Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Velmi silnou pozici mezi FPS??? Jezisi Kriste...
  • Voják není žoldák. Jsou to dva rozdílné pojmy. A pleteš si pojmy s dojmy. Většina vojáků nikdy po nikom nevystřelí a jejich jedinou prací budou rajony a pomoci při přírodních katastrofách a nehodách.
    WAKE UP.
  • To prakticky vůbec. Berou se hlavně bývalí vojáci kvůli jejich výcviku. Většina PMC totiž výcvik nezajišťuje.
  • calwin
    gratulujem podarilo sa ti upresniť môj príspevok a zahrnúť do neho "bezpečnostné zložky" mudrlant... a čo si tým nového povedal? že do PMC zoberú aj hasiča, sbs, doktora a tak? :D tlieskam...
  • ten engin se jim povedl ta grafika vypada velmy fotorealisticky.
  • Very nice! Takze... in game intro? ;-)
  • Magister_Peditum
    RIMMER: Myslím, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému, a to je, jak si budeme říkat. Buď "Liga proti slintajícím monstrům", nebo můj oblíbený název "Komise pro legalizaci teroristických organismů a jejich rehabilitaci ve společnosti". Má to jednu nevýhodu, zkratka je "KLITORIS". *15*
  • KOCOUR: Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek`.
  • Spíše při posledních dílech vývojáři vařili z vody ;)
  • Zrovna po shlédnutí teasru jsem si říkal, který blázen si to může, na základě tohoto, předobjednat. Bum. První komentář, první slovo - předobjednáno... :D Prostě smích
  • Neraduj se předčasně, tohle říkali u každýho druhýho dílu a vždycky to byl jen od základu stejnej kosmeticky upravenej Quake3 engine. IW nemají nikoho, kdo by uměl "vyrobit" engine.
  • BelaJBB
    Už dokázala, ešte len vyšiel prvý teaser a pozri na tie komentáre *1*
  • MidnighT91
    Míša by potřeboval krabici KFC a meloun...
  • Oni dělali 9x simulátor vaření ? O.o Vlastně jo...poslední díly byly asi tak náročný, jako příprava čínský polívky...
  • Tikov
    1. světová válka- nepředstavitelně troufalé přepady v Alpách, boje obrněných vlaků a jízdních jednotek na východě, vyhazování celých kopců na západě, první letecké souboje, první nasazení útočných pušek... pravda absolutně nudné a nezajímavé téma *2*
  • Charisma... *15* aha... *15* a ty si myslíš, že tihle herci budou ve hře ? *7* TheGGG, tvoje IQ právě oficielně kleslo pod nulu...a nebo si fakt jen trapnej troll...vyber si...
    Sbírat poslední díly CoD je asi to samý jako mlátit se 10x do prstu s tim, že poprvý to bylo fajn... O hře to neřiká ani ň a kde si vzal to, že se o kvalitu nebojíš, to by mě fakt zajímalo...
    P.S. Jestli si troll, tak už přestáváš být vtipnej a pokud ne, je mi tě líto...
  • walltar
    To je celkem normální ... takových faux pas je plný net. 99% lidí si toho nevšimne takže není důvod se vzrušovat.
  • Kolega to myslel dobře, moderní bojování je už poslední roky trochu omleté (samé M4 a Kalachy), tak proč neudělat návrat k WW2 v novém kabátě? (nový engine) I když už z ww2 známe snad vše, tak proč to nezpracovat nově...vždyť je tam tolik obsahu, že by to stačilo na 5 her i s datadisky... Konečně zpracovat Normandii v dlouhé příběhové kampani, Afriku, tažení spojenců Itálií, bitvy okolo rudého moře, Kursk (tanková bitka), Pacifik...atd...komu vadí, že už to bylo v CoD1 a 2...však ty hry slavily obrovský úspěch a hráli se roky na netu... Já být na jejich místě, vrátil bych se sem, a udělal zase normální hru v tempu CoD1 a 2 a ne World at War (na který sem se moc těšil) kde jako voják utíkáte koridorem, kde je 10 kulometů a 20 rakometů na každém rohu připravených (pro koho asi...) pro vás a vy jen držíte Sprint a levé myšítko celou hru... nikdy nezapomenu na misi v CoD1 na přehradě (sabotáž), nebo datadisku na tom přímořském bunkru...CoD přece neni jen o utíkání a kosení v koridoru, však si vzpomeňte jak hra začínala - skupina vojáků se prostě pozvolna probojuje k cíli, popř. samostatné mise... Pak tu máme vietnam, který více méně v žádné novější hře není, a ve starších (snad krom vietcongu) pořádně zpracovaný není...to by taky vydalo na celou hru i s datadiskem... a pak 90. léta, když už moderna... Ale pokud se bude hra tlačit stále dopředu, tak z ní bude brzo sci-fi...a to k serii CoD prostě nepatří...
  • ty intelektual, do pmc beru byvalych prislusnikov bezp. zloziek celkovo, nie len byvale gumy *6*
  • predobjednáno. cod už ted mel velmi silnou pozici mezi fps a ted si predstavte co dovede s novým enginem. proste to bude nejlepší hra!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší