Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje operační systém SteamOS na bázi Linuxu
23.9.2013 | Petr Poláček
331 příspěvků
-
operační systém na bázi Linuxu, určený pro blíže nespecifikovaný hardware v obýváku před TV.
Takže když to nebudu mít v obýváku tak mi to nepojede ?? -
-
Valve chce prodávat filmy asi.
-
-
Podle těch piktogramů u oznámení je O = Linux OS, [O ]= asi steam box, ale ten třetí O+O? Nějaký nápad?
-
-
kdyz O je OS tak ma logicky napada asi iba kompatibilita s inymi linuxmi alebo nieco take ale to sa mi nezda moc pravdepodobne
-
souhlasil bych s tou dvojkou, vypada to jako O v necem zavreny = steam box, to treti netusim... to vypada jako os+os, ze by naka emulace woken? (nebo neco, diky cemu se nebudete muset obejit bez oblibenyho softu na jejich boxu... to by byla vetsi bomba nez ty prvni dve odhaleni dohromady, proto to mozna nechavaj na konec)
-
Opravdu bych to bral jen jako piktogramy a né jako zkratky O = OS *15*
-
Vlastní ovladač, teoreticky by to mohl být i Source2 engine, který by tak mohl přinést další zajímavé hry, které by na tom jely. ale podle mě to příliš nesedí do toho obýváku, takže to bude spíš obývákové odhalení :)
-
-
Jako vzdáleně bych v tom piktogramu ten ovladač i viděl, ale to mi prostě přijde strašně málo :-)
-
-
Tak já myslím, že ovladač snad bude odhalen jako součást Steamboxu a ne jako samostatné odhalení. Leda by to byl nějaký nový revoluční způsob ovládání.
-
-
-
HL3 *1*
-
-
Horké léto 3? *1* To by byla bomba, možná i reálnější :-)
-
-
Až ten HL3 jednou opravdu oznámí, tak mi to bude skoro až i líto - ty teorie, co jsou občas lidé schopni vymyslet... *15*
-
Dělají machry s OS ale přitom neumí ani napočítat do tří! Cha! *15*
-
-
-
-
Coze? :D
Toto sem necekal. -
1. SteamOS
2. SteamBOX
3. Half Life 3 *1* -
-
SteamBox dava trochu smysl, ale pouze jako nahrazka konzoli, coz se moc neslucuje s myslenkou SteamOS na jakykoliv HW. Melo by to jen smysl pro lidi, kteri nevi, co za PC nebo nejakou konkretni sestavu bez monitoru si poridit, a ulehcilo by jim vyber (coz neni podle me ta spravna cesta - jelikoz takovy HW vam zpravidla poradi v kdejake prodejne).
Takze 2. SteamBox bych vyloucil :)
Ale Half Life 3 nebo nejake dalsi hry, ktere by na SteamOS meli fungovat vidim jako jednu z realnych moznosti. -
A ten HL3 bude exkluzivita pro steambox/os...
-
-
A jelikož bude na Steamboxu SteamOS, který bude dostupný úplně zadarmo, nedávalo by to žádný smysl.
-
Hah, však by ich komunita zožrala za živa *15*
-
-
A v den vydání by všichni svorně zaplnuli SteamBox :D
-
-
By stacila len naka casova exluzivita - mesiac napr.
-
-
-
-