Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se díváš na filmy;) Navíc krerá protiraketová obrana má dostřel 50 km, když stíhače poslední generace nejndou buď vůbec detekovat nebo do 2 km. O systémem zpětné obrany letadel ani nemluvit.

A jeden kulomet? Hodně štěstí proti energetickým a zesíleným zbrojím:-D A planetární systémy? Určitě takové laboratoře likviduješ z orbity, aby jsi je zničil....Smůla že se je snažíš obsadit a to jinak nez pěchotou nelze.

A ty také popřemýšlej, ale o sobě. *7*
  • so real, proto nehraju strilecky
  • slavek.skara
    Souhlas :)
  • už dnes maji systemy protiletadlové obrany dostrel v prumeru 50 km tak se divim že tam ty vrtulníky tak vesele poletují *3*
    a ta pechote co tam pobehuje jak slepice, tu by sundal jeden kulomet umistnen v zakopovych liniích.
    ty "stretegicke objekty" o ktere se bojuje bych zničil balistickou strelou s doletem desitek tisic kilometru. a to se bavime o současnosti. v budoucnu jiste budou nejake zbrane schopne bojovat z orbitu planety.
    chtelo by od vyvojaru trochu premyšlet o dizajnu.
  • Veskoslav
    Tak ono takové MP v rámci FPS moc není:) Ono když jdeš přes výsadek, to je teprve sranda:-D A ještě v noci.
  • Pete.palis
    a já bych na to možná vsadil...;)

http://imageshack.us/a/img543/6092/ncmech.jpg
  • Pete.palis
    Planet 2 mastim od vydání do teď *14*
  • slavek.skara
    Chlape díky moc tak Fka mě nenapadla :)
  • slavek.skara
    Ja FPS moc nehraji, spíše mám rád staré old scool hry (RPG a ST) ale ani novým se nevyhýbám. Zas na druhou stranu když se potřebuji odreagovat tak zapnu buď tohle nebo War Thunder a jedu....

Co se týká Planetside tak prostě tam je to o smrti a jen o smrti :) Nesmíš moc stát na místě musíš počítat že existují odstřelovači a že prostě nikde a nikdy nejsi v bezpečí..a když se ti zdá že si našel dobré místo tak *prask* jsi mrtvej...ať už odstřelovač nebo letadlo prostě vždy tě něco sejme...jednou jsem sundal tři nepřátelé v řadě jen díky tomu že se neotočili říkal jsem si jaký jsem pašák...*prask* ze zadu mě sundal hráč který nás oběhl prostě o tom to je.

Teď už mám u Havy Assaulta lepší výbavu ( body za hraní a levely) a už je to lepší kafe...zbraň mě netančí čardáš když střílím a i štít už něco vydrží, u tanku mam termovyzi což vždy překvapí infiltrátory co si myslí že jsou neviditelní a je to sranda:)
  • 1:44 nějvíc borec :D
  • F1 je řidič, F2 bývá střelec F3 taky..pak dál F4 a F5 a F6 a dál v Galaxy. jinak původním planetside mechové byly, já sem rád, že tady nejsou, nesnáším robůtky a tak, i max mě tu sere, ale vypadá to, že časem taky něco takového bude.
  • Jo jo, stahnul jsem to, pak me asi 100x za sebou smahli, ani nevim odkud, tak jsem to zbabele vypnul:-) Planuju se vratit, ale musim sebrat odvahu. To jsou ty svinske mmorpg, vysel jsem jejich parenim ze cviku a to jsem byl v multaku FPS kdysi na stredni obavany protivnik:-)
  • slavek.skara
    tiše závidím :)

Mám jen jeden dotaz na co jsem nepřišel. Když jsem ve vozidle a nelibí se mě místo jak se přesadit na jiné ? Myslle jsme že je to dle num klávesnice dle čísel ale není :)
  • Kozy
    Na ty Mechy bych nevsázel.
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že jsem byl taky. Ale furt jsem zkoušel a zkoušel a teď už umím lítat obstojně. I s Galaxy umím už dělat výsadky, aniž bych všechny nepozabíjel.
  • slavek.skara
    Ok díky, já se přiznám že na ty letadla jsem levej :) Zatím mě nejvíce jde bojovat s tankem tak mě zajímalo jestli bude třeba i časem pořádný mech :)
  • Veskoslav
    Tak postupně by mělo být až 4 druhy leteckých a 6 druhů pozemních jednotek. Přidávají se postupně. Bugyna a upravená "motokára" také nebyla od začátku.
  • Dotaz na redakci: budete informovat o hře Renegade X ? jedná se o fan přepracování puvodního renegade a je zcela zdarma(žádne F2P).
  • No, ma to trochu vacsiu mapu, ma 64 km stvorcovych a naraz sa moze na mape nachdzat az do 2000 hracov..::D
  • slavek.skara
    Dá se vyžít a za blbnout. Ze začátku je to nuda ale později když si vylepšíš trošku zbraně a vybavení se to rozjede. Výhoda je že ač nikoho neznáš můžeš přiskočit k tanku nebo k letadlu (či jiné technice) a tam pokud hráč nemá parťáka zastoupit druhého střelce ( U výsadkových letadel je to sranda). Navíc si můžeš zadat že vždy při nalogování do hry tě to hodí do týmu takže najednou máš i parťáky které neznáš a fungujete společně. Ne vždy sice ve hře ostatní fungují jako tým ale někdy se to zadaří. Velice ti doporučím si vybrat jedno povolání a držet se ho ...krom získávání zkušenosti které ti odemykají zbraně v něm získáváš i profesi na zbraně atd..když to budeš pořád točit tak se moc rychle nevypracuješ.

Ale na druhou stranu hloubku tam nečekej a umírat budeš skoro pořád stejně jako ostatní je to prostě válka .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit