Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    tým fialových *15*
  • co ti vole on si jeste nekdo hri kupuje LOL dit je vsechno zdarma na ulošto
    • TheGGG
      Nějaká učebnice českého jazyka by tam pro tebe nebyla?
    • Ty si p*ča... Díky takovejm tu máme uPlay... Děkujeme
  • ideální by bylo kdybyste dostali nejaky slevový kupon a mohli si sami vybrat jakou hru si chcete koupit, ja si z toho seznamu nevyberu
  • tak mne zaujalo age of empires 3, supreme commander 2 a cities xl platinum
  • Uz maj ve vyprodeji nejaky zajimavy hry nebo jsou to porad ty samy?
    • Stále se to opakuje.Nekoupíš teď,koupíš na vánoce,nebo za dva,tři roky..
    • To se musíš podívat sám ;)
  • p.s.
    ješte maji i datadisk modern times k tropicu 4 jen za 4 €, tam je ted sleva snad na všechno?
  • At si ty oznacky strci tam, kam svetlo nesviti. Kdybych chtel hrat karticky, tak si hraju solitair.
    • Heh... Nechápu proč si lidi stěžují na věci zdarma.. Můžeš to prostě ignorovat a věřím že to udělá radost ostatním lidem...
      • Czechia.. neřešil bych, ti by mrchtali i kdyby stálo pivo 4 koruny a nároďák se náhodou dostal do Brazílie a vyhrál. (Stejně jsou naštvaní, že už si nemůžou natěžit coal na nový accounty jako když s tím steam začínal) *3* *14* *5*
    • Kozy
      Alespoň budou nějaký hry zadarmo.
  • najvacsia konina na tom, ze pri kazdom vypredaji zdvihaju minimalny level, ktory musis mat aby si dostal tie karty...minule to bol level 5, teraz level 8 len aby si tam furt nejake drobne cpal a mal falosny pocit, ze sa na tom snad da aj zarobit....no valve zdvihne level a ty musis dorovnat (aj ked vacsina ma uz davno vyssi) cim inym nez prachami.

Inak je to svinstvo a diskriminacia, ze odmenovany su iba ti s vyssim levelom....ako keby sa mi s nimi chcelo natahovat tak by som podal navrh nech sa na to pozre EU sud minimalne *1*
    • Proč vůbec řešíš nějaký Steam level? Se jim na to v*ser a je to...
      • Jack1947
        Otázka by neměla být proč ale co na něm řeší, vždyt je to jen číslo. Nic víc. Přesto to lidi znepokojuje že ho nemají uch chudáci. *3*
  • No já jsem zatim spokojenej koupil jsem si Borderlands 2 GOTY a Unepic *14*
  • Mato1987
    All hail to our Lord GabeN !!!
    Ja už som obetoval 20 ojro na RTCW, WOLF3D, Spear OF Destiny, Blood Dragon a COJ Gunslinger :D
    ešte si počkám na zľavy na Rayman origins a legends a budem v richtigu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit