Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Styl boje je to díky tomu masivnímu nasazení pěchoty a né bezcílném 'hurá na ně'
    Vím, že se ti to bude zdát neuvěřitelné ale i v 1.sv.válce se bojovalo o klíčové body - města, mosty, kopce etc
  • Jistě, kdybych o tom něco tak bych všude poslal balistický rakety a nebo rovnou taktický nukleárky...a to jen proto, že je moderní doba, ono takovou vojenskou základnu zabereš raketou a pěchotu si dneska USA nebo Rusko vydržuje na přehlídky
  • no ty toho taky zrovna moc nevíš... a hlavně, dokud se to nevyzkouší v praxi, jsou to jen teorie...zůstanme u arkády, jde o zábavu (to jen reakce na PVO typu S400 tajfun, co má dosah 350+ km a dnešní systémy PVO, které jsou schopny zachytit cíl o 1m2 na 70+ km ;-) aaa ony ani nejsou naváděny termálně
  • ty o vojenstvi a realite vis prd
  • Kozy
    To jsi mohl říct rovnou a nemuseli jsme to tu tak sáhodlouze probírat *1*
    Když už ale Mechy tak radši ty v Hawkenu.
  • a jeje kolega ktery to zrejme hraje, mi tady nad tebou odepsal že je to vlastne styl valčení prvni svetove valky, hura na ne. takže je asi neco spatne.
    ale chapu že když nekdo neco vytkne oblibene hre tak se minuskuje ve velkem *3*
  • Veskoslav
    No pro mě je argument. Protože mech!:-D
  • Ano...dole ti to psal kolega...scénář je zabrat důležitá zařízení
  • Alespoň se hraním hodně podobá BF2, takže s dalšími díly BF mi EA může vlézt na záda.
  • Kozy
    V pohodě :)

Tak jak to píšeš by to asi smysl mělo, ovšem nechtěl bych být v kůži řidiče, ten Mech bude vidět na hony daleko. Jenže když si to tak vezmeš tak na ten průzkum a podpůrný zbraně tu už máme buginu.
  • Veskoslav
    Jo MAX. Promiň, nejtěžší pěší jednotka:-D Vím, spletl jsem se. No nevím, jak u Tebe, ale když bojujeme, tak první, co uděláme, když napadneme základnu, pozabíjíme Maxe. Nemají štíty a jejich neohrabaný pohyb a pomalost může být jejich nevýhodou. Roboty bych viděl něco jako mezičlánek mezi tebou zmíněnou těžkou pěchotou a lehkou vojenskou podporou, kdy by spíše sloužil k průzkumu a byl vybaven spíše podpůrnými zbraněmi.
  • conflig
    ale i sám je to zábava, pokud zásobuješ nebo léčíš spoluhráče kteří pak zničí třeba tank, tak máš hezký pocit ze spoluúčasti *1*
  • Kozy
    Jsi si jistej že víš o čem mluvíš? MAX a vozidlo? Neřekl bych že by měl problém dostat se na základnu.
  • nekrmte toho potrata *7*
  • Veskoslav
    Max je vozidlo, robot se může dostat snadněji do zástavby základen. A pokud by jej šlo přivolat přes maják jako třeba je v Titanfall, tak by to také změnilo systém boje.
  • Áno, ten strategický objekt jako například bio laboratoř k výzkumu nebo rafinérii kvůli surovinám bych nedobýval, ale zničil, protože ty suroviny jsou mi přece k ho*nu a výzkum taky tak :D Když už je troll debil, tak to je moc hardcore
  • Kozy
    Na to už tu je MAX.
  • Veskoslav
    Ani ne, záleží na co by byly zaměřeny a jak budou postaveny. Ono se také řeklo, že příchodem těžkých bugin a zdražení lehkých čtyřkolek, se čtyřkolky nebudou používat. A čas ukázal, že to není pravda. Ono fakt záleží, jak a na co by tyto kolosy byly používané. Jako podpora či oblek pro pěchotu je to fajn.
  • PS2 je totální nářez, ale solo to hrát, to člověk musí vědět co dělá jinak buď pořád umírá nebo nemá na výsledek bitvy žádnej vliv.

Konec konců je to MMOFPS. Mě teď ještě dobíhá membership ale pravda že už jsem to asi měsíc nehrál, holt jsou teď hry který mě baví víc a zase takovej střílečkovej fanatik nejsem, ale pokud chci masivní FPS bitvy tak nehraju Battlefield, ale PS2.
  • Kozy
    Jo jenže tohle je fan art, takže to vůbec nic neznamená. Popravdě Mechy tam vážně nechci, rozházely by už takhle křehkej balanc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit