Přejít na výpis diskuzí
Valve chystají kompletní předělávku Doty 2, včetně enginu Source 2
18.6.2015 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Děkujeme za potvrzení, že slovo "beta" je opravdu označení beta verze xD
-
Zkoušel jsem to a je to fakt beta - buďte opatrní a zbytečně se do toho nehrňte - z nového enginu/grafiky ještě prakticky není nic vidět!!!
-
Bacha na to, že Crytek neumí dělat hry. Zatím to byly pokaždé tech dema nebo "tonoucí se stébla chytá" myšmaš pokusy jako Warface nebo Ryse (což stejnak bylo techdemo).
Tam je problém úplně někde jinde. -
Fortnite taky už dělaj pár let a pořád nic, Valve taky dělá věci, ale nějak moc to neventiluje :)
-
ale podívej se na Crytek který dělá taky engine a i hry a jak je na tom finančně, Valve má pravidelný příjem tak se musí držet zisku a nepotřebuje dělat hry, který když vezmu jak je na tom Crytek moc nevydělali.
-
povedenej trolling, ignorujte ho
-
jj má to 7gb zatím jsem to jenom stáhnul ještě jsem nezapnul tak uvidím po práci
-
Pecička, ale aby Valve vydalo nějaké nové IP nebo třeba jen pokračování svých nejlepších značek, jako je Left 4 Dead, Half-Life či alespoň Portal, tak to už ne, to by byla příliš riskantní investice, protože přece kdo ví, jestli by se ještě tyhle hry vůbec chytily na dnešním, přeplněném trhu - /s. Chápu, že Valve je primárně teď distribuční portál a soustředí se spíše na vývoj, svého nového enginu, ale to jí podle mě neomlouvá, když Epic Games dokáže taktéž plně podporovat Unreal Engine 4 a k tomu i bokem vyvíjet hry (Unreal Tournament, Fortnite). Je mi z toho smutno, ale třeba se jen na to divím ze špatného úhlu...
-
"trapné kopie LoL je mi už od samotného vydání těžce k blití."
Pane, teď jste mne pobavil podruhé, děkuji.
PS: Zjistěte si fakta o tom co tu bylo dřív. Dokonce mnohem dřív... -
"na úkor mnohem propracovanější, svižnější a hezčí League of Legends. "
Pane, vy jste mne krásně pobavil, děkuji.
PS: Hraju oboje. -
radšej by mali nieco urobit s rusy a tou čudnou politikou steam marketu
-
Tak Gaben je osoba takže jo, osob.
-
no arkáda to bola vždy určite, ale kedysi tam bolo treba čosi ako skill *7*
-
Ve skutecnosti DotA jen vyrazne vylepsila Aeon of Strife mapu pro Starcraft (nebo ok, AoS sice polozil zakladni myslenku, ale od modernich MOBA her se preci jen dost lisi, uznavam), ale to je celkem jedno, stejne je ten clovek, na kteryho reagujes, jenom obycejnej troll ^^
-
Mě se chce zvracet z jiných věcí (či osob?).
-
Ad zvuky: z toho co sme zatím slyšeli tak "nový audio systém" ale "aniž by ste potřebovali měnit base code", takže je to pravděpodobně pořád stejné akorát s menšíma úpravama :)
-
Hry od ostatních by si to zasloužili víc než hry od Valve, po tom jak špatně jedná s vývojáři ohledně S1 verzí by to bylo fér.
-
LoL a to doslova.. bylo take jiz prepracovano.. je to uplne normalni.. pane rypale..
-
#FunFact: DoTA mod pro Warcraft položil základ MOBA žánru, takže ve skutečnosti všichni kopírují DoTA a nikoliv LoL ;-)
-
CSko vždy cílilo na tuhle skupinu, jen tak mimochodem :D