Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA velky pokrok :D z ktery alternativni dimenze jsi priletel ?
  • Přesně nač měnit herní mechaniky když všechno funguje...
  • cumpi3
    Tak jo, beru zpět a omliuvám se *4*
  • kubi-wan
    Já si nemůžu pomoct... když jsem slyšel jakoukoliv zprávu o Arkham City, když ještě nevyšla, byl jsem nadšenej! Obě první hry jsem si setsakramentsky užil...
    ... No a tady... tady se zatim jen bojim *9*
  • Po shlédnutí gameplaye:No na to že to má být prequel tak mi přijde že je ještě více vymakanější.A ta dvojitá kladka či co tak mi přišla až moc účinná.Jinak je to vcelku téměř stejné jako předešlé díly což mi tedy vůbec nevadí.Hratelnost byla totiž u předešlých dílů skvělá,takže snad se jim povede i příběh.I když mohli z něj vyškrtnou Jokera.Být ve všech Batmanech tedy nemusel....ale co...už se těším až mu dám opět na budku :D
  • V Arkham Origins batmana dabuje Roger Craig Smith , co daboval Ezia v Assassins Creed. Na tý tiskovce, co si posílal, se Conroy prořek, že dabuje, ale v nový hře vyvíjený Rocksteady, která ještě nebyla ani oznámená.

Tak si srovnej ***** fakta. *9*
  • cumpi3
    http://batman-news.com/2013/05/19/kevin-conroy-says-he-will-voice-batman-in-batman-arkham-origins-video/
  • Zbavit se Batmana by nebylo na obtíž, v poslední době už ho bylo vážně moc. A výběr by RS určitě mělo...
  • V Arkham Origins chybí.
  • cumpi3
    Conroy nechybí...dabuje
  • life28
    Jop, Rocksteady robí Arkham 3, Batmana bude dabovať Kevin Conroy tak ako Arkham Asylum a Arkham City. V Arkham Origins Kevin ani Mark Hamill nedabujú.
  • Trošku sem se absence hlasů Hamilla a Conroye obával, ale trailery a pár minut gampleye mé obavy zažehnaly. Naprosto super *4*

Že je to dost podobný jak AC mně vůbec nevadí, dyk to přeci fungovalo.
    Nový příběh a postavy, 2x rozlehlejší město, skill tree, cool detektivní mód. Nestačí?
  • xDD
    a díky jesusek.
  • cumpi3
    mě AC přišel po všech směrech dotuněnej AA *1*
  • Shaker
    huš odsud, hajzle marvelackej, tady se jede DCcko :D

joke
  • Jack1947
    Arkham city oproti Asylum bylo trosku zklamani, clovek cekal od minule docela dost a dostal o dost mene... Samozrejmne doparit jako vsechny hry co za neco stoji, to bezesporu no uvidis sam no. Kteto nadchazejici hre muzu jen napsat, ze jsem zvedavy jak zvladnou udelat ( snad jo) paradni hru ktera by mohla byt i treba lepsi nez predchozi 2 dily.
  • jesusek
    http://games.tiscali.cz/oznameni/division-vypada-jako-mmo-kombinace-rainbow-six-a-ghost-reconu-63117
  • B.o.b
    No říká se, že Rocksteady kutí Batmana, ale i kdyby dělaly něco jiného tak Rocksteady + NEXTGEN = něco neuvěřitelnýho a na něco co se nezapomíná.
  • holec89
    No arkham city tam bude, ale predelany do doby pred vladou pana Strange. Plus kus gothamu. Melo by to bejt 2x vetsi. Proto si myslim, ze pridali fast travel v podobe batwing. Jinak nektere postavy tam budou stejny, ale ocekavam trosku jiny chovani ptz vetsinu potka batman poprve
  • nemyslim ze to bude primo vykradacka, ale stejny engine, stejni zakladni nepratele, stejne pohyby, stejne zvuky, stejne textury, stejny Joker, stejne baraky (z traileru to vypada ze se to bude zas odehravat jen v Arkhamu a neodemknou zbytek Gothamu) me moc nenalakaly, nevypada to na stejny skok jako mezi Arkham Asylum a Arkham city, ale rad se necham prekvapit

s tim ze to vyslo na PS2 mas pravdu, ale stejne to pro me neni plnohodnotne pokracovani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit