Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo já si toho taky všiml...bohužel společně s kliknutím na "odeslat" ovšem, přát někomu aby měl kratší život kvuli chybě...to je teda ternovka...máš hodně kamarádů? *1*
  • kostejnesmrtelny
    Když tak čtu to "celYčký", skoro bych si přál, aby byl o dost kratší... *2*
  • STEAM vydělává takový prachy...i bez HL nebo s HL ve vývoji...v tomdle prachy nebudou...přikláněl bych se k teorii, že zrzavý hrdina opravdu existuje ale zrovna bojuje v jiné dimenzi s nějakým ksindlem, až se vrátí, předá Valve deníček a budeme tu mít HL3
  • gabe vam na hl sere on chce hlavne vydelavat prachy!
    a steam mu vydela daleko vice nez nejakej jednorazovej hl3...
  • Half-Life jedna jsem hrál jako malé dítě, je to nejoblíbenější FPS a vždy bych uronil nostalgickou slzu za časy strávené v Black Mesa...možná, když Gabe bude velice ale velice hodný, tak si trojku zahraju ve 40 a celou sérii ukončim společně a spokojeně se svojim životem v 70letech...dá se říci, že HL se mnou bude celyčký život
  • Čekaj na nextgen..
  • Kdyby ji tam dal klávesnice byl by ten vtip promakanější *2* Spousta lidí se i bez myši obejdou....
  • No tak jasně, proč by představili něco superubermega nového někde, kde budou představovat něco superubermega nového všichni. To by i Half Life 3 ztratil svůj lesk a oslovil by "jen" fanoušky série. Lépe novou hru představit na soukromé akci, když nebude herní sezóna, to se pak najednou herní fóra oživí a bude to ta pravá reklama. *3*
  • Vymyslet neznamená vytvořit... Nechápu lidi, co si snad myslí, že tvořit hru je jen, že ji stačí vymyslet.
    A navíc, ten tvůj "trochu vylepšený Source" Valve má na tom a jeho nástrojích 30 lidí, si vem, že tolik lidí většinou pracuje na AAA hře a teď je maj nasazený na rozvoj Source enginu. Myslim, že můžeš očekávat celkem dost změn do Source už teď v DOTA2.

A Valve bude na GamesCon, takže tam se konečně dočkáme DOTY a to snad i bude možnost ji vyzkoušet.
  • kostejnesmrtelny
    Copak Half-Life, toho se ještě nějakej ten rok nedočkáme, ale mě zaráží naprostej nedostatek informací o Dota 2. Na oficiálních stránkách visí dodnes jen a pouze ohlášení - z listopadu loňskýho roku... Žádný screeny, videa, info, blogy...vůbec nic prostě. *10*
  • Já zase slyšel, že hlavní scénárista Half-Lifů, kterého Gabe Newell jednoho dne našel zcela nahého před hlavním vchodem do studia, zmizel. Vyprávěl něco o tom, že se musí vrátit tam, odkud přišel. Málokdo totiž ví, že příběh prvního a druhého Half-Life je vlastně autobiografie tohodle scénáristy. Taky jsem někde četl zmínku, že jeho nejoblíbenějším filmem tady na Zemi se stal Terminátor, zejména jeho úvodní scéna, kdy Arnold zcela nahý přichází do našeho světa... Obávám se, že s hlavním scénáristou odešel na Xen i scénář k budoucím dílům. Na druhou stranu se šušká, že Gabe vlastní kousek xenské technologie, která otvírá portály do jiných dimenzí, takže záchraná mise není vyloučena. Bohužel není k dizpozici žádný dobrovolník, protože všichni vymýšlejí způsob, jak proniknout na Facebook. Škoda.
  • kostejnesmrtelny
    +1 *1*
  • MrSanta
    Co mám interní informace, tak někdo zcizil valnou většinu myší, co měli Valve k dispozici. Teď si je mezi sebou musí půjčovat a přednost má samozřejmě tým starající se o Steam *8*
  • Trpělivost??? Osvěžme si pamět.......HL:ep.2 vyšla před více jak 3 lety,ono už to opravdu není vtipné. Jestliže hru dělají na jen trochu vylepšeném source enginu,tak hra nemůže trvat tři roky.I kdyby dvornímu scénáristovi vyprchala inspirace...to už sakra za ty tři roky musí něco vymyslet. Myslím že v tom bude něco jiného
  • omg to uz prehanej, jsem cekal ze na e3 to aspon oznamej... to uz skoro vypada na nejaky problemy, novej engine nedelaj, tak v cem je problem... jestli tu zdrzujou kvuli tomu, ze chtej pridat do singleplayeru nejaky debilni socialni funkce... :D a pribeh uz urcite taky davno musej mit, protoze ty epizody jsou z velky casti recyklace nevyuzityho materialu z puvodniho pribehu hl2
  • mmrrxx
    a podla toho ako vyzera nezozral len HL3, ale aj HL4, aj HL5
  • ucho
    těžko říct, jak takové chování chápat. pesimisté by řekli, že se Valve věnuje jiným věcem a pokračování HalfLifu či případně nějakou novou hru teď neřeší. optimisté by mohli říct, že Valve nechce využít E3 k propagaci svého titulu a má vymyšlenou jinou kampaň, jak tu informaci dostat mezi lidi...
  • Amylee.Anderson
    Co se stalo s HL?
    Gabe Newell ho sežral.
  • Nojo, jsou ekonomácky za vodou, tak si mohou dovolát byt arígantki a ignorovat kde co. At je to e3 nebo rozdil v kurzech € a $.
  • Phate27
    Tady se grinduje :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit