Přejít na výpis diskuzí
Válka nebo život - dilema z Bioshock: Infinite
30.1.2012 | levis
29 příspěvků
-
jasan, souhlas *8*
-
Také souhlasím
-
Prvni Bioshock me neskutecne bavil. Doted si pamatuju, jak jsem se v praci nemol dockat az si vecer sednu k teto hre. Na Infinite jsem se tesil od oznameni, ale postupem casu mi ta hra zacina pripadat nejaka divna. Nevim jestli kvuli stylu grafiky (hlavne postav) nebo kvuli pribehu anebo to vyplynulo jak moc jsem se tesil. Proste od nedavna se na tu hru vubec netesim a je mi putna kdy a jestli vyjde. Absolutne nechapu proc, zvlastni stav...
-
Tak v tomhle už s tebou souhlasím *3*
-
Zní to jako pohádka o prokletý princezně. Bude snad Elizabeth nějakou metaforou?
-
Call of Duty jsem použil jako příklad hry, která na rozdíl od BioShocku není dělána s láskou. Vlastně je - ovšem s láskou k prachům. Respket Levinovi za to, že to dělá jinak.
-
Jsou i kvalitní jak říkáš "no brain" střílečky.Jen se nesmí soudit vše podle COD.
-
Nejhorší je, že až to vyjde, tak to dostane stejně jako poslední Call of Duty. Bejt po mým, jsou všechny "no-brain střílečky" v porovnání s BioShockem někde kolem 4/10. Ne že by na číselným hodnocení extra záleželo, prostě z pricncipu.
-
Už se těším.