Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hudba se k tomu vůbec nehodí. Temnej dubstep v děvítce mi nevadil, ale nějakej grime bych do toho nerval. Jinak se těším, restart série se povedl. Vrátil nám všechno, co jsme na tom milovali.
  • Sice mi tam ta hudba absolutně nesedí, ale to je jen můj subjektivní nechápající názor, jinak jsem hodně zvědavej jak to dopadne :)
  • Podle mě to klidně může být ingame mixnutý s renderem, přeci jen to jsou jen dvě postavy plus okolí, tak by to tak při dobré optimalizaci mohlo vypadat. Na bojovce by ten rozdíl mezi starou a novou generací mohl být největší - graficky
  • Prasaak
    MK2, MK3, UMK3....i zatracovanej MK4...MK:DA, MK:Deception, MK:Armageddon...po demu MK9 na PS3 sem šel do předprodeje. Tuny a tuny propařených hodin, který člověk mohl trávit nějak kreativně. Stejně půjdu zase do předprodeje a nejsrdcovější MK je MK2:)
    • Souhlas, MK2 je ze všech nej i v dnešní době. MK1 vede jen za předpokladu, že se paří v zapocené maringotce :)
    • Co je na hraní Mortal Kombat nekreativní?
  • tak ta hudba to úplně zabila :-/
  • Tohle být ze hry tak slintám. Bojovky jsou přesně hry na konzole, jako zarytý PCčkář jsem u 9tky strávil hodiny a hodiny času na Xboxu.
    • řekl jsem to blbě trochu, hry na páčkovač, ten si samozřejmě k PC připojíme taky, že jo :)
      • Jack1947
        Škoda té opravy, mohl by jednou být s tebou kloudná řeč.
        • deridon
          čekám kdy selže to AK-47 a ono pořád nic!
          • Myslel jsem si, že mě dnes nic dobrého nečeká, ale ty jsi to dokonale napravil *15* .
        • je smutný že s takovejma fanatikama, jako jsi ty, řeč nikdy není....
  • Proc by se jako nove dily mortalu a spolk nemeli udrzet? Uplne vidim treba americky vanoce, kdy je pod stromeckem ps a k tomu ta jedna z deseti her je k tomu mortal spod. Vidim desetilety sourozence, kamose kotici tuhle hru hodiny viz kdo si vzpomene u nas mejdany u tekken 3 na ps1. Ja taky nevim, kdo je mistr sveta v tekenovi, ale uz to ze nejaky mistrostvi je podporovano, tak to bude asi slusna komunita. Ale to uz je nejakej rok co jsem videl dokument o nejakym total brutal pokrovym multitejblistovi, kterej presel na pokr z profi komunity tekena a srovnaval to.
  • oktavius66
    Já normálně žasnu nad tím kam se ty technologie posouvají. Tohle určitě nebyl gameplay, což je velká škoda. Ale kdyby to už mělo takovou reálnou grafiku.... Netřeba už nic vylepšovat. Stačilo by se už zaměřit na parádní příběh. U Mortal Kombat jsem seděl spousty hodiny. Na PS3 se to hrálo úžasně. 9 jsem 3x dohrál a stále je to super. Je to prostě bojový film. No co říct... těším se *3*
  • BookerDeWitt
    "Get over here!" Přesně tohle jsem si pomyslel o hře, po zhlédnutí toho CGI. *14*
  • Jen doufám že se tam objeví Motaro jako hratelná postava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit