 | levis
117 příspěvků
-
Vím, vis leaknutý scénář k ME3. *3* *5*
-
Na Ilosu uz vazne zaden zivy protean nezbyl, ver mi, bylo to tam jasne receno :-).
Jinak se obavam,ze diky tomu,ze ten protean bude DLCkoy, ze se zadnych velkych reakci na nej nedockame, mozna jen nekde nejaka veta, podobne jako reakce na Legiona.
Je to rozhodne skoda, protoze 50 000 let stary Protean by urcite vyvoval sakra velke pozdvizeni a zaroven dal prostor, aby se hrac o proteanech dozvedel o neco vice.
Takhle to nejspis bude jen takovy Zaeed s divnou hlavou.... -
Reagoval jsem na tvrzeni Zaja ze "na Ilose Shepardovi ukazal stasis pody so zivymi proteanmi", coz jednoduse neni pravda (jak rikam,zrovna vcera jsem znova ten usek prosel a Vigila jsem dukladne vyzpovidal).
Jedine co je o "nicem" je tvoje zbytecna poznamka. -
Protheané obývali celý známý vesmír, takže podobných projektů jako byl Illos mohlo být více. Pokud nějak rozumně vysvětlí, kde se se ona stázová komora vzala, nevidím v tom žádný problém. Zase diskuze o ničem.
-
No v tej obrovskej miestnosti s tymi podmi ich bolo v staze par 100viek, a ked by odpojil vsetkych okrem 12 top vedcov, vydali na Citadelu a co bolo s nimi dalej to nikto nevie, takze mozno daky prezil. Mna by skor teraz zaujimalo nakolko tuto postavu rozvinu a aky velky vyznam jej daju. Ked si ho dam do party a navstivim napr Citadelu ze ake budu jeho reakcie a ako zareaguje napr. senat.
-
ME1 jsem dohraval zrovna vcera, v ramci pripravy na ME3, a zaden zivy protean na Ilosu nebyl!
Sam Vigil rikal,ze postupne odpojoval stasis pody vsech nedulezitych proteanu, nakonec zbylo jen nekolik nejdulezitejsich vedcu a i jejich pody byly na pokraji selhani.
Nakonec vse dobre dopadlo, Reaperi odtahnuli, tucet proteanskych vedcu prezil a venovali se vyzkumu,jak zastavit reapery. Nakonec vsichni odesli na Citadelu a tam pak pravdepodobne zahynuli...navic to bylo pred 50tis lety.
TL;DR = ten hratelny protean by nemel byt z Ilosu. -
Uplne ste zabudli na to ze (ME1 SPOILER) Vigil na Ilose Shepardovi ukazal stasis pody so zivymi proteanmi. Par ich teda este zije. Ked zistia ze prichadza boj ktory pred 50.000 rokmi prehrali tak sa Vigil rozhodne ze jedneho moze uvolnit na pomoc tejto generaci. Ja uz asi nebudem citat ziadne nove info o ME3 lebo kym to vide tak to cele vyspoiluju.
-
Taky mě docela udivuje, proč nevyšla kompilace hry + všechna DLC (s výjimkou Collector's armour) podobně jako v případě Dragon Age 1. Ale ona na PC nevyšla ani v případě ME1. první DLC je součástí patche, druhé je dodnes placené. Možná se někdy dočkáme "The Complete Mass Effect Trilogy".
-
Já myslel jako za chlapa. Protože jinak je to takový pokrytecký, ne?
-
To Zayl:
Uch... dobre, vzdavam se, mate naprostou pravdu, vse mi to je najednou uplne jasne...
To DLC je vpodstate uplne zbytecna cast pribehu a nic nevysvetluje...
Uz se nedivim, ze se ty DLCcka prodavaji tak dobre, zachvilku to bude vypadat takto a vsichni to budou brat jako samozrejmost:
http://www.youtube.com/watch?v=h472NmF1HEQ -
Až na to, že CoD patří Activision... Jsem rád, že v tom máte zcela jasno.
-
Nerdit? Tady jde o to nenechat si srá* na hlavu. Když mi bude někdo prodávat neúplný produkt jako by to celek, tak má člověk dát najevo, že takhle by to nešlo. To by mělo být normální nejen u her.
-
To Zayl:
Takže se probudí a bude mlčet jamajským přízvukem. *1* -
Stejně si myslím, že za tímto stojí ti mamrďáci z EA. Jde jim to s CoD, tak to zkouší i tady....
-
Napsals ho snad ty, že to tak dobře víš. Nechápu, co všichni tak nerdíte. Mně je to fuk, jsem jen zvědavej.
-
No ne každej ho četl. Tož a třeba mohl bejt i ve stázi co já vím je to scifi tam se dá vymyslet lecos. A navíc to pořád nevysvětluje jaktože zrovna on se před reaperama schoval jakým způsobem byl zmraženej atd.
-
A co stím mám dělat remcat na diskuzi a pak zhlídnou gameplay na you tube.
Pro každou hru bych to neudělal ale zde platí mé předešlé tvrzení. -
Jaké tajemství. Ty to moc uspořádané ohledně ME lore v hlavě nemáš, co?
Vigil v jedničce jasně řekne co se stalo s celou jejich slavnou rasou.
Zdroj- Ilos
Ve dvojce zjistíme že se jich pár zachovalo v lehce mechanizované podobě.
Zdroj- Omega-4 a collector vessel.
Ve trojce se ten squadmate odstázuje a přidá k Shepardovi.
Zdroj- Artbook a datamining dema -
Hmmmm, tak se proste najednou Prothean s Jamaica accent objevi z niceho nic pred Shepardem, kdyz mel byt uz kolik, 50 000 let? (nejsem ME wiki), mrtvy a rekne neco na zpusob: "Cau kamo, nechces hefnout s temi Reapery? Jsem jen vedlejsi postava, takze te v pribehu nikam neposunu, ale jestli chces, muzu ti vypravet, jake to tehda bylo, dokad nasi rasu Reaperi nevymytili.". To by byl scenarista v BW naprosty amater nebo neskutecny troll, protoze tajemstvi ohledne Prothean se resi skrz celou trilogii.
-
TotalBiskuit se na toto téma docela rozhovořil. Porovná různá DLC a proč je tohle DLC špatně...
http://www.youtube.com/watch?v=Ri0vrJ-y2zM&feature=youtu.be&a