Přejít na výpis diskuzí
V realtime strategii Battlefleet Gothic: Armada se utkají obří lodě Imperial Navy a Abbadona
16.1.2015 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Tak tohle je velká paráda *4* Ještě mám doma celou Space Marine flotilu *2*
http://img3.rajce.idnes.cz/d0303/4/4091/4091836_bc34909d62274e54873d57978f763256/images/1.JPG?ver=0
Jsem velmi potěšen, že začíná vznikat tolik her různých žánrů na mou oblíbenou IP - W40k Eternal Crusade, Total Warhammer, Mordheim, Space Hulk Deathwing a ještě čekám až předělají na android i karetní Space Wolf. A moc rád bych viděl pokračování Space Marine nebo nějakou další akční adventuru. -
-
RPG podle pravidel Inquisitor *1*
-
-
Za to bych snad dal i malicek leve ruky.
-
-
-
Víc warhammeru VÍC VÍC.
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
neotravuj buzno
-
-
Táhni ementále, todle nejsou omalovánky od sra*kazardu
-
-
Ale je to strategie to není pro tebe. Ty hraješ jenom tupé konzolové fpska. Ostatně to sedí k tvé inteligenci. *3* btw. Blizzard naprosto nesnáším po tom co udělali s diablem takže trochu vedle ty consolefagu odkojený na call of duty.
-
-
LoL, prostě nemůžu z toho jak nějaký met*lek co nikdy žádnou konzolovou hru nehrál má plnou hubu keců. Mě je celkem fuk co hraješ, ale typuju to na nějakou p2w MOBA patlaninu. Já narozdíl od vás PC me*tál nehraji pouze na PS3 / 4, ale i na PC a strategií jsem hrál vice než dost.
-
-
Omalovánkový hnusy pro děcka bez vkusu. Chápu že vy pětiletí nerdi ste celý paf z plastových podprsenek a nasvalených elfů, samý velký meče a svítící oči, to musí být pro blb*čky co se nikdy neseznámili s kvalitním fantasy lore uplný poklad.
-
a nejlepší akční RPG *1*
-
Blizzard uz ma nejlepsi MMO, nejlepsi strategii a bude nejlepsi fps moba. Takze si dal hrej ty svoje podradny hry na podradnym packovaci a brec na forech.
-
-
-
-
-
-
Taky se těším a zároveň děsím..
Byl tu jeden mód do hry "Empire at War", který je docela podobný tématu.
..bohužel mód je mrtev, tak alespoň ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=Ilp6-R5qLHo -
yes! YES! Konečně! *1*
-
no teda GW musí týct hodně do bot když takhle rozhazujou svoje IP všude kde se dá *7*
-
-
myslíš IP her, který dávno přestali vyrábět a podporovat, jako je Mordheim, Bloodbowl a BFG? To je teda musí fakt bolet *4*
-
-
Je to GW tam by si radši každej manažer nechal useknout levej malíček, než aby něco někomu dovolily a skutečně jim teče do bot. Několik posledních let jim každej rok klesaj zisky.
-
-
Už bylo na čase, třeba se proberou.
-
-
já myslím že už je pozdě a GW je to uplně šumák
-
-
-
Warhammeru sa na PC teda celkom chysta... Total war, Mordheim, Eternal Crusade, teraz toto. Vysiel slusny Space Hulk Ancension, tahovy Armageddon. Co je vlastne na konzoly? Naposledy multiplatform Space Marine?
-
Herně by se to mohlo držet ve stylu Nexus: The Jupiter Incident... Na starost měl člověk sice jen pár lodí, ale mohl si u nich poštelovat opravdu kde co... Energie, rozložení opravárenských týmů, zaměření zbraní na specifické systémy nepřátelských lodí a tak dále.
Podpořit to dobrým fyzikálním modelem, nevtíravými částicovými efekty a hlavně slušným příběhem a mám v merku tutovku. Emperor protects! -
-
No jestli to udělají ve stylu nexuse tak jsem jejich první kupující. Tahle RPG RTS je snad fakt jen jedna a o to víc je to škoda. Nikdy jsem nic tak dobrého nehral (v tomhle prostředí) jako právě Nexus The jupiter Incident! Strašně rád bych něco takového zapařil znova ale mám pocit že toho se asi nedočkám
-
To je klasika... takovou hru jen tak neudělají... já to považuji téměř na odnož legendy jako byl Homeworld... Nexus: The Jupiter Incident mohl teoreticky vyjít i jako dvojka ale nevybralo se dost peněz...
když napsali "V realtime strategii" vybavilo se mi spíš něco jako Sins of solár empire, nebo starý Star Trek Armáda a její skvělý mod Fleet Operations... kdyby k tomu módu přidali 20-30 misí v kampani měl bych hned orgie... takhle z toho udělali čistě MP záležitost... tohle bych spíš víc uvítal... Někde kde si vytěžím suroviny, postavím flotilu a postupně smáznu nepřítele ne v tahovém souboji, ale ve stylu Homeworldu.
Ale i tak
-
-
Hmhmh, tesim se! Hrani s uhly a pravitky by se na obrazovce delalo asi tezko, takze konverze do realtimoveho kabatu mi nevadi. Ackoliv doufam, ze hra nebude moc akcni, spis takova rozvazna, pomala zalezitost, kde ale zalezi na kazde zatacce, kde se lode neotoci na petniku, kde dulezitejsi nez pocet del bude manevrovani... proste predelavka souboju fregat nekdy z osmnacteho a dal stoleti ve stejnem duchu, jako je deskovy BFG.
-
-
Jen teda jeste dodam, ze ackoliv se tesim a zaroven doufam, ze to bude takove, jake jsem vyse popsal... tak tomu neverim. Bojim se, ze to bude nejaka polo-beckova akcni hricka a mix "hrrr na ne" a lacineho systemu kamen-nuzky-papir.
-
-
s tim že rts se na to hodí víc souhlasim, tyhle vesmírné bitvy by měly být akční a dynamické, na tahy by to bylo na počíači moc uloudané
jo, klidně si hraj taktické poziční šachy a chytej s Eldary slunce do plachet, já budu hrát Orky, takže full speed ahead, ramming a boarding akce! *1* -
-
waaaaaagh
-
-
-
-
Jo to je ta partička co udělala Stellar Impact a pak ho hned opustila. Nsrat panové, vám už ani korunu.
-
*8*
Akorát to logo je příšerný *15*