Přejít na výpis diskuzí
V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana
22.2.2012 | levis
117 příspěvků
-
Idealni nakupujici z pohledu vydavatelu...
-
Osobně si nemůžu zvyknout na to, že někdo jiný si navyknul nabízet fragmenty navíc, jen proto, aby z toho ještě něco měl. No jasný, je to klasický požadavek a nějaký obchodní model, ale jako koncového uživatele mě nehorázně s*re představa, že všechny tyto záležitosti mohly být rovnou ve hře. Proč neprodloužit 4-5 hodin rovnou u plného titulu díky například různým bonusům za dohrání? Proč neotevřít sekci " Co se stalo předtím " po získání určitého počtu achievementů nebo po zdolání hry na nejtěžší obtížnost s určitými pravidly? A to by se týkalo i zbraní, možností výběru postav a jiné. Potom bych pochopil i základní cenu hry. Tak v mých očích funguje pojem "DLC". Možná je to jen mylná, zatvrzelá představa, možná nejsou zase tak rozdílní oproti dřívějšímu pojmu datadisku, kde reakce byly koneckonců podobné hlavně v tom směru, že se vystavovaly jako hlavní hra za šílenou cenu, ale u nich jsem neměl alespoň dojem, že by jejich použitím byla ošizena původní hra. U DLC takový dojem nenacházím a je jedno, jestli jsou sebelépe kvalitnější obsahem a naopak na mě působí okatě vyjmutě ze samotného konceptu plné verze jen proto, aby se rejžovalo.
-
Já nevím, co si stěžujete. 3DLC+packy na zbraně a zbroje jsem měl už v "ceně" díky síti Cerberus, za daších 5 DLC jsem dal cca 350 Kč. Těch 5 DLC mi prodloužilo hru o nějakých 4-5 hodin. Pokud bude i podobný systém u 3. dílu, tak nevidím problém. Bohužel díky CoD se ze slova DLC stala ta nejhorší nadávka, ale v případě série ME, mě DLC nikdy nezklamaly. Ať už příběhem, který vysvětluje události ve trojce (Arrial) či pomoc Liaře v Lair of shadowbroker, Pokud takto vypadají DLC, nemám problém za ně dát nějakých 110-140 Kč. Cena je odpovídající.
-
Souhlasím jsem taky naštvanej, vyhýbal jsem se úspěšně spoilerům prakticky celou dobu. Zaslechl jsem jenom spekulace apd a teď tohle ? Ať mě nikdo netvrdí že to je leak, je to vykalkulovaný "preview" aby se chytilo ještě víc lidí.
-
3x Prasarna!!! Day One DLC, prasarna! Spoiler jak prase primo od vyvojaru, prasarna. A dalsi zrpava na EAgames...
-
Já nevím, ale mě ten příběh kolem ME připadá čím dál víc nelogický, už jen že Reaperovi bylo v demu šoufl(spoiler!) že mu lítá Normandie pod nosem, ale Medivac s malým chlapcem si klidně podá a je tam toho divnýho kolem zápletky u trojky víc a upřímně kdyby tam byl jistý špatný konec, byl bych rád, páč by to aspoň dávalo smysl. Nejdříve daj scénaristi Reaperům ultimátní schopnosti a pak je nejsou schopni efektivně použít... *7*
-
Přesně, taky nevěřim že by si zavřeli zlatý důl.
-
Uz jsem jak diskusni troll. Vidim dalsi novinku o Mass Effect 3 a mam sto chuti napsat neco nepeknyho na ukor EA a cely serie ME. A just nic nenapisu! :)
-
čím dál tím smutnější ....
-
Díky za spoiler
-
No co si budem povídat, z ME se stal až tak hvězdnej fenomén, že si tohle může dovolit.
I když si myslim, že ME3 bude dobrá hra, tak nebude poslední jak tvrdí. Dejme k tomu tak 5(minimálně) DLC, které budou bonus mise, nebo i nějaké prequel vysvětlovačky kolem reaperů, kolektorů, protheanů... Je to sci-fi pohádka, vždycky se dá vymyslet něco dalšího.. MMO neočekávám, neboť mají SW:TOR, podle mého bude nějaké další ME:(nějaký titulek), který bude něco podobného jako nedávný LOTR:WAR IN THE NORTH(nebo jak se to jmenuje), myslím to zasazením příběhu - Hlavní linka je vedlejší, probíhají bitvy a boje co všichni známe, ale vy jste v jiném dění s jinou bandou, tj.: Sheppard bude bojovat finální bitvu proti Reaperům a vy si budete běhat v jiném koutě galaxie, aby jste udělali to a tamto.
Jedná se pouze o mojí smyšlenou představu, ale nebyl bych daleko od pravdy. ME tu bude jako CoD na dalších 10let, protože to je lukrativní pro masu (mezi kterou patřím i já, hry od BioWare jsou pro mě něco co hraju rád - KROM DA2, což byl nehratelnej paskvil) -
budes to mit digitalni ma jen jednu vec navic a to AT12 shotgun
-
Takže když má předobjednámu sběratelku u Game Czech, bude tam také?? Nebo se to týká jen a pouze té digitální distribuce?
-
Uz pri ohlaseni kolektorky bolo ohlasene, ze bude obsahovat DLC. To ste necakali?
-
A už je to tady, ani jsme nemuseli čekat dlouho :)
-
Je krása jak to funguje, hra ještě nevyšla a už si mohu koupit DLC. Do vydáním by mohli stihnou ještě 2-3 DLCka ať to stojí za to!!
-
Demence, hned po vydání budou z lidí tahat další peníze, way to go!