Přejít na výpis diskuzí
Válečníci v maskách představují Call of Duty: Ghosts
1.5.2013 | Aleš Smutný
206 příspěvků
-
Jste nahlášen PČR z důvodu otevřeného podporování rasismu.
EDIT. Doufám, že shnijete v pekle. *16* *16* *16* -
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwuiry4fXg1qgyccao1_500.jpg
-
Nový Engine? :D Bouchněte šampáňo :D
-
Preklad:
Sú takí, ktorí nosia masku aby sa skryli. A takí, ktorí nosia masku, aby nám ukázali za čím stoja.
Inšpirovať, zjednotiť, vzoprieť sa, vraziť strach do sŕdc ich nepriateľov, a nádej, do sŕdc ich stúpencov. Sú takí, ktorí nosia masku, aby sa chránili, a sú takí, ktorí nosia masku, aby nás chránili všetkých.
Vysvetlenie:
Dobrovoľný vojak, ktorý ide bojovať za záujmy toho kto platí, je žoldnier. Žoldnieri nosia masky preto, aby sa chránili. Keď robia zverstvá a vraždia nevinných, nechcú aby si ich neskôr niekto našiel a pomstil sa im. Nikto nenosí masku aby chránil nás všetkých, to je úplný nezmysel pre konzumentov reklamy, ktorí nemajú čas premýšľať. Žoldnieri si stoja za peniazmi, a nadšením pre vraždenie, a ukazujú to maskami démonov a lebiek, ktoré nosia. Vďaka žoldnierom bolo možné vytvoriť otroctvo, vytvárať vojny, lúpiť nerastné suroviny, a spôsobiť strach a teror v srdciach dobrých ľudí, aby títo boli ochotní zadarmo slúžiť svojim krvilačným pánom. Žoldnieri inšpirujú strachom vrstvu otrokov, zjednocujú územia pod okovy mocnárov, vzdorujú dobru a ľudskosti, a šíria teror v srdciach nevinných ľudí - svojich nepriateľov. Dávajú nádej pracujúcim, že ak budú poslúchať, nechajú ich na pokoji. A dávajú veľkú nádej panovníkom na získanie absolútnej moci. Chránia všetkých pred slobodou, a vnucujú ľudstvu otroctvo, strach a teror.
A toto je ďalšia reklama na vojnu, náborové video pre mladých hráčov, ktorých chcú neskôr verbovať do žoldnierskych radov, hneď potom, ako otupia ich súcit a ľudskosť brutálnymi video-hrami a akčnými filmami. -
No, hlavně aby se jim povedlo konečně po letech udělat kvalitní hru, já bych jim to i přál :) no a taky hráčům, kteří jsou bohužel už z těch špatných her tak zblblí, že zaplatí klidně ještě víc peněz za hru ještě horší, hlavně když je to značka....snad to tak tentokrát nebude ;)
jo a použití slova "dementní" v článku není zrovna dobrou známkou úrovně, to jen tak aby se neřeklo.... -
Haha, vím, že si troll, ale zasmála jsem se.
-
Docela pěkné, ale líbilo by se mi to více, kdyby na konci rozžehl světlo a až potom si sundal masku, působilo by to více mysteriozně a já nevím, ale mně ti extrémní hezouni k tomudle prostě nesedí.
-
seriál vikingové je pekně ubohý, hraje tam pět herců a když se nikdo nedívá tak si nalepý fousy a předtírají že jich je deset
-
Bohužel například v seriálu Vikings se na rozích vyloženě šetřilo ... i na helmách. Prostě viking bez rohů to není ono ... ještě křídla sou přijatelné.
-
Vypadá to luxusně, trailer skvělý a ti chlápci na konci měli pořádný charizma. To se ve hrách většinou nevidí, hlavni hrdinové jsou nesympatický trubky, ale tady by to konečně mohla být ta správná drsná parta. O kvalitu hry se nebojím, sběratelky posledních pěti dílů CoD serie budou mít na poličce brzy dalšího kamaráda.
PS: nevím co tu melete o vikinzích za nesmysly. Vikingové na helmách rohy nosily, akorát se pak začala šířit ta hloupá pověra že je nenosily. Dost dobře je to vidět v historickém vikingském filmu Asterix a vikingové -
Tak jestli někdo ten teaser pochopil jinak nž píšeš tak vážně začínám pochybovat o obecné inteligenci ... vždyť to bylo absolutně předhozené na talíři bez nějakého hlubšího promyšlení.
Nebo někdo má dojem, že v novém COD budou pobíhat indiáni a vikingové? I když po zombiích bych s tomu až tak nedivil. Možná Zombie vikingové? -
říkáš, že už od prvního MW jo? *2*
-
Jo určutě přídou s novým enginem ... nebo minimálně přejmenují ten starý. *1*
Ale pokud by s novým enginem nepřisli tak by nové COD mohlo mít název tak leda "Prehistoric". -
o co by taky mělo jít jinýho než o tajnou jednotku, na podesáté z toho simulátor vaření asi dělat nebudou *6*
-
Utři si nos do rudý vlajky kryptofašistický komunisto
-
to je ale mile, naucil si sa pisat v skole a hned si sa venovat CoD *3*
-
2.WW / Korea tam bych částečně souhlasil, že v dnešní době je to pasé.. ale ne rozhodně kvůli vybrakování tématu nakonec kdo by nechtěl vidět velkolepé bitvy v podobě současných enginu? Zahraj si 10 let starou hru z období 2.sv a srovnej si dnešní FPS pecky... problém bych viděl, že dnešní fpska jsou zameřené na customize zbraní a různé vychytávky což prostě do období 2.sv nedáš
-
Další CoD ? ale no táák :D
-
tu ghost blbost jsem viděl na nějakejch fotkách z Afghánistánu a přijde mi to stejná sra*ka jako lebka totenkopf, totální hnus
-
Tím samozřejmě chci nastolit nový trend čím míň toho víš o Call of Duty tím víc seš freecoolin