Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiňte, že se budu znova opakovat, ale tohle je nejnovější článek, tak aby lidé, kteří to hrají měli informace:
    Zdravím zdejší osazenstvo. Možná to bude ode mně trochu offtopic k článku, ale zase tak moc ne. :) Kdyby někoho zajímala koncentrovaná aktivita kolem této hry, včetně možné aktivní komunitní diskuze pro rozumné lidi. Ale i konstruktivní kritiky jsou vítány. :) Ještě se toho dost změní. Prostě sledujte www.planetside2.cz

Promiňte tedy za offtopic a doufám, že někteří se ukáží, protože ačkoli to není nejlepší hra 10 letí, tak i přesto má docela rozumnou členskou základnu z našich končin. Tak proč neprobrat věci i jindy než u komentářů k článkům.

Ať jsi TR, VS, NC, tu se to neřeší, tady to je pro všechny...

Díky *5*

P.S.- Na Foru už najdete nějaké zajímavé informace apod.
  • PS2 je totální nářez, ale solo to hrát, to člověk musí vědět co dělá jinak buď pořád umírá nebo nemá na výsledek bitvy žádnej vliv.

Konec konců je to MMOFPS. Mě teď ještě dobíhá membership ale pravda že už jsem to asi měsíc nehrál, holt jsou teď hry který mě baví víc a zase takovej střílečkovej fanatik nejsem, ale pokud chci masivní FPS bitvy tak nehraju Battlefield, ale PS2.
    • conflig
      ale i sám je to zábava, pokud zásobuješ nebo léčíš spoluhráče kteří pak zničí třeba tank, tak máš hezký pocit ze spoluúčasti *1*
  • Alespoň se hraním hodně podobá BF2, takže s dalšími díly BF mi EA může vlézt na záda.
  • Pete.palis
    Planet 2 mastim od vydání do teď *14*
  • Veskoslav
    Jinak doporučuji zapnout i starým hráčům. Poslední patch přinesl drobný dotazník, kdy po vyplnění Vámi preferovaného hraní dostanete zbraň+skin na všechny povolání a zbraně.
  • 1:44 nějvíc borec :D
    • so real, proto nehraju strilecky
      • A proč sem tedy chodíš oxidovat k něčemu, co Tě nebaví?
  • Mechové nejspíš nebudou, na roadmapě to dali do kategorie ,kde není jisté jestli to předají.
  • slavek.skara
    Celkem mě ta hra chytla na odreágování....jen by mě zajímalo jestli mají v plánu přidat Mechy nebo jiné jednotky...
    • Pete.palis
      a já bych na to možná vsadil...;)

http://imageshack.us/a/img543/6092/ncmech.jpg
      • Kozy
        Nemyslim si, sice se o tom mluví pořád, jenže je otázka jakou by plnili funkci. Máme tu MAXe, Harraser a Lightning. Nějak mi do tý skládanky nezapadá.
      • slavek.skara
        Kruci doufám jen že to dostanou i Terran Republic :)
        • Pete.palis
          *5*
          Terra
          http://imageshack.us/a/img208/4985/trmech.jpg
          Vanu
          http://imageshack.us/a/img32/5521/vsmech.jpg
          • Kozy
            V pohodě :)

Tak jak to píšeš by to asi smysl mělo, ovšem nechtěl bych být v kůži řidiče, ten Mech bude vidět na hony daleko. Jenže když si to tak vezmeš tak na ten průzkum a podpůrný zbraně tu už máme buginu.
            • Kozy
              To jsi mohl říct rovnou a nemuseli jsme to tu tak sáhodlouze probírat *1*
              Když už ale Mechy tak radši ty v Hawkenu.
            • Veskoslav
              No pro mě je argument. Protože mech!:-D
          • Kozy
            Jo jenže tohle je fan art, takže to vůbec nic neznamená. Popravdě Mechy tam vážně nechci, rozházely by už takhle křehkej balanc.
            • Veskoslav
              Jo MAX. Promiň, nejtěžší pěší jednotka:-D Vím, spletl jsem se. No nevím, jak u Tebe, ale když bojujeme, tak první, co uděláme, když napadneme základnu, pozabíjíme Maxe. Nemají štíty a jejich neohrabaný pohyb a pomalost může být jejich nevýhodou. Roboty bych viděl něco jako mezičlánek mezi tebou zmíněnou těžkou pěchotou a lehkou vojenskou podporou, kdy by spíše sloužil k průzkumu a byl vybaven spíše podpůrnými zbraněmi.
            • Kozy
              Jsi si jistej že víš o čem mluvíš? MAX a vozidlo? Neřekl bych že by měl problém dostat se na základnu.
            • Veskoslav
              Max je vozidlo, robot se může dostat snadněji do zástavby základen. A pokud by jej šlo přivolat přes maják jako třeba je v Titanfall, tak by to také změnilo systém boje.
            • Kozy
              Na to už tu je MAX.
            • Veskoslav
              Ani ne, záleží na co by byly zaměřeny a jak budou postaveny. Ono se také řeklo, že příchodem těžkých bugin a zdražení lehkých čtyřkolek, se čtyřkolky nebudou používat. A čas ukázal, že to není pravda. Ono fakt záleží, jak a na co by tyto kolosy byly používané. Jako podpora či oblek pro pěchotu je to fajn.
        • Veskoslav
          Už tak máte nejsilnější tanky ve hře:-D Mechy nechte nám:-D
          • Nejsilnější tanky TR? Mám pocit, že mojeho Prowlera šmouláckej Vanguard rozstřílí na cucky ani se nenaděju...a to nemluvím o šmoulím štítu...zatímco Prowler má jen hloupý ukotvení :/
            • Kozy
              a za cenu designu :)

http://img593.imageshack.us/img593/8513/prowler.jpg
            • Veskoslav
              TR má nejsilnější tanky z pohledu palebné síly. To i sami vývojáři řekli. Museli ale obětovat obranu za cenu masivní destrukce.
          • slavek.skara
            Ne ne my chceme vše i planetu ! Sic bude válka *2*

A teď vážně to bych možná aji přešel na druhou stranu kvůli mechům :-D
    • Kozy
      Na ty Mechy bych nevsázel.
    • Veskoslav
      Tak postupně by mělo být až 4 druhy leteckých a 6 druhů pozemních jednotek. Přidávají se postupně. Bugyna a upravená "motokára" také nebyla od začátku.
      • slavek.skara
        Ok díky, já se přiznám že na ty letadla jsem levej :) Zatím mě nejvíce jde bojovat s tankem tak mě zajímalo jestli bude třeba i časem pořádný mech :)
        • Veskoslav
          Já se přiznám, že jsem byl taky. Ale furt jsem zkoušel a zkoušel a teď už umím lítat obstojně. I s Galaxy umím už dělat výsadky, aniž bych všechny nepozabíjel.
          • slavek.skara
            tiše závidím :)

Mám jen jeden dotaz na co jsem nepřišel. Když jsem ve vozidle a nelibí se mě místo jak se přesadit na jiné ? Myslle jsme že je to dle num klávesnice dle čísel ale není :)
            • slavek.skara
              Chlape díky moc tak Fka mě nenapadla :)
            • F1 je řidič, F2 bývá střelec F3 taky..pak dál F4 a F5 a F6 a dál v Galaxy. jinak původním planetside mechové byly, já sem rád, že tady nejsou, nesnáším robůtky a tak, i max mě tu sere, ale vypadá to, že časem taky něco takového bude.
  • Da se to uzit i ted, X mesicu po vydani, a navic v jednom cloveku bez komunikace a party spoluhracu? Nebo se takova osoba ztrati a nevyuzije poradne moznosti hry?
    • slavek.skara
      Dá se vyžít a za blbnout. Ze začátku je to nuda ale později když si vylepšíš trošku zbraně a vybavení se to rozjede. Výhoda je že ač nikoho neznáš můžeš přiskočit k tanku nebo k letadlu (či jiné technice) a tam pokud hráč nemá parťáka zastoupit druhého střelce ( U výsadkových letadel je to sranda). Navíc si můžeš zadat že vždy při nalogování do hry tě to hodí do týmu takže najednou máš i parťáky které neznáš a fungujete společně. Ne vždy sice ve hře ostatní fungují jako tým ale někdy se to zadaří. Velice ti doporučím si vybrat jedno povolání a držet se ho ...krom získávání zkušenosti které ti odemykají zbraně v něm získáváš i profesi na zbraně atd..když to budeš pořád točit tak se moc rychle nevypracuješ.

Ale na druhou stranu hloubku tam nečekej a umírat budeš skoro pořád stejně jako ostatní je to prostě válka .
      • Jo jo, stahnul jsem to, pak me asi 100x za sebou smahli, ani nevim odkud, tak jsem to zbabele vypnul:-) Planuju se vratit, ale musim sebrat odvahu. To jsou ty svinske mmorpg, vysel jsem jejich parenim ze cviku a to jsem byl v multaku FPS kdysi na stredni obavany protivnik:-)
        • Veskoslav
          Tak ono takové MP v rámci FPS moc není:) Ono když jdeš přes výsadek, to je teprve sranda:-D A ještě v noci.
        • slavek.skara
          Ja FPS moc nehraji, spíše mám rád staré old scool hry (RPG a ST) ale ani novým se nevyhýbám. Zas na druhou stranu když se potřebuji odreagovat tak zapnu buď tohle nebo War Thunder a jedu....

Co se týká Planetside tak prostě tam je to o smrti a jen o smrti :) Nesmíš moc stát na místě musíš počítat že existují odstřelovači a že prostě nikde a nikdy nejsi v bezpečí..a když se ti zdá že si našel dobré místo tak *prask* jsi mrtvej...ať už odstřelovač nebo letadlo prostě vždy tě něco sejme...jednou jsem sundal tři nepřátelé v řadě jen díky tomu že se neotočili říkal jsem si jaký jsem pašák...*prask* ze zadu mě sundal hráč který nás oběhl prostě o tom to je.

Teď už mám u Havy Assaulta lepší výbavu ( body za hraní a levely) a už je to lepší kafe...zbraň mě netančí čardáš když střílím a i štít už něco vydrží, u tanku mam termovyzi což vždy překvapí infiltrátory co si myslí že jsou neviditelní a je to sranda:)
          • Prostě je to tak, že v bitvě tady není 32x32 hráčů ale třeba 200x200 a tudíž, i když si myslíte, že jste jednu místnost od nepřátel třeba vyčistili, tak tam vždycky jsou další...protože je tam prostě hromada hráčů...ale osobně mám z bitev v PS2 konstruktivnější pocit bitvy než například v BF4...V PSku tam musí hráči do bitvy po respawnu doběhnout od sundereru/spawnu zatímco v BFku jste v baráku, proti vám jeden nepřítel kterého už už zabíjíte a *bum* z jednoho jsou najednou 4 protože se u něj respawnovali jeho kamarádi a vy jste v ****
            • Je to docela paradox ,že sci-fi Planetside 2 je mnohem realističtější a s větší možností taktizování než rádoby realistický Battlefield.(i když i ten má své kouzlo)
            • Veskoslav
              Navíc oproti BF je systém velitelských skupin vyřešen mnohem lépe pro mnohem více lidí.
  • No, ma to trochu vacsiu mapu, ma 64 km stvorcovych a naraz sa moze na mape nachdzat az do 2000 hracov..::D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit