Přejít na výpis diskuzí
Válečná multiplayerovka War Thunder slaví rok a pět milionů uživatelů
4.11.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
Hra je to parádní a ten výroční event s dvouplošníkama neměl chybu :)
-
-
já hrál jednokřídlý peashooter :D
-
-
Taky mám už pár letů za sebou a musím říct, že to arkádové létání je zábavné.Jiné jsem nezkoušel nechci to ostatním kazit. *1*
-
-
nj ja bych potreboval nejaky mod, ktery by byl kombinaci arcadoveho a historical b.
z HB bych vzal letovy model a model poskozeni a z arcady bych vzal start rovnou v oblasti boju, moznost pouzit vsechna letadla v hangaru a doplnovani munice -
-
Ehm ... letovej model a poskozeni jsou ve vsech pripadech stejny, rozdil mezi arkadou/hb/simulaci je prave v tom, ze krom arkady musis dozbrojovat na letisti a v pripade simulace mas plnou kontrolu nad ovladanim stroje (zadnej pomocnik co te nenecha jit do vyvrtky).
Navic tam mas ruzny eventy, kde se to ruzne kombinuje. -
-
imho nemáš pravdu, ty letadla se ve FRB chovaj o dost jinak
-
-
má pravdu ten pepa, nevím teda jak FM, ale DMG model respektive výdrž je tam jiná (menší výdrž)
-
-
jj arkáda hodně často zabíjí i když máš letadlo i posádku pohromadě, ale vidím v tom jistou inkonzistenci :/
-
Jak čeho, třeba s poškozeným bombardérem často doletíš, ale arkáda tě pošle často hned k zemi
-
-
-
-
-
To je na tom perfektní, že si každý může vybrat obtížnost. Chceš si jen tak zalétat? Klidně. Chceš simulátor? Jak je libo. :) Už se nemůžu dočkat na pozemní jednotky a až dám WoTku definitivně byebye...
-
-
Hlavně jak to udělají to bude oříšek.
Tanky většinou byli pro letadla snadný cíl. -
-
Co jsem slyšel, tak hlavně by se ti neměli tak snadno ukazovat ("radar", nápověda)... budeš si je prostě muset najít vizuálně...
-
-
Pokud bude klient o vozidlech vedet, je otazkou par dnu nez nekdo dodela cheat, ktery je zvyrazni.
-
-
BANy jsou taky nenic, protoze cheat zvyraznujici to, co klient vidi jednoduse odhalit .. nelze. Je to ciste klientska vec. Tohle by melo fungovat tak, ze pokud nebudes dost blizko/nebudes se tim smerem divat/... tak jednoduse klient vubec nedostane data.
Vuebc nemluve o tom, ze neni az tak zasadni problem si na druhym monasu pustit mapku a na ni si zobrazovat co kde je primo z paketu prichazejicich na sitovku. Nepotrebuju ani modifikovat klienta hry. A takova mapka se da klido pres klieta zobrazit jako overlay.
Proste pokud to nevyresej na strane serveru, je to bez sance. -
Potom doufám, že v Gaijin jsou týpci, kteří dokážou cheaty odhalit a budou to trestat nekompromisně, tvrdě a perma banem - klidně i IP banem.
-
-
-
Až budou vozidla řídit hráči, určitě nepojedou v kolonách jak největší tupci. Taky budou lépe střílet a hned to bude o něčem jiném. Ještě kdyby dali možnost ovládat AA guny a bunkry a bude to dokonalé.
-
-
nevím jak lépe, ale současné Ai AAA je na můj vkus až moc přesná, pochybuji, že hráč by byl schopen podobných výkonů. I když taky záleží i na štěstí. Někdy nalétáváš přímo a nic, jindy manévruješ jak blázen několik km od nich a trefí tě. Nicméně těch momentů kdy nechápu jak mě mohl trefit je víc než těch, kdy se poduvuji, že mě netrefil.
-
-
To mi povídej, to takhle letím s Beaufighterem na torpédoborec, abych ho ztorpédoval... nikdo nikde, pár flaků z hlídkových člunů... letím přímo na bok lodi, připraven shodit torpédo, a najednou destroyer vystřelí jeden jediný výstřel a ulomí mi křídlo... a kdo hrál, tak vý, že BF není zrovna papírák *1*
-
jak už bylo řečeno mě se taky AI AAA zdá tak akorát, je to věc názoru :)
-
Ja bych rek ze AI je tak akorat, osobne bych rek, ze pokud se trebas veze v bombarderu ujmu sam, skod nadelam daleko vic, ale ani AI neni vylozene nanic.
Ale co je podstatnejsi, vsichni maji podminky stejny. A pro me je teda daleko lepsi zazitek, ze bojiste obsahuje i dalsi, byt zatim jen AI techniku, nez ze v pripade wargamingu tam nic jinyho nez tanky/letadla nepotkas.
-
-
-
Z toho co sem viděl z těch streamů z Igromiru to lehké moc nebylo :D a navíc i tak bude možnost si kombinované bitvy zapnout nebo vypnout :) (a teď nechápu proč tam není a nebude možnost si v AB vypúnout třeba Domination)
-
-
-
-
obrázek k článku: noob rammer *1*
-
jsem WOT player a díky tomu co s tou hrou za poslední rok udělali a jak se chovají ke svým hráčům, (čti s*rou na staré hráče a jen ždímají prachy od rodičů dětí co se tam nahrnuli) přeji Gaijinu a WarThundru daleko větší úspěch než wargamingu ....
-
-
lenze si zrejme zabudol na jednu vec, Gajin je uplne rovnaky ako wargaming.
Ich hra je absolutna s*acka a miesto opravy zasadnych chyb v hratelnosti tam radsej pridaju nove lietadlo a dufaju ze budes taky blb aby si si kupil premium a podobne... -
-
Jaké jsou ty zásadní chyby?
-
-
nahovno mapy, nahovno bomdardery, nahovno nepouzitelne bombardery, nahovno pozemne ciele, nahovno spawny, nahovno menu, nahovno lvlovaci system, nahovno celel free to play, nahovno grinding, nahovno ovladanie lietadiel v arkade, nahovno ovaldanie v historical, nahovno overpowered kanony, nahovno overpowered derpguny, nahovno lietadla, nahovno misie, nahovno zameriavace, nahovno dmg modely
tak ti nevem cece, ale v tej hre neni spravne asi nic, asi jedine podpora oculus riftu -
-
Komentář odpovídající výše autorovy IQ :)
Takže nahovno :))))))))))) -
-
Well said Sir, well said *5*
Ono malokdo tvrdi,ze WT je dokonala hra. Zase kdyz cloveka bavi, tak proc ji nehrat?
Jsem dost zvedavy na ty tanky a na propojeni s letadly. To bych razem (jako tankista) mel pro Stukku nebo i "blby" Thunderbolt daleko vetsim respekt.
-
-
V arkade i historickych bitvach se letadla ovladaji naprosto intuitivne a bezproblemove a dmg model je paradni. Evidentne si se netrefil do svyho zanru her, zkus treba Sims, tam nic takovyho neni.
-
Jen tak pro zajímavost si vyber 2 věci z toho co si anpsal a napiš jak by to podle tebe mělo vypadat ?
Jop bombardéry (výškové) sou naprd, nemaj co bombit a absolutně nikdy nikdo bombry nekryje, DMG model je trochu inkonzistentní to jo, OP derpguny myslíš velkorážní děla ? (30-57mm) zahraj si za Aircobru (37mm) nebo za Me410 s 50mm, nebo za Ju-87G (37mm) a uvidíš že to není zrovna 2x lehké něco trefit a stejně ti občas ani 10 střel do letadla nepomůže (AB)
K ovládání v AB: moc těžké nebo moc snadné ? těžké není a snadné je tak akorát, přecijen je to arkáda ;) -
-
Dovolim si nesouhlasit s ucinnosti tech velkych kanonu 30mm a vic. Jakmile tim trefis jakoukoliv vitalni cast letadla, tak ji tim rozsmelcujes. Jsou nepresny, to ano, ale s temahle vecma strilis proste na maximalne 200 metru, dal je to plejtvani munice. Kazdopadne tohle nemeni nic na tom, ze to tak je spravne a berja se evidentne spatne vyspal.
-
-
to jsou mi teda důvody *7* tak to nehraj, anebo si najdi levely letadel co ti budou vyhovovat. taky lítám jen 6-7 za usa.
-
-
-
-
Toto je problem u vascinu mmo hier v tejto dobe. Bohuzial.
-
tak ono se to dá čekat, že budou s*át na hráče když zatím nemají konkurenci, čekám že všichni odejdou na WT a pak se bude WoT dát konečně hrát
-
-
Nebude, protoze vsichni lepsi hraci uz odesli.
-
-
Snad to nedopadne stejně :(
-
-
To zalezi hodne na tom, jestli budou makat na hre jako takovy, nebo budou jen pridavat nesmysle do stromu ... wargaming od bety na hru defakto nesah, jejich "fyzika" je vysmech a to je tak jediny co tam dodali.
V pripade WTcka teprve uvidime .... -
-
Hlavně ty scifi tanky mě extrémě vytáčí. Proto jsem zatím zůstal okolo IV-V a tam jsem celkem spokojený. I když s každý další patchem už cpou ty nesmyslné tanky i do nižších tierů.
-
-
Copa scifi tanky ... i stim by se dalo zit, kdyby byla moznost si vybrat.
Osobne bych v pripade wotka videl jako podstatny to, ze neustale prekopavaj balanc, takze tank, kterej si poridis protoze je nejakej, za tejden bude uplne jinej. V tomhle ohledu mi doslova nas…rali prevodem IS-4 do T10. Muj nejlepsi tank tim totalne zmrvili a navic mu pekne do celniho pancire pridelali poradny okno, takze je vyhodnejsi se natocit k enemakovi prdeli ... (a jako bonus mu jeste sebrali gun).
Logicky bych ocekaval, ze v okamziku kdy pridavam nejakou novou techniku mam vybalancovanou tu starsi a ne ze to neustale prekopavaj cely.
Mno a v druhym sledu je nulova variabilita bitek - je to porad totez. Jejich utok/obranu nikdo nehraje ... protoze je to totalni hovadina. Kdyby to udelali tak, ze (trebas) utocici strana bude mit rekneme dvojnasobnou prevahu co do poctu, a obranci prozmenu vyhodu nejakyho kryti (okopy ...) byla by to aspon sranda a odpovidalo by to realu. Takhle to vetsinou dopada tak, ze utocnici maji 10 pomalych TDcek, a nez se vydrapou nekam na konec, tak je rozstrili arty. -
-
Protoze oni to neumi udelat ... sak pokud vim, nejsou schopni zprovoznit ani event system => kdyz neco poradaj, tak bud je to 5ti nasobek XP ... nebo musis jak kkt tipat streeny a nekam je posilat. Tohle se dalo akceptovat prave v ty bete, kde se dalo rict "ok, nemame to dodelany a chceme neco usporadat" ... ale v ostrym provozu? lol
Ty si sice s kamosema muzes podobnou botku domluvit, jenze samo s nulovejma XP. -
Naprosto přesně, hral jsem to od bety, a některé tanky jako např T34 85 prodělay tuhle balanc-houpačku "super mašina nebo šrot" snad čtyři krát. Můj Jagtiger nevyjel z garáže už snad dva roky, kdysi král TD je dnes k smíchu, i ze předu si ho podá kde kdo. Tímhle naprosto demotivujou další expení, mám na kontě něco okolo 20 mil. a ani mě nenapadne začínat nějakou další větev.
Co se týká variability, mě už taky napadlo v podstatě to samé, proč nemít něco jako " hystorické bitvy" 12 T 34 vs 5 tigrů třeba na Prochorovce ?
-
-
-
-
-
Zrovna včera když probíhal DDoS útok na servery WT jsem se logl do WoT. Vydržel jsem dvě mapy a znechuceně to opět vypl. Už asi není cesty zpět, vpřed už jen s WT (na PS4, pokud mi zůstane stejný acc.)
-