Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ona je další možnost. Hra bude stát v základu 1499 (jako kdysi HL2, W3) a bude obsahovat všechny DLC, přídavky atd. Nebo bude stát 1000 a DLC si člověk dokoupí podle chuti. Kdyby nabídli oba modely, nezlobil bych se.
  • Veskoslav
    Nebude to tím, že Kolektoři "vycházejí" z Protheanů, tudíž podobnost tam as nějaká bude?:)

Patří na hlavního příspěvovatele.
  • Veskoslav
    Že nemá co nabídnout? A co třeba výzkum toho, jak zastavit nebo zpomalit Reapeary? Ještě nic nevíš, ale už soudíš. Navíc pochybuji, že u tak vyspělé rasy měli pouze jedno záchrané místo a stanici:)
  • Zayl
    "jako já a chce za to utráce je to jen jeho problém. Vlastně jeho a jeho peněženky. "

Vidíš, ono to zase tak exkluzivní pro tvoji peněženku není, jelikož na trhu se pohybují lidi jako ty a lidi, kteří by rádi celistvé zážitky. Bohužel, pokud jedna skupina převáží tu druhou, vznikne trend, který pro část zákazníků není pozitivní.
  • Ringwraith
    To máš dozajista pravdu.
    Ono hlavně jde o to, že se to postupně zhoršuje... DLC jsou pořád menší, pořád dražší, pořád častější atd. Osobně se obávám, kam až to může dospět.

Jinak taky jsem si všiml, že filtr si někdy dělá co chce. Někdy něco blokne a podruhé to stejné zase pustí atd.
  • Zayl
    No, jak si myslíš že přežil takovou dobu? Byl zmraženej. Je to napsané u leaknutého artu.
  • Mayuri12
    To rozhodně ne šak ty díelcí nejsou poviný když je někdo poš*k jako já a chce za to utráce je to jen jeho problém. Vlastně jeho a jeho peněženky.
    Sakra poš*k je zakázaný slovo jak je po tom možný že tu někdo napíše píč* bez cenzury a nikdo a nic ho neblokne v tom budou natuty koministi.
  • Mayuri12
    Počkal bych až jak to vysvětlí v DLC a pak bych nadával je zbytečný se rozčilovat předem dokud člověk nezná všechny podrobnosti
  • Ringwraith
    To jo no.

Ale to, že je někdo jinej horší neomlouvá něčí špatné jednání.
  • Mayuri12
    Jsem rád že si to pomatuješ
  • Mayuri12
    pořád mnohem lepší než activision: pět map do CoD za 13 doláčů to je teprvé zlodějna
  • Mayuri12
    No kvalita CoD klesá, dokud si bude ME udržovat vysokou kvalitu budu s chutí nakupovat a až se z toho stane odpad tak se uvidí co dál.
    Zas na druhou starnu bioware vydali řadu úspěšných titulů a nikdy se z pokračování nestal odpat no až nato DA 2 ale zas až tak strašná hra to nebyla rozhodně ne o moc horší než předceňovanej Amalur
  • Mayuri12
    Proč?
  • Zayl
    No jako Bioware mě pěkně štve tady s tím jak si tahají plot elementy z nejtemnějších děr. Vigil říkal že všechny vypnul a ta hrstka co přežila odešla na citadelu kde zahučela. A nejednou se dozvíme že někde byl další stasis pod který přežil 50K let.

A krom toho Prothean je naprosto zbytečný, nikdo po něm nevolal a podle mě nemá co nabídnout. Bioware nejen že šláplo do hnědého ale ještě v něm tu botu pořádně protočilo.
  • Mayuri12
    Není na tom nic složitýho v obchodě si koupíš krabičku s bioware body tento čárový kod pak zadáš na svém účtu na bioware social a nakupuješ dlc do Mass effectu a dragon age dokud ti nedojdou body.
  • Ringwraith
    Jo já vím, že ty jsi z ME hotovej, už jsi to zmiňoval několikrát v různých diskuzích...
  • Spoiler hned v nadpisu. *13*
  • Mayuri12
    Věř mi mass effect 3 bych si koupil i kdyby se za celou dobu před vydáním neobjevilo jediné video a po nainstalování originu mi v bytě přespával šéf EA.
  • Veskoslav
    No s Jackem můžeš, můžeš s Kelly(vím není hlavní postava, jenom důstojnice)
  • Veskoslav
    Zahrej si první díl, třeba někdo přežil ve výzkumném středisku Protheanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit