Přejít na výpis diskuzí
V Řecku začne soud s českými vývojáři. Česko by je muselo vydat
5.5.2016 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
Přesně tak, navrhuji vzít nejbližší soud útokem a právníky a podobnou verbež rozehnat, dneska není nikdo na nějakou pravdu nebo dokonce spravedlnost zvědavej, že jo! :)
-
Jediný, kdo tu lže, jsi ty.
-
Hej to aby se normální člověk bál cestovat - když jede mimo EU tak ho unesou teroristi, když si fotí krajinu v zemi EU tak ho odsoudí a vyleze ven v 60ti letech. Fakt bejt zalezlej doma a hrát hry, na dovolenou maximálně na Šumavu
-
někoho soudit?Jak může banda darebáků, kteří neukočírují vlastní stát, umí jen stávkovat a demonstrovat a dělat dluhy někoho postavit před soud?Jo lovit cizokrajné hadráky z moře a přeposílat je do EU, to by jim šlo.Ale to si budou nyní hrát na právní stát?Ti kteří jsou v celé Evropě pro srandu a absolutně bez úcty a respektu?
-
Však když novináři budou lhát, moc jim to taky nepomůže
-
Když o tom nic nevíš, tak radši nic nepiš, ty debílku.
-
Oni tam ale nejeli na soukromou dovolenou, že ne? Bez manželek a dětí dost těžko, podle mého tam jeli pracovně a sice pořizovat reference pro hru. Ten Her Direktor z Bohemky kdo je tam poslal by je měl vyplatit, nový ID karty, nový jména a pracovat externě z nějaký cizí země. Zakomplexovaný Řekové je odsoudí, jediná možnost je pláchnout.
-
Začínají být v oblibě politické strany, které mají v programu odstupování od různých mezinárodních smluv, které tyhle věci umožňují.
-
Doufám že tohle řekům neprojde a budou platit odškodné. A doufám že se provalí kdo to zosnoval. Naštěstí jsou i mezinárodní soudy..
-
To je presne ta sama situace, jako když nam, vam chce evropska unie davat pokuty za neprimani migrantu -zajimavy že už to nejsou utečenci- čemu už ani deti ve školce nevjeři...
Zaleži na tom či se naši pani politici s toho po*erou nebo ne, vaš pan Zeman se mi zatim moc libi, doufam že mu to vydrži... -
Pokud řecká strana vydá evropský zatýkací rozkaz, členské země EU musí osoby předat. A proč by jako museli? Tohle nějak nechápu. Co se jako stane když jim česko odmítne vydat svoje občany? EU nás vymaže z mapy???
-
Podla mňa im nič nepomôže, iba dobry pravnik, greci su lenive, zaostale sviňe, a použivaju zakon ako sa im zachce, je povinnosťou ČR aby svojich občanov ochranila !
-
Koukám, že v Řecku je ještě větší sranda, než v našem Banánistánu...
-
Spioni jak cyp! Bond s Bournem by nam zavideli, pokud to Recko mysli vazne s 20ti lety mel by jim nekdo pripomenout co jsem pro neudelali po druhe sveto resp te jejich obcanske.
-
Co to má jako znamenat? Po tomhle mi zůstává rozum stát, pokud někdo chce špionit, mrkne na Google mapy (všechno je vidět) zakoupí si veřejně přístupnou leteckou mapu (všechno je vidět) nebo bude fotit objekt letecky nebo si pořídí satelitní snímky ne? Komu může vadit, že bude jejich ostrov ve hře? No a co? Víme všichni že vzniklo milion filmů, knih a všeho možného kde je Řecko ve válce ne? A asi podle hry budeme plánovat válku nebo co? Jasný, pokud budu špion s banánova, a budu chtít bombit Prahu, Zahraju si call of duty, protože se část jednoho dílu odehrává v Praze. WTF logika! Jejich údajný natáčení vojenského objektu je taky pí*ovina. Vsadím se že ani nevěděli že nějaký objekt natočili. Tohle je vyloženě buzerace nějakýho dědka, kterej Všechny hry vidí jako nástroj plamenů pekelných, který má za cíl zničit svět nebo nevím. Proboha ve mě tak teď vře krev! Takhle jsem se dlouho nenas*al. No doufám že naše vláda nebude dostatečně blbá, aby je kvůli takovym pí*ovinám poslali do země která si ani neumí ohlídat hranice.
Klukům z Bohemky přeju hodně štěstí a pevný nervy. :) Doufám že se to vyvrbí k lepšímu a držím palce. :) -
hh, myslím, že pokud by se rozhodlo v neprospěch pravdy, tak to kluci odskáčou.
Spíš by se měl ten případ šroubovat ad absurdum: ČR by měla žalovat Řecko za nerespektování pravidel volného pohybu občanů EU po členských zemích. -
tebe nedochází, že o špionáž jde jen formálně?
-
to je na tom to smutný. že řecko je v EU a platí pro ně stejně jako pro nás unijní zákony. tudíž - maximálně - půjde si odsedět trest v domovský zemi. Tim nechci strašit, ani dělat závěry, ale takhle to prostě je.. snad si tam vytáhnout hlavu z prd*le a trochu se nad sebou zamyslí..je to hrozná představa a vůbec to těm klukům nezávidim. 20 let ty vole...ekonomika v hajzlu, všude samej čmoud, ale soudit lidi z cizý země to by jim šlo. *11* *11* *11*
-
No vzhledem k tomu ze z nemecka klidne vydaji komika za to ze si dela srandu z Prasogana, tak bych si nebyl tak jisty ze ta vlada poskoku co je u nas bude rozporovat Recku.
-
Nenapadá mě slušný výraz. Na Google jdou rozeznávat letadla (Lemnos Airport) a jim hrozí trest za pár vteřin letmého záběru ze silnice?