Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu nejde o to, ci v inych hrach zabijate ludi, alebo nie. Je treba rozlisovat zakladne pojmy. Nechapete, ze cez hry sa da strasne lahko sirit propaganda? Nie len cez hry, ale aj filmy. Ked Amici napadli srbsko, nastal boom so zlymi srbmi. Hoci si boli vedomi toho ze podporili zlu stranu a nastal precedens s Kosovom, akemu snad ani nieje paru. Potom to bol Irak, teraz Libia. Budem hovorit za seba. Keby bol Kaddafi slovensky politik, tak ho idem volit. Svojou socialnou politikou, ktoru nastolil v Libii by mu mali zavidiet vsetci politici sveta. Dostat od statu byt a auto, nech uz bli, ake boli, dostavat taku podporu v nezamestnanosti, aku dostavali. Neznizujte sa na pritakavanie Amikom. Rozmyslajte sami za seba. A polozte si otazku. Keby bol politikom vo vasom state, volili by ste ho. Teraz nepozerajte na to ze vyzorovo vyzeral ako saso. Pozrite si co sprevil pre svojich ludi. Ano nabalil sa riadne, ale ak spravil pre ludi to, co spravil. Je pre mna hrdina. Nech si uz zhabal aj sam pre seba viac penazi, a byval v najluxusnejsom sidle. Tak nech. Pre mna je hrdina, bude nim. Kritika toho, ako sa choval k opozicii je z mojej strany pochopitelna. Chcel sa udrzat pri moci, no s jeho vladou sa mali Libijcania dobre a jeho smrtou skoncili. Mali ropu vo svojich rukach. Teraz je v rukach USA. A tato hra? Zabit cloveka, ktori pomahal prezivat pocas svojho zivota mnohym krajanom je ubohost. Teraz mi prislo smutno ako len raz, ked USA odstranilo Milosevica.
  • Tenhle článek sem nepatří jen to láká hlupáky jako jsi ty.
  • Působíš jako arogantní blbeček. Tebe bych chtěl potkat, protože tak ohrnutej rypák nahoru jsem určitě ještě neviděl. Socany bys vraždil. Bravo, hlavně že státem s největší životní úrovní obyvatelstva na světě (!) je socanský Dánsko. Vždyť ani nevíš, co mluvíš...
  • XorxoxTalarius
    Ted jsi mne pobavil, myslim ze me IQ bude urcite vyssi nez tvoje, i vseobecny prehled budu mit vetsi nez ty :) Staci se podivat na tvoje prispevky a kazdemu musi byt jasne jak to je :) Navic ja narozdil od tebe uz x let chodim do prace a uz jsem delal vse mozne, myslim ze nemas nejmensi tuseni jak svet skutecne funguje :)
  • Zajímavé je, že zabíjet lidi v jiných hrách vám socanům nevadí, ale jak dojde na vašeho soudruha, tak jste hned in rage mode.
  • S takovým názorem se ale snižuješ na stejnou úroveň takže v čem jsi lepší?
  • Ať je to smrt čí koliv.... Hra na toto téma je zvrhlost největšího řádu. Možná by stálo za to smazat tuto noviku celou. *11* *11* *11*
  • Je dokázaný, že míra korupce dosahuje v ČR minimálně 100 miliard ročne, pravděpodobnější je dvakrát tolik. Kdyby se tohle podařilo vyřešit, žádná důchodová být nemusí. Takže asi tolik k její nevyhnutelnosti...
  • Já zase znám lidi jako jsi ty - hloupí, líní a chtějí žít za peníze úspěšnějších lidí.
  • A co má být? V Číně taky žijí kapitalisté... :D
  • XorxoxTalarius
    Tebe bych chtel potkat nekdy osobne :) Par lidi jako ty znam, jejich rodice meli holou zadnici a po revoluci dostali v restituci majetky, jejich deti se uci od malicka cist knizky plny ekonomickych blabolu a je jim vtloukano ze kazdy ma rovne sance, musi se jenom snazit, ale to kdyz si rekne ze pujde na skolu tam a tam, tak mu rodice klidne zaplati i byt a vubec nechape jak nekdo muze tvrdit ze najmi jsou vysoke ... atd.
    No zkratka by jsi urcite jenom presvedcil ze uz nemas vlastni rozum .... ale ty za to nemuzes, aspon doufam pro tve dobro.
  • Jsem kapitalista a ne socan jako ty.
  • V kapitalismu má každý jen to co si zaslouží, kdežto v socialismu lidé žijí za peníze jiných.
  • Ona i poprava se soudem....
  • Tak to si hlídej záda....
  • v cem je kapitalismus spravedlivy?
    Hlupacku kdyby nedrancovali zeme 3-tiho sveta tak bys mel uplne jinaci ceny potravin.
    Videls nekdy na TV spectrum relaci co chodi mladi anglani do Thajska, Indonesie ... a zkousi jak tam lidi makaji za par centu abys mel ty ryzi za pak korun?
    Bud rad, ze zijes v CR.
    http://www.youtube.com/watch?v=CtMdmog1kfE
    takhle funguje tvuj vysneny kapitalismus:
    http://www.youtube.com/watch?v=TKurU_7zV8k&feature=related
  • Socialismus je nesparavelivý a nefunguje.
    Kapitalismus je spravedlivý a funguje.
    Tečka.
  • Chtít tohle všechno za peníze jiných, kteří je odvedou na daních je zlo a proto to musí být vymýceno - stejně jako s Kadáfím.
  • Vraždit socany se může.
  • Hlupacku, kapitalismus dokazal jedine, ze tohle neni cesta. My jsme tady budovali socialismus 40 let a na zapade ho jiz meli. Iluze blahobytu na zakalde pujcek, ted kdyz doslo na placeni je vsechno najednou v prde.. Zjisti si jak funguje dnesni financni system a pochopis. Penize jako dluh. Na prvnim miste je zisk a jede se pres mrtvoly. Vytvari se hrstka extremne bohatych, kteri zachvily budou vlastnit celou planetu. Ostatni drzi pomoci pujcek porad ve vetsich dluzich. Pak jim nezustava nic jineho jenom drit na dluh. Tobe se takovi zivot libi? A bude jeste hur. Tohle neni demokracie ale penezokracie, korporokracie. Zvolis sve zastupce do parlamentu, senatu a ti pak haji zajmy svych stran, sponzoru, ne tvoje. Dnes je uplne jedno koho zvolis ani jeden dnesni financni system neosali. Porad to bude bud privatizace (dokud jeste je co privatizovat) nebo pujcka a dluh. Tohle ma byt jako demokracie? Jo? Co myslis, ze ted nastane v Lybii? Kadaffi nechtel privatizovat ropna pole. Proto musel pryc. Zrudu dokazi media udelat z kohokoliv. Jinak na Zemi je dost zdroju aby vsichni mohli zit na urovni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit