Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek
    http://www.youtube.com/watch?v=a1jkbnGjwsc

Tady je zhruba 15 minut gameplaye. Musím říct, že bych ani nepoznal, že to nedělají Rocksteady, kdybych o tom nevěděl. Příběh možná bude krapet slabší, ale ve výsledku by to mohla být stejně kvalitní hra, jako ty předchozí. Začínám se těšit...
    • cumpi3
      Proč myslíš, že bude slabší?
      • jesusek
        Prostě mi to tak zatím přišlo. Jeden velkej záporák, co se snaží dostat Batmana za pomoci dalších záporáků. Nic moc originálního. Ale je to jen můj dojem. Vychází určitě zase z komixů, takže to nakonec bude asi dobrý. Ale to zasazení do vánočního Gothamu a ještě "nezkušenej" Batman se mi naopak moc líbí.
  • jestli tam nebude riditelny Batmobile a Wayne Manor s funkcnim Batcomputerem (a Alfredem) tak at si trhnou *4*
  • cumpi3
    Jakožto fanouškovi Arkham série se mi i třetí přírůstek zatím moc líbí *4* Například atmosféra města je přímo úžasná *14* bohužel mám i několik ALE: 1) Zvuky u pěstních soubojů jsou takové duté, moc mi tam nesedí, V AC měli hloubku a to mělo své kouzlo a surovost. 2) Bojím se, aby to s gadgetama nepřehnali (konkrétně mám na mysli ten, jak to k sobě hodí dva nepřátele a ty se navzájem omráčí). 3) Další věcí je (ne)stáří Batmana, který působí o něco starší. 4) Detective mod už je vážně přehnaný, ta simulace nehody helikoptéry je fakt moc.
    Ale celkově jsem přesto pozitivní, myslím, že Arkham sérii to ostudu neudělá. *4*
    • holec89
      U toho novyho gadgetu rikal jeden z vyvojaru, tusim pro ign, ze je OP pro ucely prezentaci. Jediny co se mi nelibi je vzhled Jokera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit