Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    super tak z COD 6 žeby som skočil rovno na COD 10? :D
  • Proč mi přijde, že to bude ubohá kopírka Ghost Recon? Už podle té rádoby masky? *1* *1* *1*
  • Další sh*t COD? :D :D
  • Pre-Order now?! Tak tohle mě dostalo. Ještě jsme neviděli jediný obrázek ze hry a oni už nabízejí předobjednávky! Po lži s BO2 a Nuketown 2025 mě do předobjednávky už nic nedonutí. To jsem vážně zvědav na ten nový engine, ale vzhledem k platformám to asi nebude nic, z čeho by mi spadla brada...
    • Jakápak lež, smím-li se zeptat? Já dostal plakát a Nuketown 2025, jak bylo avizováno.
  • Teda vážení... vidim pažbu M4 a že by jako nějaký emoce nebo chuť si tohle pořídit... nic
  • Magister_Peditum
    No, i ten gladiátor je nějakej divnej. Předpokládám, že má jít o typ Secutor, který má ale ozdobnou jezdeckou přilbu, ve skutečnosti by měl vypadat nějak takhle:

http://usuarios.multimania.es/polliceverso/secutor5.jpg

Navíc má chránič ruky na tý špatný.
    • Proč to řešíš? Jde o myšlenku toho teaseru.
      • Magister_Peditum
        Když už si dali tu práci, aby tu zbroj sehnali, tak si mohli udělat čas na 5 minut hledání na internetu, jak ji sestavit dohromady. To je jako by vrazili pěšákovi pilotovu helmu. *4*
        • walltar
          To je celkem normální ... takových faux pas je plný net. 99% lidí si toho nevšimne takže není důvod se vzrušovat.
  • Ha, ze by tak na odhaleni noveho xboxu bylo videt nejen projekt Respawnu, ale i nove COD. Zatim jsem ze hry vubec nic nevidel, ale presto (nebo mozna trochu i proto) mi to prijde za posledni roky nejzajimavejsi (z COD her). Nejake tajne infiltracni mise apod. Kdyz se kouknu zpetne na COD, tak tyto mise me bavily vzdy ze vsech nejvic. At uz ve starych COD nebo v tech novejsich.
  • Vegen
    Nový Engine? :D Bouchněte šampáňo :D
    • Zase na dalších 10 dílů...
    • Neuvěřim dokud neuvidim *15*
    • Neraduj se předčasně, tohle říkali u každýho druhýho dílu a vždycky to byl jen od základu stejnej kosmeticky upravenej Quake3 engine. IW nemají nikoho, kdo by uměl "vyrobit" engine.
      • Vegen
        Musíme doufat :D
    • ... protoze to je ta prvni vec, kterou takhle serie potrebovala ... :/

rad se necham prekvapit .. ale ocekavam, ze vetsina penez padne na PR, zbytek na novy engine a AI a gameplay zustne pekne po starem ..
  • Preklad:
    Sú takí, ktorí nosia masku aby sa skryli. A takí, ktorí nosia masku, aby nám ukázali za čím stoja.
    Inšpirovať, zjednotiť, vzoprieť sa, vraziť strach do sŕdc ich nepriateľov, a nádej, do sŕdc ich stúpencov. Sú takí, ktorí nosia masku, aby sa chránili, a sú takí, ktorí nosia masku, aby nás chránili všetkých.

Vysvetlenie:
    Dobrovoľný vojak, ktorý ide bojovať za záujmy toho kto platí, je žoldnier. Žoldnieri nosia masky preto, aby sa chránili. Keď robia zverstvá a vraždia nevinných, nechcú aby si ich neskôr niekto našiel a pomstil sa im. Nikto nenosí masku aby chránil nás všetkých, to je úplný nezmysel pre konzumentov reklamy, ktorí nemajú čas premýšľať. Žoldnieri si stoja za peniazmi, a nadšením pre vraždenie, a ukazujú to maskami démonov a lebiek, ktoré nosia. Vďaka žoldnierom bolo možné vytvoriť otroctvo, vytvárať vojny, lúpiť nerastné suroviny, a spôsobiť strach a teror v srdciach dobrých ľudí, aby títo boli ochotní zadarmo slúžiť svojim krvilačným pánom. Žoldnieri inšpirujú strachom vrstvu otrokov, zjednocujú územia pod okovy mocnárov, vzdorujú dobru a ľudskosti, a šíria teror v srdciach nevinných ľudí - svojich nepriateľov. Dávajú nádej pracujúcim, že ak budú poslúchať, nechajú ich na pokoji. A dávajú veľkú nádej panovníkom na získanie absolútnej moci. Chránia všetkých pred slobodou, a vnucujú ľudstvu otroctvo, strach a teror.

A toto je ďalšia reklama na vojnu, náborové video pre mladých hráčov, ktorých chcú neskôr verbovať do žoldnierskych radov, hneď potom, ako otupia ich súcit a ľudskosť brutálnymi video-hrami a akčnými filmami.
    • Voják není žoldák. Jsou to dva rozdílné pojmy. A pleteš si pojmy s dojmy. Většina vojáků nikdy po nikom nevystřelí a jejich jedinou prací budou rajony a pomoci při přírodních katastrofách a nehodách.
      WAKE UP.
      • Za komunizmu bola vojenská služba povinná. Keď je človek donútený ísť strieľať na iných ľudí, je to vojak. Keď to robí dobrovoľne za peniaze, je to žoldnier. Je jedno či tomu hovoria pandúr, žoldnier, nájomný vrah, alebo hrdina, služobník mocnára, šírič demokracie a svetový policajt. Žoldnier je žoldnier.
        • Magister_Peditum
          Takže třeba dobrovolník, který jde bránit svou zem je podle tebe co? Ta tvoje definice vojáka je asi nehloupější, jakou jsem, kdy slyšel. *1*
        • Ne, není. A nemusím ti to ani vysvětlovat, každej středoškolák, co si čte povinnou četbu, ví, co je to žoldnéř. Teda nevím, co máte za povinnou četbu na Slovensku, snad ne nějaký takový braky.
    • calwin
      žoldnieri sú bývalí vojaci ty intelektuál... nikdy by medzi seba nezobrali nováčika lebo je to ako s podnikaním... nemáš renomé profesionála, si vybavený...
      • ty intelektual, do pmc beru byvalych prislusnikov bezp. zloziek celkovo, nie len byvale gumy *6*
        • To prakticky vůbec. Berou se hlavně bývalí vojáci kvůli jejich výcviku. Většina PMC totiž výcvik nezajišťuje.
        • calwin
          gratulujem podarilo sa ti upresniť môj príspevok a zahrnúť do neho "bezpečnostné zložky" mudrlant... a čo si tým nového povedal? že do PMC zoberú aj hasiča, sbs, doktora a tak? :D tlieskam...
    • Takze po dohrani CoD sa pojdu vsetci hraci okamzite prihlasit do PMC? Mimochodm - kde maju naborove stredisko? Ja som este niekdy ziadne nevidel.
      • Paulcz
        docela by mě zajímalo jak to dneska chodí, jestli přijdou do nějakýho zapadákova verbovat balíky a nakecaj jim jak poznaj svět, děvky, prachy.. :)
    • Magister_Peditum
      Ano ano, války jsou špatný a vojáci svi*ě. Nějaká nová myšlenka by tam nebyla? *15*
    • vy jste úplně vyšinutí, i když něco ze skutečné podstaty jsi nakousl

Ve starověku se o bezpečnost státu stara šlechta, šlechtic si sám pořizoval koně, zbroj a výzbroj, stejně jako pro své ostroky, který mu v boji sloužili / později prakticky bojovali za něj.

tenhle systém se ukázal jako neefektivní a tak to dospělo tam, kde je dnes. Stát se členem ozbrojených sil je zaměstnání a jako takové musí vojáka kompenzovat - žoldem / platem. Ono je hezký, když tě hřeje nacionalismus a proti kulometum půjdeš dobrovolně, ale rodinu chlebem a vodou neuživíš
      • Šlachta sa starala o svoju bezpečnosť, na iných nikdy nezáležalo. To šľachta organizovala vojny, obyčajní sedliaci vojny nechceli. Šľachta nič netvorila, všetko čo sa vyprodukovalo robili otroci/služobníci, šľachta si to len privlastnila a zobrala zásluhy a hlavne podiely.
        Systém bol naopak veľmi efektívny, podarilo sa im šíriť otroctvo a rabovať a plieniť svet. Na vytvorenie celosvetového impéria najskôr umocnili nacionalizmus, teda štáty, aby ľudia bojovali a zabíjali sa navzájom na "ochranu" svojich národov a území. Ale teraz keď hranice miznú a všetko sa zlieva do nového impéria, páni už nemôžu počítať s tým, že ľudia pôjdu zabíjať iných ľudí len preto, že títo žijú na inom území a hovoria inou rečou. Preto znovu vytvárajú takzvanú "profesionálnu" armádu žoldnierov. Mix nájomných zabijákov z celého sveta, ktorí bojujú za záujmy korporácií. Takže naozaj dnes páni presviedčajú ľudí, že keď si chrániš svoj národ, tak je to zastaralý nacionalizmus a si malý Hitler. A že ľudia ktorí sú chrániť svojich blízkych sú hlupáci, pretože dnes sme predsa medzinárodní a všetci sme v podstate rovnakí.
        Zamestnanie môže byť čokoľvek, za čo ti iný platia, to vôbec neospravedlňuje čo robíš.
    • TheGGG
      http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwuiry4fXg1qgyccao1_500.jpg
  • No, hlavně aby se jim povedlo konečně po letech udělat kvalitní hru, já bych jim to i přál :) no a taky hráčům, kteří jsou bohužel už z těch špatných her tak zblblí, že zaplatí klidně ještě víc peněz za hru ještě horší, hlavně když je to značka....snad to tak tentokrát nebude ;)
    jo a použití slova "dementní" v článku není zrovna dobrou známkou úrovně, to jen tak aby se neřeklo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit