Přejít na výpis diskuzí
Válečníci v maskách představují Call of Duty: Ghosts
1.5.2013 | Aleš Smutný
206 příspěvků
-
Nový engin je 100% potvrdeny *3* takze dufat netreba v to ze bude ale v to ze snad bude este lepsi ako ten co je teraz, pisem o CoD uz dva roky a mam dost info *4*
pisalo o tom Activision vo svojej tlačovej správe hneď po vydaní teaseru -
voe!!! Jak nevyznáš *1* Dyť já ani nevím jak se jmenoval poslední díl :D
-
Nj, ale máš na výběr
Před I světovou - koně a muškety . (hm, tak jak nad tím uvažuju, tohle moc zpracované někdy nebylo, nemusela by to být špatná blbina)
I světová válka - málo atraktivní, používaly se jen pušky a plazilo zákopy, nepřitáhlo by to tolik lidí i kdyby hra byla kvalitně udělaná
II světová válka - totálně vybrakované hrama před 10 lety (a právě hrama jako COD1,2 a celou tou generací:), tedy taky není už atraktivní)
Korea/Vietnam - zajímavé, ale přiliš lokální konflikt, jedno prostředí, malá variabilita, navíc namálo her už taky bylo.
No a potom vše mezi 1970-2020 je současnost - moderní válka. podle mě tam ještě nějakou dobu zůstaneme. nabízí pořád ještě místo pro inspiraci.
Pak ještě větší budoucnost - a to je sci-fi, tam se to blbě předjímá, aby věci vypadaly uvěřitelně a hráč se s tou dobou identifikoval.. -
Aha, takze keby bolo CoD v prvej alebo druhej svetovej vojne, uz by to bolo na dva brda alebo ako ? Ale chapem, kopnut si treba...Black Ops 2 je zatial najrevolucnejsie a najlepsie CoD ake vyslo, co sa tyka SP a aj MP, najprv si to aspon zahraj, potom pis svoje blbosti...Ale chapem, cize podla teba nemusia nic menit, mozu vydat to iste bez zmien, uplne ak zmenia casovu lokaciu, bude to uz ina hra. Vyborna logika.
-
Snad to posounou dál, jinak teaser povedenej *5*
-
Těch pár let na tom co jsem napsal vůbec nic nemění. Pořád je to na jedno brdo. Mluvím o celkové tématické, dějové a časové změně. To, že třeba jeden díl bude zasazen do roku 2001 a další třeba do 2020 je stejně velká změna, asi jako když si jednou nasadím nejprve pravou ponožku a jindy nejprve levou.
-
to víš, rozvíjí "mytologii"
-
Mezi těmi všemi zamaskovanými válečníky mi chybí nějaký člen ku-klux klanu....
-
Pravdu díš
-
Teaser pěknej. Hru bych předem rozhodně neodsuzoval. A budu doufat, že příjdou s novým enginem.
-
Nemyslím to zle, ale dle reakcí z komentů, které jsem si přečetl, to fakt vypadá, že to dost lidí asi nepochopilo.
-
Ked si si nevsimol, tak posledny diel zmenil dobu a bol z buducnosti...Ale kopnut si treba aj tak, chapem.
-
Mimochodem většina lidí tady ten teaser asi nepochopila nebo neposlouchala o čem ten člověk mluví. Můžete zapomenout, že by se ve hře objevilo tematicky něco z toho co jste v tom teaseru viděli až na ten poslední záběr. V celém teaseru šlo jen o to, že v různých dobách různí válečníci používali masky z různých důvodů, což mělo na konci závěrečnou pointu při záběru na bandu vojáků ze současnosti, že jsou tací, kteří mají masky, aby nás všechny chránili. Dám ruku do ohně za to, že o téhle skupince (nebo konkrétně jen o tom jednom maskovaném vojákovi) to bude.
-
Ať už proboha konečně změní dobu, do které je hra zasazená. Proč neudělat něco z první světové nebo po X letech něco zajímavého z druhé světové. A našlo by se i pár dalších variant. Bohužel podle teaseru to vypadá, že to bude zase stejné prostředí jako v posledních 20 CoD hrách (nebo kolik jich za poslední roky vyšlo). Pořád dokola "současnost" (+/-)
-
To asi nebylo na Vikinga jako takovýho, ale spíš na ty rohy na přilbě, který jsou docela směšný. Vikingové si na helmy rohy nedávali, to je jen rádoby cool stylizace z filmů a komiksů.
-
Já bych dal spíš mínus jedna za toho vikinga. Je to neúcta k práci cizích lidí. COD MW série od Infinity Ward jsou špičkové kvalitní vidoehry, a je na co se těšit v dalším díle. Stejně to mu dá ALeš Smutný zase 9/10, aby měl na jídlo.
-
já se v codu nevyznám, ale nebyl Ghost populární postava (přesně s touhle maskou), která umřela v MW2? Tady někomu docházej nápady, mám dojem.
-
Už je dokonce i oficiálně oznámeno COD Ghosts 2 na listopad 2015.
-
kdyby to alespon brali s nadsázkou jako Expandables, ale oni ty svý nacionalistycký keci a hořící americký vlajky, řítící se mrakodrapy a zabíjení ve jménu svobody myslí vážně
-
Já Activisionu docela věřím, rozhodně víc jako EA, přímá konkurence se pomalu dotlačuje a určitě nechcou přijít ani o jeden dolar který by na nás mohli vydělat, musí jim být jasny že určitá modernizace je pomalu potřeba.