Přejít na výpis diskuzí
V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana
22.2.2012 | levis
117 příspěvků
-
No, v jedničce teoreticky Liara, pokud pomineme že u Asari se na pohlaví nehraje.
Ve dvojce z hlavních nikdo, v LotSB zase Liara, ale Chambers myslím tančí pro obě pohlaví.
Ale ve trojce ten homosex máme oficiálně slíbený, takže, jak říkám, to budou orgie! -
Libí se mi, že si lidi stěžují na předražená DLC.
Nelíbí se mi, že to stejně bude prd platný, protože jde o hlavní zcákačku Q1 2012, tedy MAss Effect 3, takže ani nutnost Originu, ani předražená DLC lidi neodradí od koupě a EA si neuvědomí, že takhle to dál nejde. No, spíše se jim potvrdí, že takhle to dál jde. -
To je jedno, prostě to udělali hodně neobratně, co já vím, tak reapeři uměli tolik frikulinských věcí, že tohle by prostě Shepi nemoh přežít. Ale nechci moc řešit jednotlivé situace, prostě už ta story začíná být moc přetažená.
-
Hrál jsem za ženskou, tak si nejsem jistej, ale byly vůbec v předchozích hrách homosexuální romance?
-
Pokud je člověk fanouškem hry, nevidím problém si pořídit dlc v hodnotě cca. 800 BW bodů, ale vemte si to takhle: Dlc přidává cca. 2-3 hodiny zábavy srovnatelné s hlavní hrou (různé zbraně a doplňky navíc nepočítám). Herní doba je cca. 25-30 hodin. Pokud je hra za cenu 1000 Kč, tak by dlc mělo stát maximálně 100 Kč (jde pouze o nový obsah, ne novou hru), proto vidím cenu jako maximálně nadsazenou. Například i takovej do nebes vynášenej LotSB mělo za hodně peněz málo muziky (to, že přinášelo více obsahu než ostatní dlc je věc jiná). Nehledě na to, že to všechno mělo být už v původní hře a není to obsah vytvořený dodatečně.
-
je to smutné, ale bohužel čím dál víc platí že to čemu se dneska říká "exkluzivní obsah" je to čemu se kdysi říkalo cheat
-
Seš si jistý, že to nebde nějáký Prothean, který byl někde zamrzlý v inkubátoru?Podle ARTu mi totiž příjde trochu jinej než Colector
-
dodatek nebudete rekrutovat protheana ale kolektora protoze vsichni protheani byly premeneni na kolektory navic ono to bude podobné jako s legionem kdy jsou zalozeni na kolektivnim vedomi ale on je castecne nezavisli protheani takovy organicti gethove
-
ale častečne nelogický to je
-
tak v 2 je to pravě proto že to vláda neřesí nevíc ten illusive man je člověk který je nepřitel nesouhlasíš s ním ale chápeš jeho pohnutky takže vcelku slusněj zaporak takže tolik k tomu hlavnímu hrdinovy kdy nemáš jinou možnost když chčeš něco udělat u reapera v demu to bude možná kvuli dosahu laseru respektive pokud vím ten reaper mněl cumák dolu navíc kdyby mně utikaly 2 lodě a 1 se vznašela tak první sejmu ty 2 lodě za další to jsou statisíce na nějákem prostoru já bych tam u civilistu poslal flotilu ale na reapery bych nevěril ono to je prostě epic motivation a ta scena je tam schvalně navíc ono je to o tom že oni to vídí ale nechtějí to vidět prostě dělají že to není
-
No ačkoliv vidím že tady kvete milionkrát vedená debata o DLC, mě spíš pobavil ten Prothean squadmate. Ačkoliv to je prd novinka, samotná stupidita takového kroku mě udeří pokaždé, když si na to vzpomenu.
Na konci bude určitě gay romance s Reaperem... jen počkejte. -
Ja bych klasicky model datadisku na misto DLC bral bez mrknuti.
Idea za DLC je mozna celkem fajn,bohuzel ho vetsina velikanu z herni branze tazce zneuziva.
Zlate Valve a jim podobni. -
Viz. treba Mafii 2, ktera doplatila predvsim na vidinu zisku z DLC...
-
Proti DLC bych nemel nic, kdyby se vetsinou cena = kvalite (i kvantite). Nicmene je tomu neustale naopak. Aneb zadat dve dve stovky za hodinu zabavy navic mi prijde jednoduse neadekvatni. Ke vsemu vydavat DLC soubezne se hrou, je vysmech. At si rika kdo chce co chce, hlavni hru to ovlivnilo. Bud tim ze obsah / napady mely byt v puvodni hre, nebo minimalne spozdene vydani hlavni hry, aby ho dokoncili zaroven.
Zatim jedine DLC co splnilo me pozadavky bylo to do Dead Island - za 150Kc sem dostal skoro ctyri hodiny pridavne a zabavne kampane + par novych veci navic - takovy maly datadisk by se dalo rict. A tak mi to pripadne fer. Bud kvalitni pridavky nebo nic. Klidne by se mohla vratit doba plnohodnotnych datadisku... -
Zdimani penez v kolotoci zvanem DLC nabira novych rozmeru.A pak ,ze soucasny model DLC praktikovany vetsinou vydavatelu neni o osekani zakladni hry a nasledne prodavani po castech.
-
Já ti nevím, ale bratranec kupoval ME 2 za 248 (ano tady na tiscali) a DLC za 399. To není moc ideální kupující.
-
Mně to taky nešlo:)
-
V tomto máš samozřejmně pravdu, to nepopírám. Ale na druhou stranu mi samotný ME 2 zabral nějakých 30 hodin hraní, což mi za 799 nenabídla žádná jiná hra v poslední době. Je pravdou, že by to mohlo být v základní části, jak píšeš. Ale na druhou stranu pokud to pomůže vývojářům, tak jsem ochoten investovat 400 do DLC (mohlo by to vyjít i jako datadisk, jelikož některé datadisky mjaí těch 4-6 hodin). Ale prostě některé věci nejsou důležité pro příběh (Žoldák či zlodějka, zřícená Normandie 1 atd.) a jiné naopak ano (Arriel nebo Shadow broker). Osobně jsem tedy zrovna u tohodle na straně DLC. Ale velmi děkuji za tvůj názor, aspoň to rozeběhlo diskuzi na slušné a věčné úrovni:) A osobně u mně májí pojem DLC a datadisk spojené s tímto: Sc a W3 obsahem a možnostmi datadisk, ME je synonymem, jak by mělo vypadat DLC (i u DA 1 byly slušné DLC za minimální peníz, v akci dokonce za 50). Shrnul bych to asi takto, že datadisk je soubor více DLC s nemožností koupení dané části samostatně. Ale např u COD by ty "DLC" měly být zadarmo.
-
Ano, a navíc byly za rozumnou cenu (až na pár výjimek).
-
souhlas.. asi jediná rada - koupit si základní hru bez "spešl" přídavků :))