Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JEZISIKRISTE!!! Newell přímo neřekl, ANI nepřímo, že Valve nemá v úmyslu pracovat na Half-Life značce. To jen Alešek nechápe psaný slovo a chová se jak nějakej demagog z bulvárního plátku. Nechytejte se toho titulku!!! Prostě každej tam pracuje na čem chce. Jelikož mají právě tuhle volnomyšlenkářskou politiku, tak se spíš znaží být inovativní. V překladu to známená, že nic o H-L 3 nevíme.
    • Nechápu, kde se v tobě bere ten hate a proč se tu pořád objevuje hate na Aleše. Já jeho články četl všechny a pozorně a přestože jsem obecně k textům velmi kritický, tak Alešovy články mi přišly naprosto v pohodě.

Ale k věci: Nauč se číst. Znovu si přečti ten nadpis a zkus se zamyslet, co vlastně znamená. Znamená přesně to, co se pak píše v článku. Ten nadpis je naprosto přesný.
      • A víš proč mě to štve? Protože mě to přilákalo k tomu článku. Ježne Newell neřekl nic novýho, to je pořád a pořád dokolečka to samý ... Vypovídající hodnota? Nulová.
        • Vyšel rozhovor s důležitou osobností herního průmyslu v zahr. tisku a Aleš ho tu připomněl. Naprosto běžná praxe... Že v tom článku nebylo nic zásadního? Stěžuj si Gabovi a ne Alešovi. A že tedy ten článek není důležité vůbec zmiňovat - to je věc pohledu. Já si myslím, že i když by Gabe mlčel celou dobu, tak by se prostě článek měl citovat... Gabe nedává rozhovory na potkání, jestli to nevíš.
      • Ty se prober. Když autora článku oslovuju jménem, tak to neznamená, že je to hate na jeho články či jeho osobu. Vůbec ho neznám, je mi ukradenej, ale pokud jsou jeho články často předmětem kritiky .. no .. "na každym šprochu..."

Zvýraznil jsem slova, která by ti měla pomoci v chápání psaného textu.

Cituji: " Valve NECHCE Half-Life ždímat, RADŠI zkouší nové věci "

Cituji: "Když jsme začali, byli jsme společnost, která dělala singleplayerovou videohru. Mohli jsme být úspěšní jen tím, že bychom dělali další a další pokračování Half-Life, ale společně jsme si řekli, že to zkusíme s multiplayerovými hrami, i když tu tehdy ještě nebyla komerčně úspěšná multiplayerovka. Pak jsme zkusili Steam. Ve společnosti byla spousta lidí, kteří si mysleli, že Steam je špatný nápad, ale neříkali lidem, kteří mu věřili, co mají dělat se svým časem. Jejich přístup byl 'sem chcete investovat svůj čas, fajn, ale my budeme pracovat na Half-Life 2. Myslíme si, že vy ten svůj čas jen maříte, ale je váš, tak si jej mařte."

Důležitá je poslední věta a také doba, o které mluví.
        Konec.
  • I když to jsou možná bláboly pro tisk tak Valve je furt moje nejoblíbenější studio-kvůli hrám,steamu,podpoře atd... ,Tahle firma nemá konkurenci ,ale čekání je strašný a trochu se bojím a oni asi taky toho vydání HL .Aby to pak nedopadlo jako mafia 2 (která je teda podle mě výborná,ikdyž nesplnili sliby)
    • BookerDeWitt
      Pověz, že ty ses při psaní inspiroval v Jackovi *15*
      • Nevím co myslíš ,ale to je fuk..
        • BookerDeWitt
          Text, jakou formou je napsán a jak chaoticky některé věty působí, přesně jak od jednoho ze zdejších uživatelů. Jeho nick je Jack1947, ale vůbec se tím netrap, byl to jen takový rýp, blbej vtípek.
          • Booker DeWitt? Bez si radsi zabehat ty obezni nerde. Honit saska nad obrazkama s Elizabeth ti kila neubere :D
          • Jo napsal jsem to jak retardd ,chtěl jsem to dopsat a už mě naháněli na pay day :)
  • NumberFiveAlive
    presne jak uz bylo receno - stacilo dokoncit pribeh kdyz uz se do toho jednou pustili, nikdo od nich snad necekal revoluci kdyz to byly "jen epizody", navic maly zmeny tam byly - epizoda 1 byla vic hororova, malo munice, spoluprace s alyx, epizoda 2 byla zase vic epicka - boje s hunterama a striderama, jezdeni autem... mohli udelat epizodu 3 zase s nejakym novym ne-revolucnim prvkem a aspon ten pribeh nechat v nejakym neutralnim stavu a pak si 10 let delat half-life 3 :D nehlede na to ze kaslou na svoje puvodni fanousky ktery si ziskali prave touhle serii a hry jako je Dota 2 je treba ani vubec nezajimaji, ale tak jsou v tom taky prachy no, to je jasny, jim by stacilo jen provozovat steam a nemusej ani nic jinyho delat :D hlavne klasicky hry tezko souperi s free to play, treba starcraft 2 taky neni zdaleka tak hranej/sledovanej jako LoLko nebo Dota 2
  • Jack1947
    Coz je legracni ten nadpis, pac ve skutecnosti by ji trochu zdymnout mohli. Ono mozna neni lepsi mit nedokoncene hry? Aby taky hraci mohli vyuzit vlastni predstavivost.
  • gert
    Snad jediná hra, u který by nikomu nevadilo aby byla ždímaná, ždímaná není. *1*
    • a tak .. on to nikdo ždímat nechce ... každej by to chtěl jen jedním dílem ukončit *1*
    • Miserius
      Zmenil bys nazor az by to vychazelo jednou do roka a bylo to porad stejný a stejný
      • gert
        jj jasný, napsal jsem to v nadsázce. *3*
    • mozna by si s zdimanim neudrzela takovou kvalitu, a to je neco co nechci. Ale pevne doufam, ze se na to nevybodnou.
  • Kolik má Valve zaměstnanců? Takhle to vypadá že od nich nikdo neodchází.
    • http://www.valvesoftware.com/company/people.html spočítej si je
  • Ten titulek je strašně zavádějící. Pan Smutný by měl raději zkusit nové zaměstnání.
  • Ja nepotrebuju kazdy rok cod,AC,nfs, ted uz pomalu i battlefield, ja chci dalsi Half-life u ktereho vysel posledni dil v r.2007. *13*
    • Já také, ale dle prodejů je vidět že jsme v minoritě.
  • Nemusí hned ždímat, stačilo by snad jen dokončit příběh...
    • to bude ten problém, prečo trojka nie je. Ten príbeh sa dokončiť nedá, celá story half-life je jeden mišmaš. A fat gabe to vie.
      • Sám seš mišmaš .. *12*
      • Jack1947
        Jenze nikdo neveri ze oni uz davno na ni uz jakou dobu delaj... jen potrebuji aby se na ni zapomelo. Pak ji vydaj , treba ohromi urcite nezklame. Fat gabe mozna vi, jenze i vi ze pekne napinani nese taky ovoce.
    • Jack1947
      Takze by stacila ta slibovana EPISODE 3?
    • Dekuju ze jsi to rekl za me...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit