Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stupidnější video sem neviděl. CoD umřel už při jeho 5. reinkarnaci a teď už jen kopou do mrtvoly!!
    Dokola omejvaj to samý, s nic moc grafikou natož hratelností, tohle je hra pro nooby a jim podobný blbečky, který vymění raději kvalitu za kvantitu. *11*
    • ...a předraženou cenu... *7*
  • To ale nic nemění na tom že podporuješ hru které vývojáři dali minimum práce, Sp takřka neexistuje a MP je pouze reinkarnace předchozích dílů. Vývojáři se rozhodli vytěžit tuto značku úplně do dna nebo ještě níž a hráči to ještě podporují. Vývojáři bohužel v tomto případě nejsou nuceni vymýšlet nic nového a lepšího, proč by to také dělali když jsou tu takový jako je joe kteří si hru koupí ještě než se vůbec dozví jaká hra je.
    • To už záleží na jednotlivci, mě třeba MP baví, jsem rád že si zachovává defakto stejnou hratelnost, vím co očekávat, vím že se budu pár hodin bavit. Co se tyče SP, přeháníš, kvalita takového BO II byla více než dobra, inovace na rozdíl od konkurence byli zřejmé, na trhu jsou mnohem horší produkty. Teď navíc dostaneme novou grafiku po které lidi už dlouho křičí. Activision nedělá nic co by nedělali ostatní, jen je v tom mnohem úspěšnější. Člověk si na to musí hold zvyknout nebo může být nasranější a nasranější.
      • Zvyknout? A co třeba se podívat za roh, po kvalitnějších hrách (Metro 2033 např.), ze kterých má člověk zážitek na pár let (nekecám) a ne na pár týdnů, a podpořit tak jejich hráče? A nebo jen si "zvyknout" a dál sypat peníze někomu, kdo to z herního trhu nejmíň potřebuje ? *8*
        • Tak to si šťastný člověk pokud ti zážitky ze singlu vystačí na pár let dopředu *1*, mě třeba ne proto jsem si musel zvyknout na dnešní standart. Čekat na dvě kvalitní hry za rok je pro mě bohužel trochu málo.
          • Šťastný člověk? Spíš mám jiné starosti (školu, přítelku, starosti doma atd) a tak když už mám nějak "zabít" svůj čas, tak něčím kvalitním a hodnotným - třeba ono zmiňované Metro 2033 mělo tak skvělý a silný 10ti hodinový příběh (bez MP), že jsem si ho s chutí zahrál 4x ! znova...i po 2 letech...a o tom to je, ne jen rok co rok vyplivnout litra za hru, kde člověk SP "dokosí" za pár hodin a pak jen perkuje ten samý ohraný MP znova a znova...jo, pro online leštění ega možná dobrý, ale jinak...
            Nemusíš být Ježíš, abys proti nim bojoval...sačí pohnout prstem, projít si recenze více her než jen CoD/BF, mrknout na videa a gameplay! (a ne jako už několikáty člověk tady - "předobjednáno, bude to určo upa pecka mega hra, nový endžín ooooooo tak to bude upa nejsuprovatější pařba pod sluncem)...kdyby si dotyčnej, když už fanda CoD, počkal aspoň na první gameplay... *7* ale ne...davová věc je tu znova...a znova... je mi líto jeho rodičů a toho kapesného...
            • Já toho hrál už hodně, jestli ti jde o to...a ne, neopírám se tu jen do jednoho člověka, těch je tu víc...a těžko říct, jestli to jsou trollové, nebo to myslí vážně...nicméně poslední čísla z prodejů to bohužel potvrzují. Prostě mě mrzí to, že (už) nekvalitní, nastavovaná a předražená hra díky takovým lidem rýžuje neskutečně, a kvalitní a originální tituly na kickstarteru skoro škemrají o podporu, aby mohly vzniknout... A s tou kvalitní hrou, to bylo myšleno tak, že hrajeme buď na zabití času (což je pak jedno co hrajeme) a nebo pro zážitek, a ten sem měl rozhodně větší (a nejsem sám) třeba ze SP Crysis 1 nebo Metra 2033, než ze SP a asi 100 hodin MP v MW1, kdy jsem zjistil, že je to vlastně o ničem...těšil sem se, že další díly se polepší, ale šlo to spíš z kopce a grafika pořád stejná (jen drobné detaily), přitom cena taky... a abys neřekl, končim tuhle debatu, je to jak házení hrachu na zeď... ale na 99 procent to bude stejná hra jako předchozí díly...
            • "Až někdy zkusíš kvalitní hru, pochopíš, že k "nabažení" ti stačí pár hodin..." To je co? Metro jsem hrál, nadprůměrná střílečka, která měla oproti knížce naprosto vykuchaný, stupidní příběh. Celou tuhle diskuzi jsi to začal na základě příspěvku jednoho trola! Jaký argumenty? Ja jen říkám že si každý muže koupit co chce. Nemusí potom číst příspěvky o tom jak je bezohledej vůči, vám chudákům kteří nemají co hrát protože se všichni chtějí podobat COD. Všechny tvoje příspěvky stojí na to jednom člověku který napíše že si dovolil předobjednat hru která ho pravděpodobně bude bavit. Na člověka který nemá čas hrát hry protože je moc zaneprázdněný všedními záležitostmi tu předvádíš docela dobrej výkon.
            • Plácáš tu nesmysly...nějaký kloudný argument by tu nebyl? Psal sem, že sem CoD hrál až do MW2 a BO1, pak už mi totálně zkazilo chuť...neřekl jsem, že lidi, co hrajou CoD, nic jinýho nehrajou...ale že si předobjednat něco, co nevim ani jak vypadá (ani jeden jedinej screen ze hry, nic), je trochu velká naivita...já žádnou botaniculu nehraju, to nevim kde si zas vyhrabal...a s Metrem? Zahraj si ho a pochopíš...říká se tomu kvalitní hra...to bylo CoD do MW1... *7* A je už docela trapný jak když se tu někdo ozve, tak je z něj hned jeptiška pomáhající v africe *15* lol...
            • To máte představu že všichni co hrají CoD hrají jen tuhle hru nebo co? Děláte jako bychom byli snad retardovaní a čekali celý rok jen na to až si zahrajeme jedinou hru co známe CoD*15* Člověk kterej hru nehrál by ji neměl hodnotit.
              Přečti si recenzi, pak jdi komentovat něco o čem víš pramálo, nakonec jsi na popáté dohraj Metro (Taky si občas něco zahraju 2-3x, ale Metro 4x za 2 roky to je vážně síla :D) a jdi konečně někam se svýma osvícenými názory. Já budu celej život hrát Botaniculu a Metro abych si od vás zasloužil odznáček "Pravého Hráče" *15*. Kdyby jste radši investovali čas do boje proti hladomoru v Africe, místo poučovaní o tom co máme hrát, uděláte líp.
            • Pro Darius: Ještě nepracuju (sem tam doučuju Aj), ale studuju, takže toho času moc nemám...a když nevíš, co je na tom hrát lineární hru 4x dokola, tak je vidět, že si zatim žádnou kvalitní nehrál *15* *7* .Zkus si někdy zalistovat v recenzích tvýho oblíbenýho žánru, než jen slepě "klik" předobjednáno....ono jsou kvalitní hry, ale moc se o nich neví, jelikož nemají na větší reklamu (jako tahle) a jelikož je plno hráčů ignoruje a radši slepě následuje ohrané AAA tituly, které už jen ždímají zašlé dobré jméno...pak teprv pochopíš, jak se peníze vyhazují. Hrál sem vše CoD až do MW3 a BO2, na to už sem neměl chuť...MW1 ještě jakžtakž, ale World at War a MW2 mě znechutili dostatečně, abych na tuhle značku už zapoměl...kde sou ty časy CoD1, kdy nebyl autoheal a MP byl bez levelování (leštění ega). Člověk u toho hraní dokonce musel i přemýšlet...teď stačí zalízt na 3 sec za roh a rozdýchat 5 ran z kulometu *7* *12* a pak sebrat připravený kulomet a tunu granátů a rozstřílet hordu tupě nabíhajících nepřátel....zábava jedna radost... Až někdy zkusíš kvalitní hru, pochopíš, že k "nabažení" ti stačí pár hodin kvalitního SP, místo 100 hodin v MP...
            • ZvacA
              ...ale měj na paměti že tím že si CoD koupíš ničíš hry i ostatním kteří chtějí víc než hloupoučkou milionkrát recyklovanou hru. Protože s takto slušnými zisky jiné hry už vycházet ani nebudou

estare, příteli, ty jsi strašná guma. Jak Hurvínek válku.
            • Pro Darius: Ne ty opravdu neznáš dobrou hru jinak by si věděl že i singl může mít několik desítek či stovek hodin. To je jedno hraj si dál své CoD, ale měj na paměti že tím že si CoD koupíš ničíš hry i ostatním kteří chtějí víc než hloupoučkou milionkrát recyklovanou hru. Protože s takto slušnými zisky jiné hry už vycházet ani nebudou.
            • Pane jo, dokonce přítelkyni, jak říkám šťastný člověk *1*, ještě mi napiš kde pracuješ. Nevím co je hodnotného na tom hrát lineární hru 4x dokola, možná pro toho kdo chce šetřit a nechce se mu krást. Hrál si poslední CoD nebo si jen četl recenze? 10 hodin v Metru je pro tebe dost ale 8 hodin + multiplayer v CoD to je zlodějna. Navíc když jsi tak zaneprázdněny měla by být kratší herní doba spíše plus.
            • ZvacA
              Káže ti to pěkně, což o to....
      • To neni až takovej problém jako cena, kterou za to chtějí...za pořád stejný MP posledních pár dílů by měli chtít maximálně cenu DLC a ne hned nové "aaa" hry... o to jde... ždímat nepřemýšlivé a neřešící lidi...
        • Hra stojí 800- to že si u nás v Českou je tak předražená je jiná věc. Vy tu pořád nemůžete rozdýchat přirážku 150 kč nebo co? *15*. Radši si spokojeně zahraju hru než abych neustále "přemýšlel" nad 150 korunami a bojoval za moje pochybné principy, problému mám dost, než abych byl nasranej kvůli takovéhle maličkosti. Nejsem Ježíš abych bojoval proti nenažraným korporacím.
    • Tak funguje moderní ekonomika. Uspokojení potřeby za nejnižší náklady. Za kvalitní titul si budeme muset zaplatit samy (kickstarter, greenlight) a bude jich málo...nedělám si ale iluzy, že budou
      • Ano je to tak, já také doufám v úspěch projektů s kickstarteru jako je například Planetary Anhilation. Pořádnou RTS jsem mimochodem neviděl ani nepamatuju, možná tak Wargame, za dalšími bych už mířil minimálně 5 let zpátky.
    • Odpověď pro Dariuse. Nevím proč se to šouplo sem.
  • maji to byt valecnici historii ? par jich tam chybi , 1sv, 2sv
    • Magister_Peditum
      1sv tam je. Je to ten týpek s hrncem přes ksicht, co drží pušku.
  • Proc neudelaj zase druhou svetovou omg...tohle je uplne trapny a dementni uz
    • Já bych chtěl WW1, ale to by se dětem asi nelíbilo.
  • Vsemu co byt jen naznakem priblizuje CoD se vyhybam jako cert krizi, jelikoz tahle radoby znacka se u me tak zdiskreditovala, ze snad jiz hloubeji klesnout nemuze.

Jo a nezapomente na pre-order protoze tohle se vyplati a hned 3x :-)))
    • Tahle "rádoby-značka" je jedna z nejvýdělečnějších značek v herním průmyslu. Závíst, čecháčku?
      • Závist? Těžko...použij mozek a zamysli se, PROČ asi je ta značka tak výdělečná....kvůli lidem (jako ty, nejspíš), kterým je šumafuk poměr "cena/hodnota" a kteří přemýšlí jako jeden člověk tady: "předobjednáno, bude to určitě pecka..."... to mluví za vše... A místo toho, aby zkusili kvalitnější hru s lepším zážitkem (příklad: Metro 2033 vydá příběhově za všechny poslední tituly CoD dohromady, přitom ale stojí míň, než předobjednávka CoD... *7* ), tak se "vezou" na vlně nastavovaný kaše, která za něco stála možná v MW1 (jinak CoD1 a 2 forever)...Paralela: je to jak s tričkama, místo toho, aby si někdo koupil českou značku za 500,- (vyrobeno v česku), tak dá radší za adiddas 750,- (vyrobeno v bangladéši)...místo toho, aby tak podpořil kvalitní menší značku, tak je utvrdí velkou korporaci v tom, jak stádově se chováme...
        • Utři si nudli u rypáku, strejdo, a nerozčiluj se, nebo ti praskne cévka. Neobhajuju to, jen tvoje formulace je mylná a zavádějící. Nejsem fanboy, i když CoD hraju. Ale stejně tak hraju Bioshock, Metro atd. Mě ta hra prostě baví. baví mě SP, baví mě MP. Cena/výkon? Mě litr za hru nevytrhne ( navíc když jsem si jistej, že mě bude bavit, není co řešit. Zmiňuju to protože jsem si předobjednal Aliens: Colonial Marines a málem sem se pos*al jaká je to sr*čka.)
          Ad Metro, jo, příběh přepsanej z knížky je dobré přisuzovat hře ;)
      • Spíš znechucení jak jsou příznivci této značky hloupí. Ale je mi jasné že třeba Red Orchestra by byla na tyto "hráče" moc těžká.
        • Já si myslim, že CoD hráči hrají i RO, jak jinak si vysvětlit ty houfy hráčů, co po respownu jen běží jedním směrem, dokud je nezkosí odstřelovači a kulomety?
          Respektive tím myslím RO2, RO1 zažila kvalitní klanové války :-)
        • Kozy
          Já tě obdivuju, že dokážeš hrát tak těžkou hru jako RO. *14*
        • conflig
          Já jsem zase znechucený z obou dvou táborů ze zapřísáhlých "haterů" a "fanboy" Jen těžko se tady dá najít člověk který dokáže říci něco objektivně. Já mám COD rád ale asi jen tak půl na půl 50% věcí mě baví a 50% věcí mě štve.

Někdy si chci zahrát nějakou "náročnější hru" ale někdy mám náladu si jen tak na půl hodinky zastřílet v MP a to mi stačí...
          • No mě například přestali jednoduché hry bavit po té co jsem se naučil hrát ty těžší. Pokud mám mluvit o CoD, hrál jsem 1,2,4. První díl byl skvělý, solidní zbraně, mapy a ani SP nebyl k zahození. CoD 2 bylo podobné jako jedna jen chování zbraní bylo horší a ten autoheal taky nic moc. Čtvrtý díl byl skok dolů, perky, nálety, helikoptéra, autoheal..... hrát se to dalo jen s mody. Co jsem koukal na gameplaye z dalších dílů tak věci co jsem nesnášel ve čtvrtém dílu se furt jen množily. Zjednodušování a mazání rozdílů mezi dobrými a špatnými hráči některými herními "pomocníčky" to mi fakt nesedělo.
  • MrSanta
    Hrát jako člen žoldácké skupiny "Ghosts", v nelineární kampani procestovat půlku světa při honbě za xyz v žoldu nějaké zkratky...
  • ten engin se jim povedl ta grafika vypada velmy fotorealisticky.
  • Very nice! Takze... in game intro? ;-)
  • KOCOUR: Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek`.
    • Magister_Peditum
      RIMMER: Myslím, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému, a to je, jak si budeme říkat. Buď "Liga proti slintajícím monstrům", nebo můj oblíbený název "Komise pro legalizaci teroristických organismů a jejich rehabilitaci ve společnosti". Má to jednu nevýhodu, zkratka je "KLITORIS". *15*
      • Divotvurce
        "Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou, letákovou kampaní."
  • predobjednáno. cod už ted mel velmi silnou pozici mezi fps a ted si predstavte co dovede s novým enginem. proste to bude nejlepší hra!!
    • God-of-War
      Velmi silnou pozici mezi FPS??? Jezisi Kriste...
      • Ronox
        Ikdyž to je smutný, tak prodeje mluví za vše. Furt se jim to vyplatí a je to asi nejvýdělečnější ipka momentálně. Je to škoda .. první 2 jsem si neskutečně užil v MP a pak ještě 4ku Modern Warfare. Pak už jsem byl nějak přebůmovanej a hlavně .. asi jsem dospěl :D
        • God-of-War
          Ja sem diky bohu nehral ani jeden dil...A ano, je to opravdu smutne.
          • Ronox
            Svýho času jsem měl první a druhý díl hodně rád. Nebylo to tak přepálený jako je to dneska. Já jsem skončil u 4ky a ta mě baví dodnes. Pak už tam jsou hrozný rádoby twisty v příběhu, Bayovská akce atd, ale za 1,2,4 si budu stát, že to byly dobrý díly :)
            • Ach co já se napařil dvojky a čtyřky. Čtyřka byla skok dopředu, 5 jsem taky koupil a není to špatný. Hraju i MW3 a pořád to je fajn, ale tento díl má podlě mě slabší mapy.
          • Smutné je spíš to, že kritizuješ něco, s čím nemáš žádnou zkušenost.
            • Já s tím zkušenost mám a to dost hroznou, jediné dobré CoD byl první díl.
            • God-of-War
              Ver mi, ze o to vubec nestojim;). Stacilo mi to videt u kamose.. otresny zazitek *11* .
    • Zrovna po shlédnutí teasru jsem si říkal, který blázen si to může, na základě tohoto, předobjednat. Bum. První komentář, první slovo - předobjednáno... :D Prostě smích
      • To víš, blbci si předobjednávají na základě pochybného teaseru který o hře nic neříká, hlavně že to je CoD. Kdyby to bylo jen o nich tak je mi to jedno, ale díky masivním prodejům těhle stupidních mainstream her pro masy (ne pro hráče) vychází čím dál tím méně dobrých her které jsou výzvou, protože se prostě vyplatí méně.
        • Jděte už někam s tím mainstreamem a "hráči", nechápu jak tu někdo může psát co je hra pro pravé hráče a co je odpad pro děcka. Hra je hlavně o zábavě, pokud chceš výzvu tak si jdi složit 5000+ puzzle nebo si zahraj tetris na nejvyšší rychlost. Takže pokud nehraješ jenom nezávislé podivnosti tak jdi ze slovem mainstream někam, si jeho součásti jako kdokoli jinej.
          • Ano ty jsi klasický příklad těch mas a fanboye rádoby her. Zábava pro vás jsou tyhle blbosti jsou jen proto, protože jste dobrou hru nikdy nehráli a tak se spokojíte s odpadem který má herní dobu 5 hodin, nevybalancovaný MP se špuntovkama místo zbraní atd. a jakákoliv lepší hra je pro tebe podivnost, protože jí nechápete/ neumíte. A laskavě mě do té svojí žumpy nezatahuj, nejsem její součástí, děkuji.
            • Asi nevíš co znamená slovo mindrák a proč je považuji za blbce vysvětluji výše.
            • Ty musis mit poradny mindraky, nepovazuju se za zadneho funboye COD, ale jednou za cas si ho rad zahraju, ovsem povazovat lidi co ho hraji za blbce a urazet je jen protoze hraji neco jineho nez ty...to me prijde vazne ubohost
            • Hraju všechno, rád si zahraju CoD, Zaklínače nebo Crusader Kings, z lidí jako ty co si hrají na něco víc jenom protože mají milnou představu o tom že nejsou součásti davu, tudíž jsou nadřazení běžnému člověku je mi špatně.
            • Třeba mě umínusujte tupí fanboys, nezájem, mínus od vás je pochvala. *2*
        • Tak nainstalovat DOSBox, Virtual PC (pro Win 98) a mastit zpátky starý klasiky... KingPin, Blood II, nedavno jsem dojel Metal Gear Solid....neuvěřitelná pecka
      • filias
        Proč? Protože je to konečně oficiálně oznámený. Neoznámenou hru si lze dost špatně přeobjednávat.
      • Kozy
        Proč?
    • BelaJBB
      Už dokázala, ešte len vyšiel prvý teaser a pozri na tie komentáre *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit