Přejít na výpis diskuzí
V Surgeon Simulator 2013 můžete operovat mozek i kladivem
14.3.2013 | Ladislav Loukota
53 příspěvků
-
..jsem na FB - Roztyl Strašnický - když si založíš anfas, můžeme se domluvit na odhalení tvojí identity *1*
-
Plnim, když jen trochu můžu. *4* A tohle by problém bejt určitě neměl. *5*
-
To ne no, protoze jak Yuffie, tak Trisska sdileji stejnej provaz mezi nohama.
-
Yuffie: tady bohužel nedržíš za jeden provaz s ženou :)
-
Naprostej souhlas Yuffie. *4* Já jsem jí už několikrát naznačila, že když jsme tu jako holky v takový menšině, tak bysme měly raději držet při sobě... Zatím mi však vždy napsala úsečnej nebo nepřátelskej příspěvek, tak já nevim...
-
Kde se v Amylee bere taková zloba, myslela jsem, že my ženy bychom měly táhnout za jeden provaz. V tomto s Trisskou souhlasím. Není nic nepříjemnějšího, než hledat odpověď na zapeklitou otázku a na deseti diskuzních fórech ti na to chytráci odpoví stylem "najdi si to na google". *7*
-
Jo, to máš vlastně pravdu... *15*
+1 -
Povedená dvojka *1* Surgeon Simulator a Slender jsou asi nejlepší (http://www.youtube.com/watch?v=Z1V7VShsKsQ)
-
No jak kdy...
-
Srovnávat učitelku a blbečky na internetu je trochu mimo.
-
Amy - Až ti učitelka před tabulí položí nějakou otázku, taky ji odkážeš na Google? *15* Asi máme každá trochu jinou představu o samostatnosti...
-
Jde o to, aby se lidi naučili býti samostatní. A vzhledem k tomu, že na gůglu se dá najít mnoho věcí, odkazuje se tam.
-
VereWolf - Přesně...
-
Jasně a pak vznikaj takový absurdity, že si žák, protože se na to vybodne, si z vlasní blbosti stáhne celý článek z necyklopedie jako referát. :-D
-
Možná jsem byla příliš naivní, když jsem si myslela, že mi to vysvětlíš vlastními slovy...
Jestli něco fakticky nesnáším, tak je to tohle neustálý odkazování na Google! Lidi si za chvíli snad ani nevyčistěj zuby aniž by použili Google! Aneb heslo dnešní doby: *Nepoužívej hlavu, použij Google!* *7* -
Keke - Značím si tvou přezdívku a beru tě za slovo! Napadlo mě, že bych se třeba někdy nechala pozvat za klukama do podcastu, pokud je něco takovýho možný... Stačilo by pár minut pokecat o nějaký hře, jen aby mě všichni viděli a já měla konečně pokoj... Tak doufám, že svý sliby plníš! *3*
-
Keke - Přiznávám, že když jsem něčím pohoršená, tak volím ostřejší slova... Na druhou stranu ale nejsem jediná a vlastně mi to přijde celkem přirozený. Taky mě opravdu zaráží, jakým směrem se dnešní hry ubírají. Něco jinýho je, když ve hrách zabíjíš zlé nepřátele a snažíš se přežít. Něco jinýho je, když ti na stole leží naprosto bezbrannej člověk a ty se v něm pitváš a bavíš se poškozováním jeho těla, nástrojema jako kladivo či skleněnej střep. Jako fakt, tohle má bejt nějaká zábava??? Fakticky to nechápu... Jinak promiň ty řeči o mé inteligenci. Kdybych tu psala, jaká sem hloupá husa, tak by bylo jistě vše v pořádku a všichni by byli spokojení. Tak promiň, já zapomněla...
-
Jó Michael a Gavin nikdy nezklamou...
-
..Monty Python - supr *4*
-
..ten profil má víc faceliftů než Joan Rivers *15*