Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    to bych musel ale prubezne tech 6 mesicu hrat :)
  • Jen trošku zavádějící informace. Nový raid je pouze Sargerasova hrobka, Katedrála věčné noci je nový dungeon, nikoliv raid.
  • vyhodnejsi je to na 6 mesicu *3*
  • Magister_Peditum
    Tak když se tu píše o 13 let staré hře.... *15*
  • Magister_Peditum
    To je asi jako když někteří Němci či Rusové se slzou v oku vzpomínají na Hitlera nebo Stalina. *7*
  • A co to meni na pointe ze to je pointless radoby troll post? Ako tvoja reakcia navazuje na moj prispevok?
  • častečne ma pravdu, blizzard systematicky a psychologicky vyvolává v hráčích závislost aby jim mohl prodat další dávku
  • No chovas sa tak, hrdina-king-mega-uber troll, si to vsetkym nandal a si tak nad vecou, ze ta uz ani nie je zo zeme vidiet *1* *1* *1*
  • Taketo radoby troll komentare by mal mod mazat.. zbytocne to zaplavuje diskusie spamom.. a nie len pri tomto clanku..
  • Ved diskutuje sa o novom a starom wowku a co je na tom akoze?
  • Jste jen další hloupá ovce, která se nechala zmanipulovat prohnanými kravaťáky z Blizzardu, být vámi tak tu hru smažu a jdu hrát na vanilla freečko, protože to byla aspoň hra!!! A určitě by vás to bavilo víc než nějaký předražený trash Legion.
  • Přesně tak Vanilla byla nejlepší, teď je to jen trash pro děti, naštěstí já hraji jen skvělé hry, protože jsem to prostě já. *5*

Bohužel, tuto hru hrají na oficiálních realmech miliony lidí a další miliony na free serverech, ale to nemění nic na tom, že je to trash MMORPG, to se dá jednoduše potvrdit skrz nějaký psychologickosocialněekonomickohospordářský výzkum dělaný nějakou německou univerzitou v Schwarzkofgossebraunhausenu.

Škoda, že ti prohnaní kravatáci z Blizzardu nedělali další datadisky jako tu skvělou vanillu, to by to totiž dneska hrál tak ten milion lidí a já bych mohl hrdě říct, že jsem měl pravdu, že jsou to celou dobu říkal, že WoW je mrtvé.
  • Tady to vypadá jak sraz herních veteránů aneb "Za nás byly hry lepší"
  • I´m 12 btw haHAA
  • Kravicka
    Tak ja si predplatim dalsi mesic, snad tu nekoho naseru :)
  • 100% souhlasim.
    kdyz si uvedomim kolik lidi mesicne plati hrani teto ne uplne spatne hry, silene predrazene, tak je mi velmi smutno z toho kam svet dospel.
    nejen ze plati, ale oni su dokonce v tom placeni vylozene rochni.
  • Tak jasně že vzpomínají. Někteří z nich se v té době mělo líp. Dopřej jim to a přestaň brečet.
  • Pravděpodobně nejsem o moc starší než ty. Jen se nechovám stylem "je mi deset a jsem retard". Kromě Cataclysm jsem zkoušel všechno, protože jsem se vždycky nechal někym (koho to pak taky přestalo bavit za pár dní) přemluvit, že teď to je, nebo bude ono a pokaždý to bylo jak simulace práce někde u pásu nebo za kasou a nejspíš jen o trochu míň repetetivní a frustrující, ale někdo ty párky holt otáčet musí a chápu, že k tomu máš pak blízko i ve volnym čase, takže pro tebe je to vlastně masterpiece a obdivuju tvuj manufakturní zápal. Jsi borec a my jsme ty zatrpklý loseři, co neocení kvalitu.
  • Krescz
    tak to pozor kotě, já hrál všechny datače, první dva, roky a ten zbytek po 4 týdnech každý
  • Hraní wowka je ten nejlepší způsob trávení času po braní heroinu a sledování tv nova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit