Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu tu ,,rychlost,, s jakou pracuji. Vzhledem k tomu, ze uz musi mit nejake ty vyvojarske nastroje k dispozici a hra neni nijak extra slozita. Dost me to mrzi, protoze ta hra ma skvelou atmosferu i hratelnost.

  • Měli jsme to dost podobně. Cca 250 hodin (asi hlavně díky kovidu), kdy jsme v půlce šáhli po serveru, protože nás nebavilo čekat na toho jednoho, co to měl vždycky u sebe. Na konci báze v pláních se vším co se dalo ulovit a pověsit na zeď. Pak následoval rozpad společenstva. Mistlandy jsme prošli skoro ve stejné partě, kdy to byla zábava asi stejně rychlá, jako mana na magii.

  • Na Valheimu jsem po vydání nechal asi 220 hodin a byla to skvělá věc - dokonce jsme si platili dedikovaný server a hráli s pár kamarády. 

    Škoda tehdy horší optimalizace v okamžiku, kdy už jste měli rozlehlejší městečko a taky nám právě došel obsah. Mistlands byly tou dobou v nedohlednu. Máme sice zálohu serveru, ale pochybuji, že se ještě někdy vrátíme v plné síle a s tím odhodláním jako dřív... Ale i tak... 220 hodin opravdu ukrutně dobré zábavy za 15€ nebo kolik to tenkrát vyšlo... neber to. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit