Přejít na výpis diskuzí
V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana
22.2.2012 | levis
117 příspěvků
-
Já ti nevím. Znám spoustu sci-fi knížek, filmů či seriálů, kdy kdysi vyspělé a mocné rasy, se ukázali a nebyly nakonec důležité. Nechme se překvapit:)
-
No, myslím že toho Protheana kapku přeceňuješ. Jak zmiňoval vedle kolega, bude mít tak maximálně nějaký research navíc a historky o tom jak to za nich bývávalo. Liara jako Shadowbroker ti nabídne kvantum informací a všichni víme že informace jsou moc. V Arrivalu nejde ani tak o Reapery ale spíš o to jak je Shepard zpomalí, což se přímo promítne do začátku trojky.
Já osobně považuju toho Protheana za nejmenší dějovou atomovku. Ono to znásilní lore, ale to je jiná věc.
Jo fun fact, ten Prothean má Jamaican accent. -
Mě to říkat nemusíš. *3*
Já si na to tady taky stěžuju. -
Ja se tu nechci hadat o dulezitosti deje, ale tohle je vpodstate zlom cele trilogie. Co prinesl Arrival a LotSB? !SPOILER! Velice lajcky receno, ze Shepard zpomalil prichod Reapearu a Liara se stala Shadow Brokerem? !SPOILER!. Jaky to ma vliv na cele trilogii? Treba budu prekvapen, ale tipnul bych si, ze mnohem mensi vliv nez fakt, ze alespon jeden Prothean je na zivu...
-
"a po nainstalování originu mi v bytě přespával šéf EA." Chlape ty jsi mě rozsekal :D :D :D :D
-
Jakýkoliv výskyt Proteana, člena vymřelé rasy kolem které se točí velká část příběhu, má velký dopad na příběh.
-
Prece je v clanku napsano, ze je to za 10 dollaru...
-
Nebude. Je součástí sběratelské edice nebo stojí $10. Hra se prodává při vydání neúplná!
-
A jak víš, že bude důležitá?:) Třeba to prostě bude jenom "tělo" bez duše, s vymazanou pamětí a jenom geneticky stejný jako Prothean, tudíž pro budoucí úspěch mise bude mít nulový přínos. Já si počkám, až se to vydá. Zaručené informace se stávají zaručenými, až si to člověk sám ověří.
-
Tady ale jde o princip. Pokud by to byl nejaka skin, zbran, brneni, cokoliv co by neovlivnilo nejak drtive hru samotnou, nevadilo by mi to (pokud by to ovsem nebylo overpowered). Ale tohle DLC melo byt soucasti pribehu samotneho tedy jiz ve standartnim verzi. To ma clovek zaplatit o cca 300Kc vic, aby dostal neoklestenou verzi pribehu?
-
No já ti nevím, ale některé DLC pouze vysvětlují věci mezi 2 a 3. Bez nich se klidně obejdeš, ale pokud chceš mít jasno, tak si je koupíš. Cena ani není ysoká, jednu dobu to vycházelo na pěkných 79 Kč za jeden DLC (1-2 hodiny u Arrial např.) Takže nevím, co tu zase trolíš. A pokud nechceš spoilry, tak doufám, že jsi nehrál demo, nedíval se na žádné ukázky či trailery.
Navíc si myslím, že toto DLC bude opět součástí nějakého systému jako to bylo u dvojky v sití Cerberus. -
Oddělit co se zdá být důležitá část příběhu ze hry jako DLC a prodávat zbytek hry jako by to byl celek je pěkná sviňárna. To je jako jako prodat knihu s chybějící kapitolou a jakmile si zákazník začne stěžovat nabídnout zbytek za $10. To se prostě nedělá.
-
Jaký spoiler prosimtě. Ty se radši ani nedívej do artbooku, protože by ti z toho pukla hlava.
Nevím, děláš jak kdyby to bylo poprvé co Bioware cpe něco důležitého do DLC.
Arrival byl sakra důležitý a LotSB taky, hlavně pro ty co to táhnou s Liarou od jedničky. -
No tak oni přece chtějí, aby jsi si to DLC koupil.
A toto je jeden ze způsobů, jak přesvědčit určitou část fandů. -
Ja teda nevim proc resite takove veci jako napr. cena, kdyz TOTO DLC vpodstate sebralo pomerne DULEZITY zvrat v deji ME. Dyt prece Protheani jsou davno vymrela rasa, jakto ze je tady teda zivy? To zjistime jen kdyz si koupime nejakou deluxe edici? Proc nam BioWare/EA sebrala tento dulezity dejovy zlom? Prece to ma byt soucasti hry a ne jen "nejaky" stazitelny obsah! To je uplny vysmech do tvare zakazniku. To je skoro jako dat konec cele trilogie v podobe DLC. Chces vedet jak to cele dopadne? Zaplat 8000000000000000MS points trololololol. Absurdni. A to nemluvim o spoileru, ktery toto DLC prozradilo.
-
A tim se jako chlubis jo? *1*
-
No kup si teď ME 2 a máš to i se všemi DLC za cca 248 hra +499 DLC:-D Ale máš pravdu, že tento způsob prodeje jsem ještě neviděl.
-
Tak to je na konzolích DLC Season pass. Ale kombo hra + pass za zvýhodněnou cenu jsem ještě neviděl.
-
No po pravdě, ve světě sci-fi se vždycky objeví tajemná rasa zpátky. Ať už v náznacích či klasicky (napadá mně třeba Antikové v sérii SGA, mrtví Adepti Mechanici v W40k, pár "mrtvých" významných vědců v Nadaci od Asimova o světech SW a ST se radší ani nezmiˇovat, tam se to vymřenými rasami jenom hemží). Myslím, že i zde je takové sci-fi klišé. Jinak jedničku mám nedávno projetou, pravdu máš v tom, že sama AI tvrdí, že je to jediná stanice, která se uzavřela před okolím a ke konci už měla energii jenom na oživení pár vědců.
-
Pochybovat můžeš, to ale nic nemění na tom, co říkal Vigil. Jestli už to nemáš v paměti tak živé, můžeš jedničku proletět v příprave na trojku. To akorát stihneš.
A ten Prothean může z řitě klidně střílet blesky, o tom se nebavím. Nemá co nabídnout z hlediska RP. Místo toho aby Protheani zůstala tajemná civilizace z minulosti teď budeme mít jednoho doma.