Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    až na ten nigarap dobry *1*
    • Jó, k MK jedině 90's techno *15*
      https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA
      • Tushan
        mazec nářez *5*
    • Jojo s tvrdší pořádnou hudbou by to mělo pořádný grády *5*
  • BoB.2
    Scorpion mazánek ten vždycky vyhraje.
    • Scorpion je oblíbená postava eda Boona. taky je to skvělá začátečnická postava. Snadno se ovládne a nemá žádné složité mechaniky jako třeba Cyrax nebo Shang Tsung. Spear (get over here) je vždycky obdobná kombinace kláves. I fatality mi za něj příjdou jednodušší.
      • že spear :D, to je kunai -_-
  • Chvilku jsem se bál, že neuslyším povinné: "Get over here." Nebyl jsem zklamán.
    • Přesně tak. Ale to muselo přijít...
  • Ta hudba, bože prooč :'((
  • Proč Sub-Zero vždycky v trailerech prohrává?... *13*
    • Protože se Sub-Zero vrátí jako Cyborg.
    • Jelikož Scorpion je démonem, protože ho Sub-Zero zabil, tak asi jako zdůraznění pomsty.
      • Vždyť Scorpion ví, že to nebyl Sub-Zero, ale Quan-Chi, kdo vybil jeho vesnici. Nebo to možná v tomhle dílu už zase neví. *1*
  • Hudba je sh!t jak prase.
    • No dovol...
    • Naopak. Dovolím si tvrdit, že při současném střihu traileru se dokonale hodí. Zkuste odhodit na chvíli předsudky a hodnotit to nezaujatě, z pohledu celku.
      • Já se přiznam bez mučení, rap prostě nemam rád z mnoha rozličnejch důvodů, takže jsem zaujatej. Dle mýho názoru, kdyby to bylo bez tý... hmm, recitace asi bude vhodný slovo, tak to tam sedne parádně. Na druhou stranu mam obecně radši, když v herní hudbě neni text.
      • Ježíši , pěkný ambient na začátku , až si říkám co že je na tom rapového a ... střih , cihla do rozkroku .. konec!!! Uši , mozek , vkus vše trpí ! Popová kultura sociálních kriplů i tady ....
        • Popová kultura sociálních kriplů? Co tím myslíš? Netvrdím že se jedná o něco, co si hned musím pořídit do svého přehrávače hudby a poslouchat, ale v daném prostředí to sedí (ačkoliv track bez vokálů by v tomto případě posloužil lépe). Mám však pocit, že drtivé procento kritiky vyvěrá z toho důvodu, že se jedná o ten tvrďáky nenáviděný "raaaaap". Čili je ti póza, není to póza?
          Edit: AAA hry jsou synonymem k hudebnímu popu.
          • Mluvím tu o kultuře zmaštěných patnáctiletých mastičů facebooku , kteří postávají v parku a na muziku z überphonu těžce battlují . (Jo jo jo ... pytcho vole RaP da PPP to je hustý ...) .
            Pokud jde o mne , video bez zvuku navnadilo se zvukem ......
            • To už k tomu věku jaksi patří a je to zcela omluvitelné.
              Druzí zase nosí křiváky a číra a ukopávají zrcátka u automobilu, další se se opíjejí na diskotékách, třetí zase kouří trávu ve jménu Haile Selassieho. Většina z nich z toho vyroste.
            • Tushan
              mě by se to líbilo uplně bz hudby jen ticho do toho zvuky boje a hekání *15*
  • Novej Mortal bude Na PC? Doufám, že se teď nevzbudím *1*

FYI: "Modrý Sub-Zero tak bude mrazit modrým ledem a zelený Sub-Zero zeleným ledem?" - Spíš bych řekl, že modrý bude Sub-zero a zelený bude Reptile ;-)
    • Doufám že se turnaje bude účastnit i rodák z Prahy, Smoke. http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Smoke
      • fuuu jsem to myslel jako samostatnej post
  • Epické :O
  • Mato1987
    troška nostalgie, pamätáte si niekto na hru One Must Fall 2097? to bola moja prvá bojovka :D
    • Jasný, u toho byla epická hudba. Jinak v tom období se vyjma OMF a MK hrávala Wrestlemania :)
    • Chim
      To byla jedna z mých prvních her. Pár desítek (možná i nějakou stovku) hodin jsem v tom strávil. Nejradši jsem měl Katanu a Flail. A ten pocit když jsem poprvé vydrtil Novu. Zlaté časy...
      • firebug
        Flail byl taky můj miláček. :-) Bohužel jsem to hru nikdy nedohrál, ale strašlivě se mi líbilo, jak byla udělaná kampaň pro jednoho hráče. Srdcovka!
  • seprah
    jestli takhle bude doopravdy vypadat gameplay, tak bych si měl předem rezervovat cimru v nějaký fakt dobrý léčebně těžkých závislostí...
    • Je to komplet CGI, pochybuju, že to bude takhle vypadat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit