Přejít na výpis diskuzí
V prvním herním traileru na Arkham Origins je Batman v ráži
13.6.2013 | Adam Homola
44 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=a1jkbnGjwsc
Tady je zhruba 15 minut gameplaye. Musím říct, že bych ani nepoznal, že to nedělají Rocksteady, kdybych o tom nevěděl. Příběh možná bude krapet slabší, ale ve výsledku by to mohla být stejně kvalitní hra, jako ty předchozí. Začínám se těšit... -
-
Proč myslíš, že bude slabší?
-
-
Prostě mi to tak zatím přišlo. Jeden velkej záporák, co se snaží dostat Batmana za pomoci dalších záporáků. Nic moc originálního. Ale je to jen můj dojem. Vychází určitě zase z komixů, takže to nakonec bude asi dobrý. Ale to zasazení do vánočního Gothamu a ještě "nezkušenej" Batman se mi naopak moc líbí.
-
-
-
jestli tam nebude riditelny Batmobile a Wayne Manor s funkcnim Batcomputerem (a Alfredem) tak at si trhnou *4*
-
Jakožto fanouškovi Arkham série se mi i třetí přírůstek zatím moc líbí *4* Například atmosféra města je přímo úžasná *14* bohužel mám i několik ALE: 1) Zvuky u pěstních soubojů jsou takové duté, moc mi tam nesedí, V AC měli hloubku a to mělo své kouzlo a surovost. 2) Bojím se, aby to s gadgetama nepřehnali (konkrétně mám na mysli ten, jak to k sobě hodí dva nepřátele a ty se navzájem omráčí). 3) Další věcí je (ne)stáří Batmana, který působí o něco starší. 4) Detective mod už je vážně přehnaný, ta simulace nehody helikoptéry je fakt moc.
Ale celkově jsem přesto pozitivní, myslím, že Arkham sérii to ostudu neudělá. *4* -
-
U toho novyho gadgetu rikal jeden z vyvojaru, tusim pro ign, ze je OP pro ucely prezentaci. Jediny co se mi nelibi je vzhled Jokera
-