Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    A mimochodem, levisi, jdi do hajzlu s timhle bulvárem
    • Přesně tak! Nedělejte tady z toho podělanej Bonusweb!
    • Jo, máš pravdu.
  • Urobiť zo smrti kohokoľvek hru je svinstvo, to presahuje všetky etické medze. Tobôž, keď je každému z rozporných vyjadrení jasné, že príkaz bol, že Kaddáfi nemal prežiť. Neviem, ako
    by sa zachovali naše zeme, keby sa v Arabských zemiach začali hrať hry typu : Al-Khaida -podrež si svojho amerického rukojemníka! Že nechutné? A toto je čo?
    • Tak to musis zvracet s valecnych her, kde umiraji masy vojaku, ze? Ale ono je vlastne hrozne kdyz je hra o smrti jednotlivce co ma jmeno, nez kdyz umiraji bezejmene houfy, co? Pokrytce. A kdyz uz nic tento "clovek" si zaslouzi jen to nejhorsi, takze jaka ucta?
    • Naprostý souhlas. No levis byl třeba jeden z těch idiotů, kteří si ho fotili na mobil, jinak si nedokážu vysvětlit, proč sem někdo vůbec protlačil článek s podobným tématem. Tohle má být stránka o hrách a ne o smrti libyjského vůdce (ať byl jakýkoli) a je úplně jedno, jestli nějací Kuma Games existují nebo ne. Hodně velká ubohost. *11*
      • ales.smutny
        Pardon, ale jak informování o tomhle poměrně kontroverzním počinu může vadit? Je to z oblasti her a skutečně netuším, proč se tu objevuje útok na levise, když o celé věci jen informuje. To je lepší zavřít oči a zacpat uši, aby se o nevhodných věcech nevědělo? To snad ne...

        Takže ano, tohle je stránka o hrách a zdá se vznikne hodně podivná a i dle mne nevhodná hra. Tím spíše by se o tom mělo psát, aby se vyvolala diskuse, zda je to na místě a zda se nepřekračuje určitá mez. Ale urážet toho, který o této zprávě jen informuje je nelogické a hloupé.
        • Určitou roli ovšem hraje i to, do jaké míry je za zpráva pro čtenáře Games zajímavá, ne? Na 99,9 procent bude ta hra totální hovadina, o které možná už nikdo nikdy neuslyší. Ve Fight Clubu jste prohlásili, že nebudete zvěřejňovat žádný prachobyčejný tabulky z progammingu, protože nikoho nezajímaj. Pointa je v tom, že i taková blbá tabulka má pro hráče (!) větší informační hodnotu než tahle medální superkachna vhodná tak akorát pro Blesk, nemluvě o její velmi pochybné hodnotě z hlediska hratelnosti...
          • ales.smutny
            Ale jak vidíte, rozpoutala se diskuse, tohle téma lidi zjevně zajímá. A podle mne by i mělo a osobně jsem za spíše pobouřené reakce rád.
        • Nikdo tu nemluví o zacpávání očí a uší, ale podle mě se to sem prostě nehodí a tečka. Informace o dění v Libyi na herním serveru nemají co dělat, ostatně o něm nás informují zpravodajská média na všech kanálech a to úplně stačí. Minimálně ta fotka mi přijde dost nevhodná. Kdyby levis na tuhle hru neupozorňoval, tak na ni ani většina z nás nepřijde a neštěkne po ní ani pes. V podstatě se podobným hrám dělá akorát nechtěná reklama, kterou si tvůrci podobného braku rozhodně nezaslouží.
          • ales.smutny
            Ale informace o hře podle dění v Libyii sem patří. Tím spíše, když vyvolávají takovou diskusi a nelibou odezvu. Je to lepší, než aby se celá věc obešla mlčením.
            Pokud má být herní průmysl dospělý, a on už je, musí se umět vyrovnat i s dospělými tématy...a tohle je, dle mne, případ toho, kdy to nezvládá a bude jen dobře, když se veřejnost nesouhlasně ozve.
            • Souhlasím s tím, že herní průmysl je schopen najít si dospělá témata, ačkoli tedy sféru edutainment her zmapovanou nemám. Zdaleka se o to však napokouší v takové míře a takovými způsoby (žánry) jako ostatní odvětví zábavního průmyslu. Ojedinělé pokusy tak připomínají spíše pokusy malého dítěte, které si tu a tam zahraje na doktora (dospělého). Cosi dospělého v tom je, ale stále tomu dost chybí. Ostatně L. A. Noire nebo Heavy Rain je něco, co by ve své literární podobě dalo označit za pokleslou či brakovou literaturu...
            • ales.smutny
              Samozřejmě, zkuste sféru edutainment her, Fate of the World, Peacemaker apod. To jsou všechno hry, které se většinou úspěšně snaží o reflexi politických a sociálních témat. Ostatně, on na tom stojí celý edutainment sektor.

              A nemusí jít jen o politiku. Heavy Rain je v některých pasážích velmi, velmi dospělá hra, LA Noire taktéž, když už jsme u tématu... Ale tady jde samozřejmě hlavně o téma. Pokud si většina vybírá za téma to, co by v 80. letech vydalo na akční film, sotva bude mít kde se realizovat.

              Ale herní průmysl je dospělý i (hlavně) tím, jakou hraje roli ve společnosti a ekonomice...
            • Já vím, herní průmysl tuhle kauzu nezvládá dobře, ale právě to dokládá, že ještě není dospělý (polemizuju především s tímhle tvrzením). Neznám produkt herního průmyslu, který by reflektovatal nějaké dospělé téma adekvátním způsobem. Vy ano?
            • ales.smutny
              Teo: A co dočíst ten můj příspěvek do konce? Ono to zas tolik písmenek není...:)
            • Herní průmysl že už je dospělý? A proto udělá FPS, ve které může hráč odpravit Kadáfího a lá Call of Duty? Vskutku dospělé vyrovnání se s dospělým tématem a hláška 21. století*1* *1* *1*
    • XorxoxTalarius
      Souhlas
  • To je ale hovadina.
  • Hlavně že si nedávno všichni s Kadáfim třásli prackama a zvali ho na návštěvu. No jo ropa je holt sviině.
  • Proc to tu proboha davate do clanku? V sekci HOT NEWS bych to jeste s privrenim obou oci pochopil,ale tohle? Bude to nejaky herni skvost ze o tom informujete? Politiky a svinstva ''normalniho'' sveta mam dost. Ja si k hram chodim odpocinout. U me timhle clankem Tiscali kleslo o uroven niz. Jsem zklamany *16*
  • CainPullo@tiscali.cz: Můžeš sem dát odkaz na tu ročenku OSN, z níž cituješ (v jakémkoliv jazyce), abys doložil uvedené údaje? Nemohu ji na internetu najít. Děkuji.
  • IsimonI
    Je mi z toho na blitííí!!!!!
    • me je z toho dobreku..
  • No jo no 40 let mu vychod i zapad lezl do pr**le kvuli rope a kdyz Kaddafi prohlasil, ze do roku 2012 chce zpet sve pohledavky, tak to nejak zacalo, nehlede na fakt ,ze v zakulisi se provalilo o udajnem namlouvani Libye a Ciny a samozrejme co jineho nez-li obchod o rope. proste se stal nepohodlnym tak musel z kola ven.
  • Paulcz
    já bych si rád zastřelil Obamu, úroveň vládnutí je zhruba na stejný vlně
  • Jams
    Těžce nesouhlasím. Rozhodně nesympatizuji s Kadáffím, ale zprotředkovat lidem, kteří s tím nemají nic společného, jeho exekuci mi přijde nehumání. Jestli se v souvislosti s Kadáffím mluví o jeho prohřešcích proti lidskosti, tak co si pak máme myslet o tomhle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit