Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tesim se hodne, ale na singleplayer. Jejich test dark zony mne trochu zchladil, ale multak nakonec neni to, co ocekavam. Spis exploraci a mene tuzsi nepratele v mensim poctu, nez bylo v coopu, coz by melo byt. Ale zalezi na casti mapy.
  • I kdyz je pravda, ze takovy Bloodborne byl taky slusna masaz. V japonsku plakaty na zastavkach...
  • Ty ses taky moc nepovedl
  • Stopadesata third person akcni adventura s prvky rpg od ubisoftu, stejnej engine a recyklovane assety.
    Ale zapomneli tam dat veze *8*
  • Ja tam stale vidim Watchdogs. Celkova prezentacia, grafika a UI.
  • mluvil sem obecne. nejen o games cz. tenhle hype se da vztahnout i na velkou vetsinu game webu. sem myslel, ze to lidem docvakne a nebudu to muset vysvetlovat i pro ty opozdenejsi.
  • Morraw
    A to by zas lidi nadavali jak je to spatne optimalizovane.
  • Sr_Lobo
    Fanatici a "agresivní hype" *15* no to mě obal v mouce, vejci a peč mě dvacet minut *15*
  • A viš na čem ten trailer běžel, na HW který nemá 90% PCčkářů a nikdy nebude mít 100% konzolistů. *6*
  • Jsi slepej nebo hloupej? To snad vidí každý, že celý ten koncept tý hry je zhovadilost bez špetky myšlenky...
  • Tak nam prosim napis detailne, pane akademiku, kvuli cemu je to hovadina? Moc rad si prectu to nic co napises.
  • Jinymi slovy jsi s oblibou sikanoval hrace na mensim levelu a mas pocit, ze by za to meli byt radi a melo by je to bavit.
  • Tenhle měsíc sedmnáctýho myslím
  • Nic než žvásty zaplacený vydavatelem aby se to prodávalo, za pár měsíců od vydání po týhle hovadině neštěkne ani pes, tak jako po SWBF...
  • open beta bude ku koncu tohto mesiaca
    aspon tak to spomenuli na IGN UK co som pozeral.
  • Fanatici zase vidí hejt úplně všude, jen jsem konstatoval, že tohle není nijak agresivní hype oproti W3.
  • Morraw
    Upřímně jsem měl kdysi také takovou hodně zkreslenou představu. Představoval jsem si defacto DayZ v kulisách NYské metropole, kde by se dalo lézt do mnoha budov a kde bych mohl číhat na nic netušící hráče a obírat je o poslední zbytky psích konzerv. Něco podobně depresivního jako I am Alive.
  • Mhm v PvP máš Dark Zone Rank (ovliňuje jakej Dark Zone equip na sobě mužeš nosit a jaký bedny otevřít) a mimo PvP máš normální Rank (ovlivňuje vše ostatní)
  • Ne nezbytně, dá se to pěkně kombinovat, v betě jsem byl na půl tank a dps. Ale jinak hlavní tři stromy jsou ty, cos napsal.
  • To je všechno jen o lidech, v BF když si deset lidí v teamu vezme sniperku a začne kempit na base tak si taky v hajzlu. To by muselo být nějak omezené jako v R6 kde může být v teamu zastoupen jen jeden specifický agent. I ten nejlepší záměr lze v praxi zcela pohřbít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit