Přejít na výpis diskuzí
V Total War: ARENA si vítězství za peníze nekoupíte
5.4.2013 | Adam Homola
45 příspěvků
-
ale prosímtě ty srovnáváš ferrari s tím bližardím hnusem?
-
Grafika je věc vkusu, ale co se týče té klikačky tak souhlas.
-
To je skoda. Ja napr. za lahvinku vina sem udelal z kamarada Admina na foru *5*
-
Jen to ne, mit matchmaking podle hmotnosti.
-
lidi s vkusem si nedávají na profilovku Biebera.
-
.Nemyslím, že tohle je dobré místo to rozebírat, ale já p2w bral vždycky tak, že když proti sobě postavíš někoho kdo nezaplatil a někoho kdo zaplatil tak vždycky vyhraje a ten samej pocit mám u planetside 2, když někde na bojišti potkám někoho s jiným skinem (dle mě naprosto v pořádku) a jinou než defaultní zbraní, která jinak stojí 1000cert a já po něm začnu střílet první a trefím se, ale i přesto se on jen otočí vystřelí krátkou dávku a já padnu mrtvej a zjistím, že jsem mu svojí střelbou ubral jen polovinu štítu (narážím na různá členství a boosty) - u vozidel je tohle cítit ještě víc. Podle mě by to nebyl problém kdyby se zvýšila (ne o hodně) rychlost získávání Certs. Chápu, že to úplně nedává smysl, ale nechci se víc rozepisovat.
-
Jako, zatím mě hoši z CA nezklamali, takže snad to udělají dobře (i když mě zatím hra moc neláká, jsem holt "kampaňový TW hráč" *15*). Jen si u podobných mišmaš konceptů vždy vzpomenu na hrůzný pořad v televizi "Deadliest Warrior". *1*
-
eh ve zbraních problém není
to je ve vybavení vozidel tam si bez lepší vybavy ani neskrtneš -
No od staroveku po stredovek tam muzou dat cokoliv, navic okorenene o asii. Takze bych se nebal. Snad maji dost rozumu aby si rekli ze musketyri se tam moc hodit nebudou. Ikdyz na druhou stranu jednotka Samuraj Archeru by jim dokazala pekne zatopit.
-
A Ferrari je hnusné auto pomalejší jak trabant viď?
-
Mluvím jako někdo kdo má vkus
-
Mluvis jak nekdo kdo se nedostal ani do bronzu *1*
-
věc názoru..podle mě je nastaven velice dobře...vysvětli co je tam nastaveno špatně?...platící hráč nemá přistup k nečemu lepšímu než neplatící (extra jsou akorát skini jednotek a to je vpořádku)..takže nechápu vysvětli prosím...
-
promiň, ale planetside 2 i když ho hraju docela rád rozhodně nemá dobře nastavenej f2p model spíš je skoro na hranici s p2w.
-
To v žádné hře... jen věci díky kterým bude hra lehčí.
-
tak to máme stejný názor
-
vždyť to mohou jednoduše rozdělit podle období tak v bitvách nebyl ten rozdíl moc velký a vše bude ok (osobně předpokládam něco ve stylu word of tank kde sou ty tanky rozdělený do úrovní a potkáváš jen ty podobně silné)
-
Starcraft není strategie, jen klikačka s hnusnou grafikou
-
co se ti na planetside 2 nezdá?..je to dobře nastavenej f2p model...(za prachy máš skiny a rychlejší postup"přistup k lepším zbraním")...btw často jsou tam double experience eventy a výkendy..takže pokud prahneš po nej zbrani a vybavení není problém to za výkend pohodový pařby nafarmit.....von si zbran koupí za prachy ty si na ní 30 hodin pofarmíš(a tady to není žadný nudný farmení jak v klasickém mmorpg "prostě hraješ dobrou střílečku a zadara) ...a to že tě tam furt všichni zabijí a ty si neškrtneš není v tomhle případě o F2P modelu ..každá střílečka potřebuje tak 20-50 hodin hry abys v ní získal skill a aim.:)..po 100 hodinách hry se mužeš považovat za pruměrného hráče a mužeš vo tý hře blbě kafrat *5*
-
"V Total War: ARENA si vítězství za peníze nekoupíte." - A tak by to také mělo být.