Přejít na výpis diskuzí
Valve a EA si dokazují, kdo je silnější - odnáší to Battlefield 3
8.8.2011 | Petr Poláček
128 příspěvků
-
a EA za tři roky vypne servery, to známe. kthxbye
-
-
Jako u BFka že vypnou za 3 roky servery? No ROFL.
-
Jo, to je jeden z důvodů, proč si nic, co má něco společného s Originem, kupovat nebudu.
-
-
Zas to stare zname : Kto ma vecsejsiu udicu ...
-
tak aspon si to nekdo nekoupi a v EA se treba proberou *7*
-
problém je v tom, že k hraní BF3 budete potřebovat origin, ať to koupíte kde chcete, BF3 jsem chtěl koupit, ale takhle nevim :-/
-
Bude celkem zajímavé sledovat první krok v konkurenčních bojích o dominanci v digitální distribuci. Otázka? Má STEAM tak silnou pozici jak to vypadá? Koneckonců je to distribuční platforma a potřebuje produkty k distribuci a ty dodávají vydavatelé, ne VALVE co nevypotilo ani ep3 k HL2 :D
-
-
Mě stačí Portal 2. *3*
-
Já myslím, že Valve z toho má pořád slušný prachy a Half-Life není jediná série, za kterou Valve stojí. Možná se už neženou do velkých AAA titulů, ale zaštiťují spoustu módů.
Právě to, že už žádné hry nedělají, je znamení toho, že jim Steam sám o sobě úplně stačí :) -
-
Jak žádné hry nedělají ? vždyt maj skoro každej rok novou hru !
-
-
Zda se mi to, nebo ke kazdemu clanku co ma nekde slovo "Valve", okamzite nekdo vypoti na diskuzi budoucnost Half life serie? *2*
-
-
společně s L4D to jsou jediný kvalitní série od nich...hra postavená na kecech robotů se může jít bodnout
-
-
Až ti bude aspon 15 tak portal pochopíš *3*
-
-
To nebude vekem ;) Mne treba portal nikdy nebavil :)
-
-
-
-
-
Já myslím, že je úplně jedno, jestli je konkrétně BF3 na Steamu, nebo ne. Kdo má o tuto hru zájem, tak si ji stejně koupí kdekoliv jinde. Vzhledem k tomu, že součástí bude i sociální Battlelog, tak všechny přátele online uvidím tam.
-
Nojo, hold EA. Sami se pripravuji o zisky. Steam je nejvetsi plattforma pro digitalni distribuci, a to se za rok zadny Origin nebo Meda Brunclik nestane.
-
"A důvod, proč se stovka digitálních prodejců nakonec EA přizpůsobí a Steam ne, je v tomto případě přímo na očích."
Třeba ten, že Steam má systém automatických updatů zabudovaný v sobě a určitě je to nějak provázané se systémem, tedy se o to potřebuje starat sám, aby se mu hra neměnila pod rukama a když by si ji lidé vždy instalovali, aby se jim instalovala aktuální verze a ne základní a až posléze updaty od EA? Zase tak nelogický požadavek to není ne? Já tipuji, že Valve neustoupí... *5* -
Teda sorry, ale stahovat nějaký patche ve hře než je stáhnout pohodlně na Steamu je pěkná krávovina...
-
-
Myslim,že tvůj avatar mluví za vše.:)
-
Nehraješ tak náhodou TF2? Za scouta? :D
-
-
TF2 sice mám, ale nehraju ho :D
-
-
A jaky je rozdil mezi tim ze i mi patch stahne hra a tim ze mi ho stahne Steam? To mi vysvetli :)
V obou dvou pripadech cekas az se sthne patch a v obou dvou pripadech je to automatika :) -
-
V prvním případě opravdu čekáš, patch se stahuje až po spuštění hry a z často nespolehlivých serverů (speciálně servery EA jsou v tomhle úžasné).
V případě integrace ve Steamu se patch stahuje hned, kdy si ho Steam všimne, což znamená, že se zřídkakdy stane, že bys spustil neaktuální hru. Což mimochodem taky znamená, že nečekáš. Jediný problém jsou časy velkých slev, kdy servery Valve dostávají zabrat. -
-
O.o
Dělat co chce? Běží pořád? Jestli účel toho příspěvku byl otřást mou vírou v naději na přežití lidstva, povedlo se.
Ten klient se dá kdykoliv vypnout. -
Jo, to je nevyhoda steamu, bezi porad na pozadi a muze si delat co chce.
-
-
-
-
-
-
A mě je to buřt. Já si to koupím na PS3, takže budu mít veget...