Přejít na výpis diskuzí
V srpnu vyjde datadisk The Fall of Oriath, který zdvojnásobí obsah Path of Exile
20.7.2017 | Patrik Hajda
56 příspěvků
-
Takhle má vypadat Diablo...
-
-
Takhle hnusně? Proboha, jen to ne!
-
-
Jo jo, někdo se o svou hru a své hráče stará, vydává megapatche atd. a to "skoro zadarmo" a někdo chce za hloupočkou figurku ve hře 15 eček a ukazuje na své hráče prostředníčkem, ale pst nic jsem nenapsal, jelikož fans blizzardu jsou všude ...
-
Se těším! *4*
-
no konecne taky clanek o PoE, ale popravde ten titulni obrazek nevybrali prilis reprezentativni :)) jinak koukam jak je tedy zase "nablito" :D kdyz se to nekomu nelibi, tak at to neresi, myslim ze je obdivuhodne co pro tu hru (uz cca 6 let vcetne bety) delaji a zaplatit nemusis nic.. tak si myslim, ze to se kritizovat neda, vse si vybudovali sami od 2 lidi (ted jich je asi skoro 100) a kdyz si clovek najde jak to vypadalo driv (hral jsem v prvni closed bete) tak se to uz posunulo na hodne dobrou uroven
-
Každý obsah navíc, který vydají vývojáři zadarmo je super a tohle už je pořádná porce zábavy... Dost možná to pro mě bude důvod se ke hře po letech vrátit.
PS Vím, že diskuze na Games se často zvrhne v lavinu osobních urážek a často až výhrůžek, ale nešlo by to bez toho? Opravdu nedokážete obhájit svůj názor bez urážek? -
-
Ne.
-
-
*14*
vidim to essence drain, alebo firestorm build. Alebo nieco nove? No, je DIABLOvsky tazk3 sa rozodnut, ked je moznosti tak vela, vsakze *1* -
-
double fire totem build
-
Já to vidím na essence drain, protože firestorm je fps killer, totální :-)
-
-
super hra! zacinal jsem na D1 a u dvojky jsme skončil..Trojka je super ale PoE je proste ve vsem lepsi... skoda ze D3 jen bere prachy od lidi a ostatne je horsi jak D2.. zlaty PoE a TorchLight2 :-)
-
Opravdu jsem "nečekal", že se to opět zvrhne v měření pinďourů mezi fanoušky D3 a PoE *7*
-
-
Diablo 30cm v klidu, PoE 8cm ztopořený *7*
-
-
Nejenom, že je skvělá a přináší stále něco nového... I Bilzfnas dokáže trigernout do takového módu, že u mě ještě více získává na popularitě...
Věřím tomu, že každý kdo má rád hack n slash ji prostě zapnul, pak se podíval jak vypadá passive tree a pak ji zase vypnul *6*
Hra není pro každého, ale tenhle shitstorm v diskuzi je prostě skvělý. -
Souhlas s diskutérem "A". Ačkoliv Diablo 3 nemusím, ale ve srovnání s tímhle je to nebe a dudy. Diskutéra s nickem "facepalm" si nevšímejte; asi fanboj *7*
-
-
Oboje stoji za starou backoru. D2 nic neprekona, mozna jen D2 remaster.
-
-
v jakých mechanikách je D2 lepší než PoE, to si rád poslechnu
-
-
to by som tiez rad vedel :)
-
-
-