Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že tem nemôžu byť v PvP zóne spolu vyššie ranky s nižšími. Keď som hral WoWko tak gank bola jedna z mojich najobľúbenejších činností a imo by to pre nižšie levely prinieslo aj väčší pocit survivalu z hry.
    Inak otázka: dá sa levelovať aj v PvP?
  • Já se na to celkem těšil, ale po tom co jsem viděl poslední záběry ze hry, tak mne to dost přešlo. Střílet na čísla mne opravdu moc nebere. Čekal jsem podobný HC jako je například Neo Scavanger (co se snahy o přežití týče) a ona z toho je takováhle nemastná, neslaná přiskakovací akce typu Gears of War v kombinaci s WoTkem...
  • A nebo se najde 5 nejlepších buildů a zbytek se používat nebude.
  • Musím přiznat že tohle se mi zase líbí. Snad každý si může najít optimalní kombinaci pro svůj herni styl. Když se pak sejde team který optimálné pokryje celou škálu schopností může protivníkovi řádně zatopit. S nostalgiií vzpomínám na MP ME3 který byl svým zaměřením a různorodostí emzáků ještě pestřejší.
  • Sr_Lobo
    A zase hate na W3 pod clankem k uplne jiny hre... asi by se mely zavest nejaky tabulkovy kvoty o tom kolik clanku muze vyjit
    AAA jeden clanek za tyden
    AA dva clanky za tyden
    A tri clany
    Indie neomezene
    Atd.
  • prosím neslibujte.my uvidime
  • grafika od prvniho traileru opet snizena na 30%. ubisoft classic, v tomhle ma sirokou historii. hnus.
  • Prodeje jedné hry spojený se čtením a počtem článků na jednom z českým webů o hrách.

No co je tohle zase za vycucanou blbost :D

To se asi dřív teda moc dobře ty hry nemohly prodávat, když se o nich lidi dočítali jednou za měsíc z nějakýho dvou stránkovýho článečku v papíráku.
  • mozna ceka vetsi vyvazenost co se poctu clanku k ruznym hram tyce. prece jenom hypovany AAA hry od ubisoftu tu maj tak 3x tolik clanku nez ostatni, pokud tu maj vubec nejakej. se pak neni cemu divit ze to ma vysoky prodeje, kdyz o tom lidi furt ctou a o ostatnich treba ani nevi, ci zapomenou na jeden clanek/zminku nekde.
  • takze tank x dps x healer..tohle me docela tesi :)
  • Tomu říkáš masáž? Po Zaklínači mi všechno připadá jak bez hypu.
  • Jaká masáž? Jsi na webu o hrách, tak co čekáš? Kdyby o tom psali na Novinkách.cz, tak neřeknu.
  • Morraw
    Mediální masáž začíná
  • komentare o tom ako je tu kazdu chvilu clanok o division za 3....2....1...
    :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit