Přejít na výpis diskuzí
V Surgeon Simulator 2013 můžete operovat mozek i kladivem
14.3.2013 | Ladislav Loukota
53 příspěvků
-
Ok, tenhle příspěvek mě přesvědčil. Jsi něžná bytost. *9*
Ne, počkej, vlastně nic co řekneš mě nepřesvědčí. *15* Ale jestli jseš čirou náhodou vážně holka a nějakym způsobem se o tom ujistim - tak slibuju, že se ti veřejně omluvim *4* -
Google ten vir, co mi furt sleduje, co na internetu dělám a pak mi tam háže ještě nechutnější reklamy než to, co tam provozuju? :-D
-
...já násilí ve hrách žeru jo...jako každej normální člověk *2* - mně jde spíš o ten arogantní styl - zdůraznit vlastní inteligenci, fráze jako "kultura kriplů", spojení jako "spousta jedinců". Je to trolling, to jsem tušil - vyloženě provokativní příspěvek hozenej do placu - ale tenhle troller má podle mě zkreslenou představu o inteligenci - hraje si na blbce, jenže přitom vážně blbej je. *15*
A mě prostě baví ta ironie *15* *15* -
možná existuje Google
-
Mě víc bavil Carmageddon :-)
-
Zas tak těžké to není, povedlo se mi vysekat žebra, zbavit se plic a přetnout aortu (teda aspoň myslím, že to byla aorta), než mi pacoš po 4 minutách řezničiny exnul.
-
Prima už se tou "bullshitovostí" Nově blíží, takže jo, seš jako Prima.
-
Ticho ta paní s plnovousem má pravdu
-
mozna je to maybelline...
-
trisska má pravdu, kdyby nebyl doom, nebyla by nikdy žádná světová válka!
edit...dal bych si s chutí nějakou řezničinu, jakou ve svý době byl Soldier of Fortune -
Možná bys mi to mohla vysvětlit...
-
Možná by si chtělo nejdřív zjistit, co to ta kultura kriplů je...
-
"Where's the f*cking heart!" *15* Působí to jako QWOP a operačním sále :D
-
Spíš jako TV Prima, protože píšu prima komentáře... Dýchej zhluboka - připadáš mi poněkud přidušenej nenávistí. *7*
-
V zásadě takové více naturalistické trauma center. Nevidím na tom nic špatného, prostě simulace práce chirurga (případně řezníka když se moc zatlačí na pilu).
-
Tvoje komentare jsou obtezujici, neco jako nikdy nekoncici, nepovedeny pokus o trolling. Jsi jako TV Nova.
-
v tom pripade budu jen doufat v to, ze me nebude operovat takovej machr jako na tom videu a jestli jo, tak uz mi to stejne bude jedno :D
stejne si kosmopako... -
To má být vtip? Nevidím nic tajemnýho na tom, že píšu co si myslím... Smutný však je, že se v týhle diskuzi objevuje spousta lidí, kteří nejsou schopní přijmout názory druhýho člověka a uchylují se k urážkám a agresivitě. Mimochodem, kritizuješ můj obrázek a sám si se na žádnej nezmoh... *4*
-
Aris - Myslím, že srovnávat Raymana a tuhle hru není na místě. Je mi jasný, že nejde o realitu, ale hopsání s kreslenou postavičkou a pitvání lidskejch vnitřností je přece něco úplně jinýho! Někdo tu dal video, kde se hráči smějí nad rozkuchaným hrudníkem člověka a tomu, jak jim tam nechtěně padají různý předměty... Mám velikej smysl pro humor, ale na tomhle sem teda fakt nic vtipnýho nenašla! Jednou na takovém stole můžeme ležet my nebo někdo z naší rodiny. A bude to vtipný? Budeme se tomu smát?
-
you're trolling it wrong