Přejít na výpis diskuzí
V úterý budete moci zastřelit Kaddáfího i v počítačové hře
21.10.2011 | levis
131 příspěvků
-
já se SVÝM důchodem nepočítám.
Pokud si nějaká prodavačka maluje situaci, že v šedesáti hodí nohy aj s pantoflema na stůl a napřáhne ruku, mně je to buřt. Ale až se bude divit, že ty prachy nejsou (páč nemůžou být), to už si taky bude muset v paličce uspořádat sama.
Je zajímavé, že komoušofilové mají plnou tlamu keců o tom, jak byla ČSS(F)R soběstačná (a že to pak všechno kapitalisti rozkradli), přitom sami na té nejnižší osobní úrovni neumějí soběstačně existovat.
Důchodový systém se zrodil v Německu, kdy kancléřpán vymyslel, že ti, kdož se dožijí věku rovného průměrnému věku dožití (tehdy cca 55 let), mají nárok na pár šušňů od státu. Statisticky průměrně tito lidé dostávali důchod cca 6 let. Je to systém ekonomicky dost náročný, ale udržitelný. Dnešní systém, který vyplácí polovině populace peníze je neudržitelný. Každý jednotlivec pobírá statisticky průměrně 25 let zhruba třetinu průmerného příjmu výdělečně činné populace. Kde je matika, která říká, že tohle jde? Kdo si vůbec může malovat situaci podobně jako výše zmíněná paní prodavačka?
Důchodový systém musí být vztažen k věku dožití, to je prostě nevyhnutelné.
Je tedy i nevyhnutelné:
- řádně vychovávat své děti a doufat, že se o mě postarají
- zároveň se snažit vytvořit za celý svůj život takový systém, který mě aspoň čátečně uživí, aniž bych do něj člověk musel investovat svou práci (kterou na stará kolena nebudu schopen vykonávat).
A pokud k tomu něco stát milostivě přihodí, být rád. Takhle to fungovalo tisíce let, ale za poslední 3-4 generace se povedlo vychovat obrovské množství milovníků neudržitelných systémů. -
nezpochybnitelné
-
me je z toho dobreku..
-
ja s tebou souhlasim.
-
ehm.. k tématu ... poprava bez soudu je VRAŽDA.
-
Co ma spolecneho pravo zvirete a toto tema?
-
Takze budes ti lidi strilet? Nebo co snima budes delat? Bez do nejblizsiho obchodu a rekni tam te prodavace ze by si mela sporit aspon 3K mesicne na duchod a ze by zadny dostat nemela ... pak to zkousej vsude mozne ... jen si davej bacha at to nezkousis u reznika ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=zMuJ-bDs30M
-
Netreba ... my si pockame na volby ;)
-
Urcite .... levicactvi je nebezpecne, chtit bezplatnou zdravotni peci, zdarma vzdelani, podporu rodin s detmi atd. to je strasne nebezpecne :)
-
Odstěhuj se do KLDR, to je tvá vytoužená země, tam tě kapitalismus štvát nebude. ;
-
To patrilo tomu idiotovi Anonymusovi s jeho červenou fóbiou, ktorý nevidí , ako mu jeho
milovaní a obdivovaní vrajkapitalisri vytrepali mozog z gebule. -
Škoda hádzať perly sviniam. Strč hlavu Obamovi do riti a nekaz tu vzduch.
-
Ti "mladí na Wall Street" jsou jen malou skupinou retardovaných levičáků, kteří vůbec nikoho nezajímají, kromě jiných levičáků, kteří nad tím jejich šaškováním honí brka.
-
NO mám taký dojem, že mladí na Wall Street majú v tejto veci jasno, proti komu je treba bojovať. , ale to tvojmu vymytému mozgu asi ťažko dôjde. Ty toho o Komunizme určite
veľa vieš. Hlavne od redaktorov mienkotvorných televízii, ktorí v 89 ešte plávali ako
spermie. -
Bojovat proti komoušům je potřeba.
-
No nevim :) Kolik valek vedl Clinton a kolik Putin?
-
Lepší Clintona, než Putina.
-
Hry od Kumy hrajú len najväčší chudáci a kreténi, čo majú nad posteľou nalepený plagát nahého Clintona *7* A táto hra je toho krásnym dôkazom...
-
Perfektní nápad na hru. Tu budu asi hrát dlouho. ;)
A vy se soudruzi nevztekejte, na vás taky jednou dojde.