Přejít na výpis diskuzí
V prvním herním traileru na Arkham Origins je Batman v ráži
13.6.2013 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Tak ono to město je pořá stejné, nemohl jsi čekat zcela jiné město designově
-
Jo a co mi hodne vadi je atmosfera a prostredi. Tedy nevadi mi samy o sobe, ale ze z nich mam pocit, ze se divam na Arkham City a ne novou hru. Chapu, ze zaprve to je Batman a zadruhe je to podminene i hratelnosti, ale je to podle me skoda to mit AZ TAK podobne. Snih, para, kovana zabradli, ta vykroucena architektura... pritom zjevne nejakych zmen se dockame, v gameplay videu je pomerne barevna a osvicena hala.
-
me zas nejde menit hlasitost kdyz mam video ve fullscreenu, kde je chyba? *4*
-
no vysly i na ps2 tusim, to je jedno, urcite si nemyslim, ze to bude vykradacka
-
Já jsem naopak docela zvědavý na příběh. Krach Sions Industries, jak přivedl Batman spoustu záporáků do Asylum, snad i Lovestory mezi Batmanem a Thálií (jak se Thálie v AC vztekala) :) Já se těším
-
Sorry za OT, ale nenapsali ste zatim ani tečku o Tom Clancy's The Division tak snad to brzo napravíte, díky. *4*
-
Na druhou stranu kdyby odebrali spoustu prvků hratelnosti se slovy "ze začátku to Batman neměl", tak bychom se docela divili *1*
-
prosim vas mne nehraje zvuk u videii kdyz to mam nastavene na html5, musim to dat na flash aby sel zvuk, nevite kde muze byt chyba?
-
Tezko to rict lepe. Nejvetsi problem bych videl asi prave v tom, ze je to prequel. Jak totiz dobre naroubovat nejaky hratelnostni vyvoj na neco, co by prave touhle mechanikou melo byt nejhorsi... Plus osobne nejsem z prequelu nadseny jeste z pribehoveho hlediska.
-
Líbí se mi, že nešli moc do velkých změn, nelíbí se mi, že nešli do moc velkých změn.
Nevím no, je to takový divný, jak říkali, že Batman bude neohrabané telátko, tak se mi zdá, že bojuje naprosto totožně.
Alespoň, že ty gadgety budou nový (i když tady zase nechápu proč, když se to odehrává před AA a AC, by se zbavoval těch serepetiček ? Aby si to stížil ?!) a detektivní mód je taky novej, sic trošku přehnanej, ale zase něco novýho. -
ano jsem, to byly spin offy na handheldy, rozhodne ne plnohodnotna pokracovani
-
Ten prehravac je opravdu zlaty :o se vzdycky podivam co vyslo a jdu to hledat na yt..
-
já AC dohrál asi 10x, ne-li vícekrát...vřele doporučuji *4* a užij si slzičky na konci hry *4*
-
Arkham City je jeden z mala restu kterej hodlam behem prazdnin napravit, podle ohlasu (a 3 hodin co jsem hral) to vypada na peckovou hru a těšim se na to... I kdyby toto byla kopírka s novým příběhem tak zase beru...
-
Prostě mi to tak zatím přišlo. Jeden velkej záporák, co se snaží dostat Batmana za pomoci dalších záporáků. Nic moc originálního. Ale je to jen můj dojem. Vychází určitě zase z komixů, takže to nakonec bude asi dobrý. Ale to zasazení do vánočního Gothamu a ještě "nezkušenej" Batman se mi naopak moc líbí.
-
Ses si vedom gta liberty a vice city stories?
-
taky mi to prijde uz moc recyklovany, kdyz to srovnam treba s GTA, kde je s kazdym dilem citit velky pokrok
-
Rad budu ten blazen:)
-
Proč myslíš, že bude slabší?
-
Tohle je jen ždímačka... člověk by musel být blázen, aby kupoval dvakrát stejnou hru.