Přejít na výpis diskuzí
Válka duchů na vlastní kůži: vyzkoušeli jsme PvP mód Ghost War do Wildlands
7.1.2018 | Adam Homola
25 příspěvků
-
Ghost war je sice docela fajn, ale trpi nekterymi neduhy - campeni je povetsinou vyhodna taktika, rada her se proste odehrava tak, ze se ceka kdo prvni vystrci nos. Proti teto taktice zadne namitky, je ucinna, ale dynamika hry tim proste trpi. Druhym problemem je velka omezenost zbrani pro danou tridu, nelze si prizpusobit skoro nic. Dostanete obvykle jednu, dve zbrane na vyber a k tomu par puskohledu/kolimatoru a nazdar. Nelze si zmenit zbran za jinou ve stejne tride, nelze treba i zamenit puskohled za kolimator nebo obycejna miridla a naopak, vzdy lze jen pouzit prednastaveny omezeny vyber. Jestli je v Ghost war neco velka tragedie, pak prave toto. Clovek pak proste casto sahne ne ani tak po tride, kterou by chtel hrat, ale po tride, kde je zbran nejmene naprd.
-
Až na to,že se jedná o taktickou střílečku,ne o akční adventuru.
-
A co ten Battle Royal mode pro wildlands... bude/nebude, chystá se nechystá, je to potvrzeno...??
-
to já spíš doufám, že už pracují na dalším díle a že se poučí z chyb wildlands... rok 2018 je pro mě v případě ubisoftu velký nezájem... pirátská online blbina a far cry 5 mě fakt nezajímají,,,
-
super, Wildlands jedna z nejlepších akčních adventur loňškého roku