Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Attila zažijete začátek temného středověku
25.9.2014 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Mimochodem: Na Steamu právě běží volné testování TW: Rome II. Hra se dá stáhnout a můžete ji zkoušet do konce weekendu.
... kdyby někoho také zajímalo, jestli to chlapci už dotáhli do hratelné formy a má cenu začít uvažovat o koupi... *3* -
-
nic nevidím, asi je to jen pro ty co si hru koupili
-
-
Nene, já ji ještě nemám... všiml jsem si drobné informace u zprávy o weekendovém zlevnění TW titulů (75% na vše mimo Rome II) a TW Rome II mám normálně v knihovně ke stažení s poznámkou "2 days left".
Možná že je to jen pro ty, co už nějaké TW tituly mají, nebo mají Rome II ve wishlistu... nevím...
-
-
-
Sazim klidne nekolik petikorun, ze to nebude nic jineho nez Rome 2 s trochu jinymi skiny a modely... a se vsemi jeho nedostatky.
-
-
Creative Assembly jedou v klasickém režimu tick-tock: jeden "nový" díl a jeden placený "datadisk" vycházející z něj. Takže Attila je ukázkový "tock" od Rome II.
Otázkou je, co bude dalším NOVÝM dílem... (ať je to Empire II, ať je to Empire II...) *7* -
-
No snad to bude Medieval 3 ale i Empire 2 bude o.k.
-
-
Tak to jsou všechny díly Total War to samé, jen s jinými ikonami, skiny a modely.... *15*
-
-
Ještě pamatuji když Barbarian invasion byl datadisk, ne plnohodnotná hra, příště vyvalí jinak pojmenovaného Alexandera...Měli se vyprdnout na DLC jako Caesar in Gaul a udělat tohle jako parádní datadisk, které staré Barbarian bylo... A místo tohoto Attily měli udělat něco zcela nového: 30.letou válku, nebo něco z Asie, o Číně třeba
-
-
Shogun? Nic?
-
-
Šogun II je jen z Japonska, o jedničce nevím, začal jsem hrát když bylo moderní staré Rome. Asií jsem myslel státy jako Indie, Korea a ta Čína, osobně by mě spíš místo sjednocování Japonska bavilo sjednocovat Čínu jako 1.Čínský císař. Osobně jsem pro, aby místo 2. dílů dělaly nové, když je tolik možností - 30.letá válka, starověk před Alexanderem, ranný středověk, pozdní 19.století, prakticky celé dějiny Asie... A místo DLC dělat pořádné datadisky - Barbarian invasion, Alexander, Kingdoms.... Všechny byly super
-
-
Třicetiletou válku nebo 19. století po napoleonských válkách bych hnedka bral. Minimálně ale ta druhá varianta by chtěla mapu celého světa. Samotná Asie mě až tak nebere.
-
-
-
-
Prosim hlavne at uz nevymysli novy rostodivny ikonky a karticky jednotek u kterych nelze poznat na prvni pohled co to znamena, a uvital bych kdyby vratili sermovani v bitvach, tak jak to bylo v Shogunu 2, nebo mozna to je problem AI, zda se mne ze v Rome 2 kdyz se jde do bitvy tak 160lidi chce zautocit na jednoho cloveka, ucpe se to a boj nefunguje. V shogunu se bojovalo linie na linii a byl tam opravdu videt nejaky ten souboj.
-
-
Přesně to mě na každém TW deprimuje, jak pouze čtvrtina jednotky bojuje a zbytek čumí. Takže se s nima musí neustále hýbat a dávat jim příkazy pohybu za záda nepřítele, aby se s ním propletli a bojovali tak všichni.
-
-
no asi si niektorí neuvedomujete, že boj v takej kovovej zbroji so štítom a mečom dal dosť fyzicky zabrať takže vojaci si potrebovali aj odpočinúť v zadnej línií, kým tí vpredu bojovali.
-
-
Vy jste nepochopili co jsem psal. Rikal jsem ze prvni linie ve hre utoci na jednoho vojaka (nepochopitelne) misto toho aby zautocila celou svoji linii na celou linii nepritele.
-
-
naprosto tě chápu, ta UI mě naprosto deprimovala. Když jsi poslal 3šiky pěchoty na jeden šik a v tom jsi pak zjistil, že bojuje jen přední linie prvního šiku a zbytek kouká a čeká až začnou pršet koťata. Někdy mi přišlo, že spíše v početné nevýhodě máte "výhodu", neboť Vám bojují všichni a nepřítelovi vojáci jen postávají a čekají až se dostanou na řadu ;)
-
-
Plus bitvy netrvali hodinu ani dvě, ale často celý den. A to už dá zabrat.
-
-
Takový byl tehdy způsob boje. Když padli ti vepředu, bojovali ti zanima.
-
-
Ale hovno, takhle se nebojovalo. Kdybys o tom něco zjistil, věděl bys, že je to kvůli omezenosti warscape enginu. V původním RTW taky nečekali ostatní legionáři až duel 1v1 skončí ale 3 lidi bušili do jednoho. Současný warscape engine je ale postavený na *kill animation*. Jediný způsob jak někoho zabít je právě ta animace, proto je tu pouze 1v1.
-
-
-
-
Nechci být pesimista,ale hra má vyjít kolem roku 2015 což na vývoj není moc. Samozřejmě musí se počkat na první HERNÍ ZÁBĚRY, které jistě nebudou zveřejněni v blízké době. Možná zase těsně před vydáním jak je u CA zvykem. Každopádně chci více taktiky, lepší mapy... ale z předobjednávkou se mnou určitě nemohou počítat... Rome II bylo dostatečné poučení pro mě.
-
-
Divím se že po "Very early alpha fotage, the final game will look much more better than this" z oblehání Kartága by ještě někdo čekal na to jaké video ze hry CA ukáže. Po debaklu s vydáním Rome a těmahle pre-release videama bych skutečně raději počkal na finální produkt.
Jinak dávám CA + za to že se dočkáme obdoby BI kterou jsem si přál (to že to vyjde jako samostatná hra hodnotit radši nebudu) + za to že mapa půjde konečně odzoomovat a hlavně + za navrácené family trees ( které jsme ale měli mít už dávno). Problém je v tom že z Rome 2 bude teď naprostý zmetek. Nechápu proč nemohli alespoň ty stromy přidat už do něj a opravdu je mi líto toho jak hra nejspíš skončí. ( ikdyž od vydání ušla kus tak pořád má spoustu chyb)
-
-
Jaj zase Řím... já chci Království české!
-
rome 2 už je hratelny že delaji na tomhle?
-
-
Není, ale vývojářům je to jedno. Ovečky to budou kupovat tak jako tak. *5*
-
-
Izmæl jestli to hraješ a nekoupil jsi to, pak seš pirát a půjdeš do vězení.
-
-
a ty taky Rudý Ptáku.
-
-
Presne :)) a este sa budu aj radovat tesit ako tyto blbeckovia vid diskusia na uvedenom linku :
http://www.totalwarforum.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=941&start=820 -
-
Raduje se tam jen RAJNOHA92 tak drž klapačku. Tady i jinde se taky někdo raduje a jiní zase né blbečku.
-
Sám seš blbeček a Totální.
-
-
Ozval sa dalsi blbecek :))
-
-
napsal Totální blbeček.
-
-
-
-
Teď už to hratelný náhodou je, ale v době vydání ani náhodou. To je pravda. *3*
-
-
Magister Peditum len vela ludi zabudne dodat ze hratelne je to len ak tam nainstalujes zhruba 10-15 modov...
-
-
No, vidíš, a já to hraju zrovna teď bez modů. Dřív jsem používal radious, ale teď už není zapotřebí. Jo, taky jsem měl mod Constantine, ale spíš jen proto, že jsem postrádal alternativu k Barbarian Invasion, což teď vlastně padá, což? *4*
-
-
-
-
-
To je sice pekne ze tam bude moznost uplne znicit mesto a vymazat ho z mapy, ale ak tam nebude zaroven aj moznost vybudovat na mape uplne nove mesto tak potom je to vymazanie mesta uplne k h-ovnu. Hlavne ak vezmeme do uvahy ako tragicky malo miest na mape kampane v total war hrach byva.
-
-
Nevím proč by to nešlo. Ale ty máš v hlavě h o v n o tak asi proto.
-
-
Kdyby radši udělali druhej Empire...
-
Nerad dělám předčasné závěry, ale tohle bude BI v novém provedení.