Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    V tom máš bohužel naprostou pravdu.
  • Spades
    Tak mě na těch exkluzivních věcech nevadí vyšší cena... no bože, ale když už si to kur*a zaplatím, tak nechcu mít nejlepší výbavu od začátku do konce omg... chu mít alternativu, nebo nějakou věc ketrá se domekne v půlce hry, bude lepší než ta první, ale horší než nejlepší...

V M2 jsem projel celou hru o geth shotgun a collectors assault rifle, ktere jsem dostal hned na zacatku... to neni zabava
  • na to nebude mit nikdo *10* jenom ja protoze jsem tento obchodni model vymyslel a budu za nej brat poplatky *1*
  • Právě jste popsal princip F2P (free to play) her. Bambilión je tedy 0Kč, ale dokupovaní každé blbiny ve výsledku přijde dráž, než kompletní hra.
  • 100% souhlas.
    Datadisky většinou vycházeli jako rozšíření základní hry po delší době odvydání hry ale DLCka vycházejí dřív než hra....
  • At si to za ten bzilion nechaj! Si taky nic jinyho nezaslouzej. *15*
  • na to budou mit jen politic a zlodejska verbes i kdyz to je jedno a to same xD
  • Aha, tak na to asi mit nebudu :-/
  • Jeden bzilion korun ceskych xD
  • Kolik dela bambilion v ceskych korunach? Abych se na to pripravil *15*
  • nemam nic proti DLC co rosiruje obsah pokud to neni na ukor hlavni hry ale ...
    prijde asi doba kdy si koupime hru za bambilion zjistime ze sice mame panaka s kterym muzeme chodit v krasnem prostredi ale ten nema zadne zbrane brneni ani jine predmety a ba dokonce v adventure bude hluchy a slepy budeme si tyto predmety muset dokoupit za dalsi bambilion a pak zjistime ze za tyden vyjde dalsi sada predmetu za dalsi bambilion bez ktere hru stejne nedokoncime *1*
  • Tím chci říct že už to s tím nelogičnem přehánějí.
  • Hmm... Tak tohle je docela zajimave... Ja jsem to nikdy nejak neresil a pokladal jsem to za blbou nahodu/nehodu, ale kdyz vidim, ze nejsem sam, kdo mel totozny problem, tak mi zacina vrtat hlavou, co se asi stalo... *10*
  • KokyMetalGear
    http://masseffect.herniweb.cz/mass-effect-2-dlc pokud si budeš chtít něco stáhnout, asi se budeš muset registrovat u EA nebo Bioware, teď nevim přesně. jinak ty první přídavnky z Cerberus sitě by měly být zdarma *3*
  • N7N7
    No já jsem si chtěl koupi DLC v obchodě a nikde to neměli, dokonce ani žádný datadisk, a tak jsem se se na to vibodl, beztak by s tím byly akorát problémi a určitě je to o ničem beztak.
  • Plne súhlasím s touto iróniou
  • +1
  • Muze snad byt neco mene logickeho, nez hlavni hrdina pracujici pro organizaci vrahu delajicich experimenty na lidech nebo vlada, ktere zmizi nekolik stovek tisic civilistu a ona to neresi a svadi to na piraty?
  • MarekTV
    Co se dá dělat, s tím Protheanem je to škoda, ještě před chvilkou jsem je měl za vymřelé. Ale DLCček se zase nebojím, u Mass Effect 2 byly vždycky kvalitní. Arrival, Lost Memory, Lair Of Shadowbroker...Jestli budou DLCčka stejně kvalitní jak tyhle jmenované, bude to jen a jen dobrá investice :)
  • KokyMetalGear
    také jsem měl cerberus síť. bylo to něco exlkuzivního v té době :D, a když mi to bylo málo stačilo si koupit Bioware kartu s body a za ně si pořídit, co jsem chtěl. jen si pamatuji, že jsem měl od Xzone papír, na kterém byl kód k terminus brnění, ale po zadání kódu mi to napsalo, že je neplatný a použitý...že by někdo na Xzone kšeftoval s bonusovým itemem ke hrám? raději budu dále věřit, že to byla nešťastná náhoda *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit