Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu tu ,,rychlost,, s jakou pracuji. Vzhledem k tomu, ze uz musi mit nejake ty vyvojarske nastroje k dispozici a hra neni nijak extra slozita. Dost me to mrzi, protoze ta hra ma skvelou atmosferu i hratelnost.

  • Na Valheimu jsem po vydání nechal asi 220 hodin a byla to skvělá věc - dokonce jsme si platili dedikovaný server a hráli s pár kamarády. 

    Škoda tehdy horší optimalizace v okamžiku, kdy už jste měli rozlehlejší městečko a taky nám právě došel obsah. Mistlands byly tou dobou v nedohlednu. Máme sice zálohu serveru, ale pochybuji, že se ještě někdy vrátíme v plné síle a s tím odhodláním jako dřív... Ale i tak... 220 hodin opravdu ukrutně dobré zábavy za 15€ nebo kolik to tenkrát vyšlo... neber to. 

    • Měli jsme to dost podobně. Cca 250 hodin (asi hlavně díky kovidu), kdy jsme v půlce šáhli po serveru, protože nás nebavilo čekat na toho jednoho, co to měl vždycky u sebe. Na konci báze v pláních se vším co se dalo ulovit a pověsit na zeď. Pak následoval rozpad společenstva. Mistlandy jsme prošli skoro ve stejné partě, kdy to byla zábava asi stejně rychlá, jako mana na magii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit