Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Čo ja viem, pôvodný prvý stronghold a datadisk crusader boli a stále sú moje najobľubenejšie stratégie aké kedy vyšli, popri takých skvostoch ako age of mythology, knights and merchants, kknd, prvom sudden strike a starcrafte, ale som akýsi skeptický po zhliadnutí pár gameplay videí z tejto pripravovanej hry, animácie mi prídu na dnešnú dobu fakt odfláknuté, v podstate nie sú tam žiadne novinky, ani fyzika nie je bohvieaká...ak to bude za nejakú fakt malú almužnu povedzme 15 euro tak to skúsim no ak to bude stáť ako plnohodnotná hra tak nie ďakujem
  • Vlasta3000
    Nějakym záhadnym způsobem se jim povedlo, že to vypadá hůř než jednička, to jee výborný *1*
  • Po zkušenostech s předchozími 3D díly tomuhle naprosto nedůvěřuji.
  • Nemůžu se zbavit dojmu, že tohle je jeden velký omyl. Koupě originálního Strongholdu v HD na GoGu mi teď přijde jako naprosto bezchybný tah.
  • Teda, no, z toho 3D zpracování jsem byl u prvních trailerů nadšenější. Teď se mi to nějak přestává pozdávat, jestli je vůbec možné Strongholda udělat ve 3D, aby se to kvalitou alespoň vyrovnalo původnímu zpracování.
  • V Crusader Kings II se nebude hrát za Evropany??? Tak proč název Crusader Kings??? Muslimům nějak furt nepřicházím na chuť... i když do 50 let bude muslimská celá Evropa, tak si asi musíme zvykat.
    • Aha, tak sorry, tak teda Stronhold Crusader II. Tak pokud tam půjde hrát i za Evropany, tak to bude super.
    • je to uplne ina hra a tieto xenofobne kecy o muslimskej europe su uz fakt nasmiech.
      • Uvidíme, jak se budeš smát potom. Zkus jet na ochutnávku do Švédska.
      • Hele to nejsou xenofobní kecy ale fakt. Jo jinak s tím názvem jsem se seknul, to máš pravdu. :-)
    • Nauč se číst a chápat psanému textu, hra se jmenuje Stronghold Crusader II, Crusader Kings 2 je úplně jiná hra. Nemluvě o tom, že v CK2 jde hrát jak za evropany tak i za muslimy.
  • Zda se mi to, anebo to opravdu vypadá jako nechutná slátanina něčeho co nikdy nemělo vyjít ?
  • "Pokud bych měl použít zaběhlou frázi, produkční hodnoty Crusader Kings II asi nejsou největší."
    ??? Doufám, že to je pouhý překlep, jinak už volám paradox policii. *8*
    • Holínky, nebo hodinky :D
  • KIMCID
    pecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit